Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Μια Βερόνικα στο Βίνους τι λεει ; Δοκίμασε κανένας ;

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Η Μανταλένα που είναι στο φαιντ γκερλς είναι η Μανταλένα του Λας Βέγκας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και νομίζω ότι ειπώθηκε από άλλα μέλη ότι είναι πρωινή η Άννα στο Λας Βέγκας κάθε μέρα?

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Μαρια μολδαβεζα στα ξύλινα τι λεει απο συμμετοχή ;
Και Βερόνικα στο Βίνους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Οι Ελληνίδες είναι γνωστές βρωμιαρες, δεν το έγραψα τυχαία ούτε για πλάκα
Και μάλιστα ότι προθυμοποιήθηκε κοπέλα αυτής της αλυσίδας να σου δώσει εξτραδάκια είναι πολύ περίεργο...
Δε θέλω νε σε τρομοκρατησω, απλές σκέψεις κάνω...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Και μάλιστα ότι προθυμοποιήθηκε κοπέλα αυτής της αλυσίδας να σου δώσει εξτραδάκια είναι πολύ περίεργο...
Δε θέλω νε σε τρομοκρατησω, απλές σκέψεις κάνω...
Ναι δεν ειναι σύνηθες για αυτήν την αλυσίδα τα εξτραδακια. Οτι ηθελε να τον κολλήσει κατι δηλαδή ; Την ίδια σκέψη πρεπει να κάνουμε τότε και για τις υπόλοιπες που δίνουν εξτραδακια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ναι δεν ειναι σύνηθες για αυτήν την αλυσίδα τα εξτραδακια. Οτι ηθελε να τον κολλήσει κατι δηλαδή ; Την ίδια σκέψη πρεπει να κάνουμε τότε και για τις υπόλοιπες που δίνουν εξτραδακια
Δεν είπα κάτι τέτοιο

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
726
Πόντοι
5.840
Δεν είπα κάτι τέτοιο
Καταλαβαίνω τι λες από την άλλη βέβαια ο κίνδυνος είναι για αυτή πολλαπλάσιος καθώς καθως αυτη κολλάει και με τα χυσιαεγω για να κολλήσω πρέπει να έχω πληγή και δεν έχω κατι

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.

εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Σε πιο δουλεύει συναγωνιστή; Για να την μαυρίσω αν έχω πάει

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Καταλαβαίνω τι λες από την άλλη βέβαια ο κίνδυνος είναι για αυτή πολλαπλάσιος καθώς καθως αυτη κολλάει και με τα χυσιαεγω για να κολλήσω πρέπει να έχω πληγή και δεν έχω κατι
καλο ειναι να ενημερωθειτε ολοι και οχι απο αυτο το forum αλλα απο επισημα ιατρικα site η μιλήστε με γιατρο

hiv απο ακα στοματικο δε κολας εκτος και αν ρεει αιμα καπου στη πραξη...
απο ακαποτο σεξ ομως σιγουρα υπαρχει πιθανοτητα να κολλήσεις

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Red night σήμερα πρωινή βαρδυα
Οκ σ'ευχαριστω! Ούτως η άλλως σ'αυτα των 40 σχεδόν ποτέ δεν πήγαινα... Στους οίκους στο ύψος του Λας Βέγκας πάω, είτε στους πάνω είτε στους κάτω.

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
726
Πόντοι
5.840
καλο ειναι να ενημερωθειτε ολοι και οχι απο αυτο το forum αλλα απο επισημα ιατρικα site η μιλήστε με γιατρο

hiv απο ακα στοματικο δε κολας εκτος και αν ρεει αιμα καπου στη πραξη...
απο ακαποτα σεξ ομως σιγουρα υπαρχει πιθανοτητα να κολλήσεις
Μίλησα ήδη με τον παθολόγο μου. Μου είπε ότι κόλλας από στοματικό μόνο εάν εχεις πληγή και έχει και η άλλη πληγή. Είναι επικίνδυνο γι αυτή που κάνει την πίπα και ειδικά όταν καταπίνει χυσια όπως αυτή μου είπε είναι πολύ επικίνδυνο.

Όπως και να έχει όμως με έβαλε σε σκέψεις η ηλιθια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom