You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
Όποιο κορίτσι και να είναι, αν γίνεται προσκύνημα το πιο πιθανό είναι να μη σε θυμάται καν. Πόσοι άραγε να πήγαν δυο και βάλε φορές αυτές τις μέρες; βάλε και τους υπόλοιπους ... και να σε θυμάται, σε καμία περίπτωση δε μπορείς να περιμένεις να γίνεις θαμώνας ή "ειδικής" διαχείρισης με την δεύτερη ή τρίτη επίσκεψη. (αν και έχουμε δει αρκετές φορές το αντίθετο). δε γίνεται όμως να το προϋποθέτουμε ως ενδεχόμενο του "πρέπει".
Τελευταία τροποποίηση:
Αν και δεν έχω πολλά Ροντέο στην ζώνη μου θα ήθελα να σας πω πως πέρα από όλα τα υπόλοιπα έχουμε να κάνουμε και με ανθρώπους. Δηλαδή κάποια μέρα θα είναι κεφατες άλλη δε θα έχουν όρεξη, κάποιος μπορεί να τους γυαλίσει, κάποιος να τις ξενερώσει κτλ κτλ. Δε σημαίνει ότι κάθε φορά θα είναι το ίδιο ούτε και θα προσφέρουν το ίδιο. Και όσο για το σχόλιο με το γυραδικο…πάντα έχει και αλλά μαγαζιά που προσφέρουν κρέας. Δοκιμάζεις και αν πάλι πεθυμησεις το παλιό καλό γυρακι πας μια βόλτα και ξανατρως. Δε σου άρεσε; άλλαξε στέκι. Και ίσως βρεις και κάτι καλύτερο.
klaftas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Όσες φορές έχω πάει στο καπάκι με την ιδια κοπέλα δηλαδή την άλλη μέρα η σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το έχω μετανιώσει. Ακόμα και με στάνταρακια . Ίσως εγώ ξενερώνω ίσως όμως καποιες κοπέλες αρχίζουν και θεωρουν δεδομένο τον πελάτη.. δεν ξέρω...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Πέρασα εχθές μια βόλτα από τα σπιτάκια...η κατάσταση είναι τραγική!!!
Αυτή η ντεμεκ νέα κοπέλα στις βίλες που είναι από την Αυστρία,είναι μια κοντόχοντρη Ρουμάνα που μπορεί να δούλευε στην Αυστρία.
Πέρασα είδα και τη μπαζοφακλανα Γαλήνη,πως έγινε έτσι αυτή ρε σεις,σοβαρά υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να γαμησουν αυτό το κομμάτι κρέας;
Πέρασα από ινκόγκνιτο να δω και τη ντεμεκ Σέρβα Νίνα,γελάνε και τα βοσκοτόπια...άλλη μια γυφτορουμανα που μόλις είδε ότι έκανα μεταβολή μου είπε για προσφορά και έκπτωση,όταν της είπα κάτι κουβέντες στα σέρβικα με κοιτούσε σαν αγελάδα...
Πέρασα και από τη Σάρα μια ντεμεκ νέα στο μπαντ γκερλς που γράφουν ότι είναι από Ρωσία άμα οι Ρωσίδες είχαν τα δικά της ξινά μούτρα δεν θα μιλούσε κανείς γι αυτές τις κοπέλες,φυσικά και δεν είναι από Ρωσία απλά έχουν πολύ φαντασία εκεί στις βίλες με τις χώρες καταγωγής από τα κορίτσια!!
Πέρασα και από μπελαρουσια που έχει μια μικρή Ουκρανή και εκεί τη βάφτισαν Ρωσίδα και το απλό από 40€ ... Σωτήρη αυτές στη φυλής με 20€ τις χύνουμε στο στόμα με ακαποτη πίπα!!
Σε γενικές γραμμές άθλια η κατάσταση,δεν πέρασα με καμία,χαμός από Σκοπιανούς,Αλβανούς και πακια.
Υ.γ για τους μαγαζατορες,ούτε οι Πακιστανοί δεν τις γαμανε αυτές τις σαβουρες που φέρατε για δουλειά,ξυπνήστε γιατί θα πεινάσετε!!!
Αυτή η ντεμεκ νέα κοπέλα στις βίλες που είναι από την Αυστρία,είναι μια κοντόχοντρη Ρουμάνα που μπορεί να δούλευε στην Αυστρία.
Πέρασα είδα και τη μπαζοφακλανα Γαλήνη,πως έγινε έτσι αυτή ρε σεις,σοβαρά υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να γαμησουν αυτό το κομμάτι κρέας;
Πέρασα από ινκόγκνιτο να δω και τη ντεμεκ Σέρβα Νίνα,γελάνε και τα βοσκοτόπια...άλλη μια γυφτορουμανα που μόλις είδε ότι έκανα μεταβολή μου είπε για προσφορά και έκπτωση,όταν της είπα κάτι κουβέντες στα σέρβικα με κοιτούσε σαν αγελάδα...
Πέρασα και από τη Σάρα μια ντεμεκ νέα στο μπαντ γκερλς που γράφουν ότι είναι από Ρωσία άμα οι Ρωσίδες είχαν τα δικά της ξινά μούτρα δεν θα μιλούσε κανείς γι αυτές τις κοπέλες,φυσικά και δεν είναι από Ρωσία απλά έχουν πολύ φαντασία εκεί στις βίλες με τις χώρες καταγωγής από τα κορίτσια!!
Πέρασα και από μπελαρουσια που έχει μια μικρή Ουκρανή και εκεί τη βάφτισαν Ρωσίδα και το απλό από 40€ ... Σωτήρη αυτές στη φυλής με 20€ τις χύνουμε στο στόμα με ακαποτη πίπα!!
Σε γενικές γραμμές άθλια η κατάσταση,δεν πέρασα με καμία,χαμός από Σκοπιανούς,Αλβανούς και πακια.
Υ.γ για τους μαγαζατορες,ούτε οι Πακιστανοί δεν τις γαμανε αυτές τις σαβουρες που φέρατε για δουλειά,ξυπνήστε γιατί θα πεινάσετε!!!
Και εγώ εχθές έκανα μια βόλτα στην μπουρδέλο περιοχή, ο Azazel με έχει καλύψει. Θα συμπληρώσω δύο πράγματα, απέναντι από το Βένους είδα μια ειρήνη ξανθιά μιλφ, μέτρια εμφάνιση που με 30 είχε τελείωμα στο στόμα. Πέρασα από της αφρός και πέτυχα την τσατσά σε κρίση να φωνάζει γιατί αργούσε να βγει κάποιος από το δωμάτιο. Χτυπούσε επίμονα την πόρτα και έλεγε ότι θα του ζητήσει παραπάνω λεπτά. Δεν μπορεί λέει να κρατάει την κοπέλα τόση ώρα. Φυσικά έφυγα. Πέρασα με Λιλιάνα, κλασικά παρά πολύ καλή.
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Η Ναταλια είναι ξανθιά με κοντό μαλλί ωραίο σώμα γυμνασμένο και πριν από 5 μήνες έβαλε και στήθος.Αυτή η Νάταλι πως είναι εμφανιακα ρε μαγκες ?
Εγώ πάντως με αννα Ουκρανία το έχω πει έχω καλή εμπειρία τα παίρνει στο στόμα ευχάριστα, δεν αντέχει το άγριο γαμησι μόνο αρνητικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέχρι 6:00 - 6:30 το απόγευμα.Η Νάταλι στου Ερημίτη πάντα το βρίσκω κλειστό απογευματακι. Τι ώρα σταματαει?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Εχω παρατηρηση σε αρκετες κοπελες οτι σε θυμουνται και ας πας και αρκετο καιρο μετα..μπορει να κρατανε και σημειωσεις,δεν ξερωΌποιο κορίτσι και να είναι, αν γίνεται προσκύνημα το πιο πιθανό είναι να μη σε θυμάται καν. Πόσοι άραγε να πήγαν δυο και βάλε φορές αυτές τις μέρες; βάλε και τους υπόλοιπους ... και να σε θυμάται, σε καμία περίπτωση δε μπορείς να περιμένεις να γίνεις θαμώνας ή "ειδικής" διαχείρισης με την δεύτερη ή τρίτη επίσκεψη. (αν και έχουμε δει αρκετές φορές το αντίθετο). δε γίνεται όμως να το προϋποθέτουμε ως ενδεχόμενο του "πρέπει".
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Οσο για την Ριτα.. μιας και για αυτη γινεται ολη η φασαρια.
Την πηρα δυο φορες στο απλο (30) την πρωτη πριν φυγει,εχω και κριτικη και την δευτερη προσφατα.
Φωτοτυπια η δυο μας συναντησεις..με την μονη διαφορα στην εμφανιση (καινουργιο στηθος) ειναι μια τιμια επιλογη στα 30 τα βγαζει που λεμε..αλλα ως εκει, δεν εχει τ'αλλα για παραπανω προγραμματα...δηλαδη, ουτε το στουντιο αξιζει, μαλιστα ειναι απο τα χειροτερα,ουτε σαν εμφανιση ειναι κατι το φοβερο και ειναι σχετικα μεγαλη η καλυτερα προμιλφ.
Την πηρα δυο φορες στο απλο (30) την πρωτη πριν φυγει,εχω και κριτικη και την δευτερη προσφατα.
Φωτοτυπια η δυο μας συναντησεις..με την μονη διαφορα στην εμφανιση (καινουργιο στηθος) ειναι μια τιμια επιλογη στα 30 τα βγαζει που λεμε..αλλα ως εκει, δεν εχει τ'αλλα για παραπανω προγραμματα...δηλαδη, ουτε το στουντιο αξιζει, μαλιστα ειναι απο τα χειροτερα,ουτε σαν εμφανιση ειναι κατι το φοβερο και ειναι σχετικα μεγαλη η καλυτερα προμιλφ.
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 1.436
τα μηνύματα φενονται στα appsΕχω παρατηρηση σε αρκετες κοπελες οτι σε θυμουνται και ας πας και αρκετο καιρο μετα..μπορει να κρατανε και σημειωσεις,δεν ξερωμε δευτερη, τριτη φορα πουθενα δεν σε κανουν "καλο πελατη" και ας τα εσκασες! ισως μερικες να θελουν στην αρχη να κανουν καποιους πελατες, και σου λεει.. αφου ξανα ηρθε αυτος ας του δωσω κατι παραπανω μπας και τον κανω μονιμο, ως εκει ομως..μετα αλλαζουν και αυτα τα παραπανω που κανανε στο απλο τα πανε στα πιο ακριβα προγραμματα. Γενικα εχει να κανει με την κοπελα και το ποσο την επηρεαζει το μαγαζι που δουλευει.
η μπορει να αποθηκευουν και τους αριθμους αμα παρεις τηλεφωνο...οποτε και αν δε θυμουνται ευκολα μπορει να κανουν οτι θυμουνται
Φόλα δεν θα την έλεγα, αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Εμφανισιακά μια χαρά είναι, όσον αφορά στα του αγώνα, πέρασα με το απλό των 40, μέτρια πράγματα σχεδόν διεκπεραιωτική.Γνώμη για σελενα από hot lady ?? Σώστε τον συνάδελφο άμα είναι φόλα αδέρφια
Σάββατο δουλεύει ?Η Ναταλια είναι ξανθιά με κοντό μαλλί ωραίο σώμα γυμνασμένο και πριν από 5 μήνες έβαλε και στήθος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μέχρι 6:00 - 6:30 το απόγευμα.
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Ναι.Σάββατο δουλεύει ?
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Έχουμε κανα νέο από Βλαντα ρε παιδιά; Έχω καιρό να την πάρω και μου χει λείψει η φανταστική τσιμπουκαρα που κάνει! Και στο μαγαζί συνέχεια λένε δεν ξέρουν ποτέ θα γυρίσει!
Σε ποιο μαγαζι δουλευει;Πήρα Ρίτα, καλή εμπειρία με φιλιά και γλύψημο. Νεανικό κορμί και τίμιο....
Venus 2 ήταν τελευταίαΣε ποιο μαγαζι δουλευει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38