Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα, η Μαρία η Μολδαβή σε ποιο είναι;
Πήγα Κυριακή βράδυ και δεν τη βρήκα. Στο λας βεγκας ήταν η Χριστίνα, η Μανταλένα και η Αλίνα. Υπάρχει και 4ο σπιτάκι;
Πήγα και στο νικηφόρου ουρανού 1β να δω την Άννα από Πολωνία αλλά ήταν μια Βιολέτα μελαχρινή χοντρή.
Τελικά κατέληξα στην Αλεξάνδρα την Κύπρια. Καλή ήταν θα γράψω και κριτική.
H Άννα η Πολωνη μου είπε η τσατσά ότι έφυγε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά τα προφυλακτικά είναι ασφαλή μόνο κατά 97-99% στην καλύτερη περίπτωση.Αν προκύψει εγκυμοσύνη δεν θα σου ζητήσει συμμετοχή για το ο,τιδηποτε αν είναι επαγγελματίας γιατί θα υπάρχουν πολλοί πιθανοί "μπαμπάδες"...που να ψάχνει τώρα;Βέβαια πιο ασφαλείς περιπτώσεις στο κομμάτι αυτό είναι όσες είναι άνω των 45...άσε που όλο και κάτι θα μάθεις από αυτες .:sunglasses::wink:
Αυτά να τα προσέχεις πιο πολύ σε περίπτωση σεξ με ερασιτεχνη.
Εγώ πάντως από τότε που έσπασε η καποτα με τη Ρωσίδα Σάρα στο Μάντζαρου, λίγο καιρό μετά σταμάτησε και λέγανε οι τσατσαδες ότι είναι έγκυος...
Από τότε το θυμάμαι αυτό το περιστατικό :grin:

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Καλησπέρα, η Μαρία η Μολδαβή σε ποιο είναι;
Πήγα Κυριακή βράδυ και δεν τη βρήκα. Στο λας βεγκας ήταν η Χριστίνα, η Μανταλένα και η Αλίνα. Υπάρχει και 4ο σπιτάκι;
Πήγα και στο νικηφόρου ουρανού 1β να δω την Άννα από Πολωνία αλλά ήταν μια Βιολέτα μελαχρινή χοντρή.
Τελικά κατέληξα στην Αλεξάνδρα την Κύπρια. Καλή ήταν θα γράψω και κριτική.
Για πες για Αλεξάνδρα ,δε την έχω δει από κοντά αλλά έχω διαβάσει καλουτσικες κριτικές!! Όντως έχει κολαρα;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Εγώ πάντως από τότε που έσπασε η καποτα με τη Ρωσίδα Σάρα στο Μάντζαρου, λίγο καιρό μετά σταμάτησε και λέγανε οι τσατσαδες ότι είναι έγκυος...
Aπο την στιγμή που δεν σε ήρθε κάνα μπουγιουρντι για πάνες ,γάλατα κτλ.εισαι αθώος....
Πάντως θα ήθελα να κάνω παιδί ( αγόρι κατά προτίμηση)με κοπέλα του χώρου και να γινόταν αθλητής...όλο το γήπεδο να βρίζει την μάνα του και τον ίδιο με τα γνωστά συνθήματα και εγώ δακρυζοντας από συγκίνηση και περηφάνεια να τους λέω:"Ναι ρε ....η μάνα του ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα και ο γιος μου ΣΑΣ ΕΣΚΙΣΕ!!!"

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Για πες για Αλεξάνδρα ,δε την έχω δει από κοντά αλλά έχω διαβάσει καλουτσικες κριτικές!! Όντως έχει κολαρα;
Με Κ κεφάλαιο φίλε! Είναι τούρλα ο κωλος της αλλά όχι πλαδαρός! Κοιτάει ταβάνι και πολύ ωραία υφή το δέρμα της!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Μαλάκα κάποτε είχαμε Σάρα κτλ..και τώρα οι μισές δεν έχουν δόντια.
Δεν περιγράφω άλλο!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Μου έχει τύχει το ίδιο μια φορά, σπάει η καποτα και χύνω μέσα. Έπαθα σοκ...και μου λέει η κοπέλα....σιγά δεν έγινε τίποτα, πολύ λίγο ήταν το σπέρμα. Φυσικά έκανα ότι εξέταση υπάρχει σχετικά με αφροδίσια. Βέβαια την αμαρτία μου να την πω... Το ευχαριστήθηκα! Ήταν τέλειο να χύνεις μέσα σε μουνι χωρίς καποτα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Μου έχει τύχει το ίδιο μια φορά, σπάει η καποτα και χύνω μέσα. Έπαθα σοκ...και μου λέει η κοπέλα....σιγά δεν έγινε τίποτα, πολύ λίγο ήταν το σπέρμα. Φυσικά έκανα ότι εξέταση υπάρχει σχετικά με αφροδίσια. Βέβαια την αμαρτία μου να την πω... Το ευχαριστήθηκα! Ήταν τέλειο να χύνεις μέσα σε μουνι χωρίς καποτα.
Kαι μια σταγόνα να έβγαζες ήταν αρκετή για να μεινει έγκυος....η ασχετοσυνη είναι συχνότατα επικίνδυνη.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Συμφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι μάλλον ήξερε ότι έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει παιδί γιατι πολύ αναισθησία με αυτό που έγινε.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Ήρθα μια βόλτα με σκοπό να το δώσω κάπου. Παρκαρα και παρακολουθώ ότι το hot lady είναι με τεράστια διαφορά το στούντιο με τον περισσότερο κόσμο να μπαινοβγαίνει. Οι άλλοι μαγαζατορες δε το βλέπουν αυτό να φέρουν γκόμενες σα τη Στέλλα και καλύτερες; Δηλαδή από μπάζα πλέον φτάσαμε να μετράμε ξεδοντιαρες, ημαρτον

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι μάλλον ήξερε ότι έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει παιδί γιατι πολύ αναισθησία με αυτό που έγινε.
Δεν είναι αυτό φίλε μου ,έχει πολλές κοπέλες ,όχι μόνο πουτανες που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά .
Μην ξεγελιέσαι από την δουλειά που κάνουν η άμα τους αρέσει να γαμιουνται .
Πολλές δεν έχουν γνώση σε βασικά πράγματα

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Ήρθα μια βόλτα με σκοπό να το δώσω κάπου. Παρκαρα και παρακολουθώ ότι το hot lady είναι με τεράστια διαφορά το στούντιο με τον περισσότερο κόσμο να μπαινοβγαίνει. Οι άλλοι μαγαζατορες δε το βλέπουν αυτό να φέρουν γκόμενες σα τη Στέλλα και καλύτερες; Δηλαδή από μπάζα πλέον φτάσαμε να μετράμε ξεδοντιαρες, ημαρτον
την πήδηξες;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Την πήδηξα. Δυστυχώς μου αρέσει πάρα πολύ σαν γκόμενα και περνάω καλά μαζί της, αλλά το στούντιο είναι χαμηλά σε ποιότητα σε σχέση με τα αλλα που χρεώνουν 40αρια. Το σεντόνι κολλάει ολόκληρο από την πολύ χρήση τόσο που σιχαίνομαι τον εαυτό μου φεύγοντας και έτρεχα καρφωτος για μπάνιο.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.227
Πόντοι
6.135
Σημερινή βόλτα, αλλά ήταν λαϊκή απογευματινή. Τι κακός χαμός ήταν αυτός; Οι περισσότερες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο, μόνο σε 2 περίμενα αλλά χωρίς να ενθουσιαστώ.
Τελικά πέρασα με την Σουζάνα ή Σούζι στο Μινωταύρου, το παλιό το Venus Angels, αν και στον επόμενο η τσατσά την κοπέλα την σύστησε ως Βερόνικα...

