Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς που μπαίνεις ακαποτο στους οίκους; Έλεος απλα
για να κολλήσει αυτη απο κατάποση παλι πρεπει να εχει πληγεςΜίλησα ήδη με τον παθολόγο μου. Μου είπε ότι κόλλας από στοματικό μόνο εάν εχεις πληγή και έχει και η άλλη πληγή. Είναι επικίνδυνο γι αυτή που κάνει την πίπα και ειδικά όταν καταπίνει χυσια όπως αυτή μου είπε είναι πολύ επικίνδυνο.
Όπως και να έχει όμως με έβαλε σε σκέψεις η ηλιθια
Κολλαει τυπε κατι παρα πολυ σοβαρο χαζομαρα αν κι εσυ το ειχες ηδη δε χρειαζεται να το κολλησεις εφοσον εισαι αρρωστοφοβικος αυτο το αθλημα δεν ειναι για σενα αστο και κατσε τραβα καμμια μαλακια που δε κινδυνευεις κιολαςΚαλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.
εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Ελα ντεΤυπε αφού στον εγλυψε χωρίς προφυλακτικό θαύμα που ζεις ακόμα...τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα![]()
Και Ελληνίδα και ακαποτη?... εγώ στη θέση σου ήδη θα έτρεχα για εξετάσεις
Αν σε δεκαπέντε μέρες δεν έχεις βγάλει τίποτα σπυράκια η δυσοσμα υγρά η τσούξιμο στο πέος μάλλον την γλύτωσες .Δια παν ενδεχόμενο μην τον χώσεις πουθενά ούτε με προφυλακτικό( σαν καραντίνα ) μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα αυτό.Ιδανικα ρώτα ουρολόγο ανεξαρτήτως αν δεις κάτι.Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.
εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Ο δικος μου παθολόγος μου πρότεινε να πίνω φαντα μετα απο καθε ακαποτο, πρέπει να τον αλλαξω αποτι φαίνεταιΜίλησα ήδη με τον παθολόγο μου. Μου είπε ότι κόλλας από στοματικό μόνο εάν εχεις πληγή και έχει και η άλλη πληγή. Είναι επικίνδυνο γι αυτή που κάνει την πίπα και ειδικά όταν καταπίνει χυσια όπως αυτή μου είπε είναι πολύ επικίνδυνο.
Όπως και να έχει όμως με έβαλε σε σκέψεις η ηλιθια
Που θες να κατάληξης; Για να καταλάβω... Ότι για να περνάμε καλά πρέπει να ρισκάρουμε την υγεία μας;Κολλαει τυπε κατι παρα πολυ σοβαρο χαζομαρα αν κι εσυ το ειχες ηδη δε χρειαζεται να το κολλησεις εφοσον εισαι αρρωστοφοβικος αυτο το αθλημα δεν ειναι για σενα αστο και κατσε τραβα καμμια μαλακια που δε κινδυνευεις κιολας
Θα βρει δουλειά σε δευτερόλεπτα μην στενοχωριέσαι ,έχει πελάτες προχωρημένους όπως ο ίδιος.Ο δικος μου παθολόγος μου πρότεινε να πίνω φαντα μετα απο καθε ακαποτο, πρέπει να τον αλλαξω αποτι φαίνεται
κοροίδευε π@πάρα εσύ...κάτι τέτοια κάνατε και στον kikas και το παιδί τα έπαιξε...αλήτες του bouΚαι Ελληνίδα και ακαποτη?... εγώ στη θέση σου ήδη θα έτρεχα για εξετάσεις
Ουρά θα κάνουν σήμερα τα τσακάλιαRed night σήμερα πρωινή βαρδυα
παρα πολυ καλη διαφημηση.δεν θα προλαβη να κληση μπουτι σημερα το κοριτσακι.Ουρά θα κάνουν σήμερα τα τσακάλια
Για να την μαυρίσουν όχι τίποτε άλλο![]()
Έχεις πιει και συ απ' αυτό το καλό σκεύασμα...σκάσε!!Δλδ αν πληρωνεις για τα εξτρα ειμαστε ενταξει,
ενω αν τα κανει δωρακι ειναι κατακριτεα?
Τι πινετε και δεν μας δινετε ρε παιδια?
Καλά εμάς στα @@ μαςπαρα πολυ καλη διαφημηση.δεν θα προλαβη να κληση μπουτι σημερα το κοριτσακι.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πω και γώ την γνώμη μου γιατί είδα πολλές κάποιες σωστές κάποιες τελείως λάθος! Αν έχεις αμφιβολίες για την υγεία σου πήγαινε κάνε εξετάσεις και μην ακούς για φάτνες και γιατροσόφια του κάθε μπουρδελιαρη εδώ μέσα! Αυτοί που σου είπαν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και αλλά τέτοια πιστεύω οι μισοί πήγαν την άλλη μέρα και την ζητήσανε ακαποτη πιπα με 50€! Και τελευταίο προσέχουμε τον εαυτό μας αλλά πάντα υπάρχει ρίσκο! Αν το σκεφτείς ούτε φιλία θα έπρεπε να δίνεις ούτε τα βυζια να την πιπιλας γιατί μπορεί να έχυσε ο άλλος πριν να μην πλύθηκε η εκδιδόμενη και να βγάλεις έρπητα ! Λίγο το κακό μεν σε σχέση με τα αλλά,αντιβίωση δε! Το συμπέρασμα μου!; Να είσαι επιλεκτικός που θα δώσεις ακαποτο τσιμπουκι η γλυφομουνι και όλα θα πάνε καλά!Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..