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Την πήδηξα. Δυστυχώς μου αρέσει πάρα πολύ σαν γκόμενα και περνάω καλά μαζί της, αλλά το στούντιο είναι χαμηλά σε ποιότητα σε σχέση με τα αλλα που χρεώνουν 40αρια. Το σεντόνι κολλάει ολόκληρο από την πολύ χρήση τόσο που σιχαίνομαι τον εαυτό μου φεύγοντας και έτρεχα καρφωτος για μπάνιο.
αφού περνάς καλά μαζί της, ήρωας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Δεν είναι αυτό φίλε μου ,έχει πολλές κοπέλες ,όχι μόνο πουτανες που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά .
Μην ξεγελιέσαι από την δουλειά που κάνουν η άμα τους αρέσει να γαμιουνται .
Πολλές δεν έχουν γνώση σε βασικά πράγματα
Εγώ πάω σε μια στον Βαρδάρη...τον προηγούμενο αιώνα,επί δραχμής...ρωτάω αν η κοπέλα "κάνει πρωκτικό"... Η απάντηση που παίρνω είναι "Τι είναι αυτό";Ξαναθετω την ερώτηση λέγοντας"από τον κωλο"..."Α,όχι..."...Ευτυχώς έγινα κατανοητός.Ισως αυτή η καγκουροτσατσα να νόμιζε ότι ότι ήμουν κανένας καθηγητής Πανεπιστημίου με αυτό που είπα.Καλα να είναι όπου και να είναι....!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Για πες για Αλεξάνδρα ,δε την έχω δει από κοντά αλλά έχω διαβάσει καλουτσικες κριτικές!! Όντως έχει κολαρα
Κωλάρα, βυζιά ωραία όχι πολύ μεγάλα της λείπουν όμως μερικά δόντια. Πολύ καλή για όσους γουστάρουν καμπύλες χωρίς να έχει κοιλιά.
Ανέβασα κριτική στο bad girls.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Σημερινή βόλτα, αλλά ήταν λαϊκή απογευματινή. Τι κακός χαμός ήταν αυτός; Οι περισσότερες κοπέλες ήταν στο δωμάτιο, μόνο σε 2 περίμενα αλλά χωρίς να ενθουσιαστώ.
Τελικά πέρασα με την Σουζάνα ή Σούζι στο Μινωταύρου, το παλιό το Venus Angels, αν και στον επόμενο η τσατσά την κοπέλα την σύστησε ως Βερόνικα...
Φίλε ..μπερδεύτηκες ! Έχει τρεις κοπέλες το ίδρυμα! Χαχαχα..αφού εσύ καπαρωσες την Σουζάνα στον πίσω από εσένα έδειξε την Βερόνικα ! Όλες μαζί ίδια βάρδια δουλεύουν .άμα δεν βιαζοσουν να μπεις δωμάτιο θα σου τις έδειχνε πρώτα όλες και θα διάλεγες .τσατσά έχει ,ο Τσάτσος είναι στο venus 2

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
αφού περνάς καλά μαζί της, ήρωας.
Δεν έχω δει αρνητικές αναφορές για τη συγκεκριμένη, εκτός κι αν θεωρείς ότι πρέπει όλες να κάνουν γλωσσοφιλα και ακαποτα και δε ξέρω τι άλλο "βρώμικο". Για την εμφάνιση της για μένα είναι πολύ ευχάριστη και συμμετέχει μια χαρά, ίσως να είναι και θέμα χημείας

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
218
Πόντοι
20
Καλησπερα.
Πηγα για ριτα κατευθειαν. Με το που μπαινει στο ιδρυμα κατα τις 20:15
Μετα απο 10 λεπτα παω.
Λεει εχει προγραμμα 1μιση ωρα
Μη εχοντας καπου αλλου να παω εφοσον η λιλιανα ηταν κλειστη
Επισκεφτηκα στελλα hot lady.
Ενταξει αντικειμενικα κουκλαρα. Σωμα πολυ ωραιο. Βυζι δεν εχει αλλα το συνολο πολυ καλο.
Λεω ας παμε για μια ξεπετα.
Και ομως παιδια ειχΑμε και προκαταρκτικα και πολυ καλη πιπα. ΕνΛλαγη στασεων και δυσφορια γιατι ηθελε και αλλο.
Δε το περιμενα.
Μπραβο.
Τιμιο 40 αρι δεδομενου των συνθηκων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom