Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Περασμα πριν λίγο με Στέλλα από
Hot Lady. Περίμενα μισή ώρα μέσα στο αμάξι για να μη χάσω την ευκαιρία να μπω χωρίς να έχει πελάτη μέσα και με φάει τη σειρά.
Με το που λέει η τσατσά έλα μέσα στο δωμάτιο της λέω μα δε την είδα καν, Αλλα από ένστικτο και από τις φώτο λεω μπες και ότι γίνει. Μιλάμε γινόταν λαϊκό προσκύνημα και η Στέλλα την ώρα που μπήκα δωμάτιο έκανε ντουζ. Κάπου διάβασα ότι τη γαμας μόνο και μόνο γιατί είναι λες και γαμησες υποδοχή σε μαγαζί της παραλίας... Δεν εχει καθόλου άδικο αυτός που το έγραψε, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και αντικρυζω ένα μελανούρι με κορμαρα γυρω στο 1.75 με κορμί λαμπάδα και κολο ο Θεός να σε φυλάει, της τον έκανα κόκκινο στη σφαλιάρα. Στα του αγώνα σε. Μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το συγκλονιστικό αλλά ούτε ήταν μη και μη. Πήρα το 60ρι σε 69 με καποτα και της το έφαγα μετά της λέω γύρνα στα 4 και αρχίζει το σφυροκοπημα σε καμία φάση δεν είπε σταματά ηρέμησε κλπ, οπότε μπορώ να πω δεκτική, πριν χυσω για να προλάβω λίγο ακομη τον βγάζω και ορμαω για σπάτουλα στη κολοτρυπιδα.,ξαναμπαινω αφού τελείωσα τη σπάτουλα όπου ήρθε και το τέλος. Παιδιά το να πας με τη συγκεκριμένη τελείως αντικειμενικά είναι παράσημο,γιατι ανήκει στη κατηγορία που τα βλέπεις το καλοκαίρι σε υποδοχές μαγαζίων και λες δε τη γαμας με τίποτα εκτός αν έχεις εκκαθαριστικό εκατό χιλιάρικα και cayenne, να επισημάνω πριν κλείσω ότι βυζι όντως ανύπαρκτο αλλά ρογα κρεμάστρα που της αρέσει να της την πιπιλιζουν. Αυτά και καλά γαμησια!!!!!!!!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.967
Πόντοι
3.936
Δεν θα πω ονομα αλλα οταν μπηκα μαζι της με 150ε η 100ε ποσο ηταν δεν θυμαμαι γυρναει και μ λεει μην ξαναδωσεις αυτα τα λεφτα, τζαμπα λεφτα. Και απο τοτε καναμε οτι καναμε στο 100 ευρω ακομα κ με το απλο το 40αρι. Αυτο θα πει εξυπηρετηση και σε θελω σαν πελατη.
Σοβαρα τωρα σου ειπε πουτανα μη δωσεις 100 η 150 απο τα οποια θα επαιρνε 50 η 75 και μπες με το απλο απο το οποιο θα επαιρνε 20?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Σοβαρα τωρα σου ειπε πουτανα μη δωσεις 100 η 150 απο τα οποια θα επαιρνε 50 η 75 και μπες με το απλο απο το οποιο θα επαιρνε 20?
Αυτή που λέει δούλευε χωρίς τσατσά και χωρίς αφεντικά τα έπαιρνε όλα η ίδια...

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Τη να σου πω ρε φιλε στο κατοσταρικο ηταν φωτια στο 30αρι σημερα δε θα εχυνα με τιποτα αν δε τον επαιζα με ξενερωσε απιστευτα
Aκριβως το αντιθετο συμβαινει με μενα,στα 100 δεν δουλευει το συστημα,ενω στα 30 αντε 40 για τις πιο ομορφες γινεται τουρμπο.Σεβομαι ομως πραγματικα ολους αυτους που θελουν τα προγραμματα και μακαρι ολοι να ειχαμε να τα διναμε. Εχω πληρωσει και εγω στις αρχες του 2000 καποιες ,το θεμα ειναι να μπορεις να αγορασεις υπηρεσιες εξτρα στις τιμες που αναφερω.Οσες προσφερονται και μου αρεσουν τις προτιμω οσες ειναι ψηλομυτες τις προσπερνω και η ζωη συνεχιζεται,ειπαμε οτι το σπορ ειναι ατελειωτος μαραθωνιος!!και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,αλλοι τελειωνουν στο 5αλεπτο,αλλοι θελουν πιο πολυ,αλλοι εχουν ,αλλοι οχι,αλλοι ειναι σφιχτοι,αλλοι απλες.Χαλαρωστε και απολαυστε οτι ομορφαινει τη ζωη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.967
Πόντοι
3.936
Αυτή που λέει δούλευε χωρίς τσατσά και χωρίς αφεντικά τα έπαιρνε όλα η ίδια...
το 40 απο το 100 εχει 60 ευρω διαφορα
Aκριβως το αντιθετο συμβαινει με μενα,στα 100 δεν δουλευει το συστημα,ενω στα 30 αντε 40 για τις πιο ομορφες γινεται τουρμπο.Σεβομαι ομως πραγματικα ολους αυτους που θελουν τα προγραμματα και μακαρι ολοι να ειχαμε να τα διναμε. Εχω πληρωσει και εγω στις αρχες του 2000 καποιες ,το θεμα ειναι να μπορεις να αγορασεις υπηρεσιες εξτρα στις τιμες που αναφερω.Οσες προσφερονται και μου αρεσουν τις προτιμω οσες ειναι ψηλομυτες τις προσπερνω και η ζωη συνεχιζεται,ειπαμε οτι το σπορ ειναι ατελειωτος μαραθωνιος!!και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,αλλοι τελειωνουν στο 5αλεπτο,αλλοι θελουν πιο πολυ,αλλοι εχουν ,αλλοι οχι,αλλοι ειναι σφιχτοι,αλλοι απλες.Χαλαρωστε και απολαυστε οτι ομορφαινει τη ζωη.
Καπου τα εχεις μπερδεψει φιλε αυτες που δουλευει το συστημα σωστα στα 30-40 με 100 θα δουλεψει ακομα καλητερα αυτες που δε δουλευει σωστα με 100 στα 30-40 θα ειναι εντελως νεκρο το θεμα ειναι οτι ελαχιστες δουλευουν το συστημα σωστα στα 30-40.Τελος η Ριτα ειναι η πρωτη στην πορνοκαριερα μου που πηρα κατευθειαν σε προγραμα μιας και την Παρασκευη την πηρα πρωτη φορα και χθες δευτερη που εννοειτε τριτη δε θα παιξει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μετα απο 5ετια ξαναδα την Μαρια την Μολδαβεζα στο las vegas.Θυμηθηκα τα ωραια πρωινα που περασα μαζι της και το ποσο ωραια ανοιγει τα ποδια της στο ιεραποστολικο για να μπαινοβγαινεις με ευκολια.Ενταξει πηρε και 3-4 κιλα απο τοτε,αλλα εμενα μου κανει κεφι.Τετοιου ειδους επαφες εχουν μεγαλη αξια κατα τη γνωμη μου ,φροντιζω να βλεπω ανα διαστηματα οσες με ερεθιζουν και να κρατιεμαι σε φορμα.Επανασυνδεση μετα απο απουσια,μεγαλη προκληση .Ο Θεος να σε εχει καλα Μαρια απο το μακρινο Κισιναου.Με εφτιαξες απιστευτα χθες βραδακι μονο με 40 ευρω.
Έφτιαξε και εμένα χθες το βραδάκι μετά από 3 χρόνια, σαν να μην πέρασε μιά μέρα μου είπε όταν τις τα έδινα στα 4, απίστευτη Μαρία με 30 € πέρασα, στιβαρό κορμί όπως πάντα της πήγαν τα κιλάκια και τα πήρε σε όμορφα σημεία που την κάναν ακόμη περισσότερο sexy, της είχα γράψει και ωδή παλαιότερα :)
Για όσους ψήνονται στο μοναχικό του las vegas μετά τις 7 το απόγευμα εκτός Τετάρτης και Κυριακής.

Όσο για την Στέλλα που πολύ μελάνι χύνεται τελευταία αν δεν δω αναφορά ή κριτική karaman δεν πάω πουθενά :) :)

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
το 40 απο το 100 εχει 60 ευρω διαφορα

Καπου τα εχεις μπερδεψει φιλε αυτες που δουλευει το συστημα σωστα στα 30-40 με 100 θα δουλεψει ακομα καλητερα αυτες που δε δουλευει σωστα με 100 στα 30-40 θα ειναι εντελως νεκρο το θεμα ειναι οτι ελαχιστες δουλευουν το συστημα σωστα στα 30-40.Τελος η Ριτα ειναι η πρωτη στην πορνοκαριερα μου που πηρα κατευθειαν σε προγραμα μιας και την Παρασκευη την πηρα πρωτη φορα και χθες δευτερη που εννοειτε τριτη δε θα παιξει
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε,ελεγε ο Λουιτζι Πιραντελλο,αγαπητε συναγωνιστη.Εμενα μου αρεσει και η απαντηση του Διογενη οταν του προτειναν να πληρωσει 10000 αρχαιες δρχ ,στην ομορφοτερη πουτανα."Ουκ ωνουμαι χιλιαδων δρχ. μεταμελειαν"δλδ δεν αγοραζω ακριβα κατι για το οποιο θα μετανοιωσω αργοτερα.Ξανατονιζω οτι σεβομαι τους προγραμματακηδες και να θυμομαστε οτι"λυχνιας σβησθεισης πασα γυνη ομοια."

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Να πω επισης κατι που μαλλον δεν μπορειτε να συλλαβετε μερικοι. Οταν μια πουτανα βγαζει κυριολεκτικα της παναγιας τα ματια στο μουνι της και το 40 60ε παραπανω. Ναι υπαρχουν κ κατι τετοιες που κοιτανε κιαλλα πραματα περα απο το χρημα. Μπορει και να της βγηκε αυθορμητα να ειναι ετσι ο χαρακτηρας της. Βεβαια μια στο εκατομμυριο αυτες οι περιπτωσεις αλλα υπαρχουν.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Ναι η Ναταλία δεν κάνει πρωκτικό πια, αλλά είναι σε όλα τα άλλα προγράμματα πολύ πιο καλύτερη από την Ρίτα, δεν έχουμε όλοι να δίνουμε 70 και 100 ευρώ κάθε φορά, όταν λοιπόν το ταπεινό 30€ το τιμάει και βγάζει και γούστα για μένα είναι όλα τα λεφτά.....
σε πιο μπορουμε να βρουμε την Νατακια;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
σε πιο μπορουμε να βρουμε την Νατακια;
Εδω πρέπει να είσαι , σε αυτην δεν έχω πάει ακόμα αν και κακώς γιατί ήθελα μια εμπειρία με squirter !!! :P

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Λοιπόν σχετικά με το Ναταλία Vs Ρίτα
Έχοντας περάσει και με τις 2 μπορώ να πω ότι είναι από τις top ever στο θέμα των παροχών
Η Ρίτα κατά την γνώμη μου πιο όμορφη παλιά έκανε τα σχεδόν τα πάντα με 30 (όχι κώλο) τώρα που πήγα ξανά μου λέει αν θες 50 και ξενέρωσα απίστευτα ή Ναταλία και αυτή με την σειρά της τελευταίας φορά έκανε ότι έκανε και στο τέλος μου λέει κανονικά έπρεπε να σου πάρω 50€ να το ξέρεις για την επόμενη φορά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Δηλαδή με τη δική σας λογική ορισμένοι θέλετε να πάτε μια φορά με 50-60ε όπου η γκομενα θα σας κάνει τα πάντα όταν σε άλλα σπίτια ξεκινάει με 40ε το απλό, και την άλλη μέρα να ξαναπάτε με 30 και να έχετε την απαίτηση να σας κάνει τα ίδια γούστα που σας έκανε με τα 60ε.
Και αναφέρετε σαν παράδειγμα ίσως τις 2 κορυφαίες γυναίκες σε απόδοση αυτή την εποχή.

Δε μου ακούγεται και πολύ λογικό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Δηλαδή με τη δική σας λογική ορισμένοι θέλετε να πάτε μια φορά με 50-60ε όπου η γκομενα θα σας κάνει τα πάντα όταν σε άλλα σπίτια ξεκινάει με 40ε το απλό, και την άλλη μέρα να ξαναπάτε με 30 και να έχετε την απαίτηση να σας κάνει τα ίδια γούστα που σας έκανε με τα 60ε.
Και αναφέρετε σαν παράδειγμα ίσως τις 2 κορυφαίες γυναίκες σε απόδοση αυτή την εποχή.

Δε μου ακούγεται και πολύ λογικό
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλ.
Μερικοί γράφετε τρελά πράγματα ,δεν μπορεί με απλό να ζητάς πράγματα που θα κάνει με τα διπλάσια.
Μερικοί μπερδεύετε με τα μπαράκια νομίζετε ότι άμα γίνεις θαμώνας είναι υποχρεωμένοι να σε κεράσουν ποτό

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη 100 με 30 οποτε σαν επαγγελματιας καλα επραξε η κοπελα.
Βεβαια απο την αλλη υπαρχει και το..αν ειναι καλος πελατης και θελω να τον κρατησω..καμια φορα στο απλο που θα παρει ,θα του κανω κατι παραπανω. Λιγες κανουν τα ιδια και στο απλο και στο φουλ προγραμμα. Αυτο εχει να κανει με το μαγαζι και με την κοπελα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλ.
Μερικοί γράφετε τρελά πράγματα ,δεν μπορεί με απλό να ζητάς πράγματα που θα κάνει με τα διπλάσια.
Μερικοί μπερδεύετε με τα μπαράκια νομίζετε ότι άμα γίνεις θαμώνας είναι υποχρεωμένοι να σε κεράσουν ποτό
οχι να κερασουν ποτο αλλα αμα εισαι θαμωνας και περιμενεις 1 ωρα για ενα γαμημενο πραμα, τοτε σε κερνανε πιατελα αλλαντικων η κατι. Συμβαινει. Και αυτο λεγεται Εξυπηρετηση. Γιατι πρωτον καταλαβαινουν την μαλακεια τους και την δυσαρεσκεια σου και προσπαθουν να το μπαλωσουν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μια ρουμανα θυμαμαι που τα εκανε ολα στο απλο! Εμμα νομιζω την λεγανε..
Σ' εκεινη, σε πιαναν κοτσο αμα εδινες παραπανω λεφτα για προγραμματα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
οχι να κερασουν ποτο αλλα αμα εισαι θαμωνας και περιμενεις 1 ωρα για ενα γαμημενο πραμα, τοτε σε κερνανε πιατελα αλλαντικων η κατι. Συμβαινει. Και αυτο λεγεται Εξυπηρετηση. Γιατι πρωτον καταλαβαινουν την μαλακεια τους και την δυσαρεσκεια σου και προσπαθουν να το μπαλωσουν.
Άλλο εννοούσα με αυτό που έγραψα ,ότι δεν μπορείς να έχεις απαίτηση για εξτραδακια στα 30-40 ευρώ επειδή την προηγούμενη φορά πλήρωσες 80 παράδειγμα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Άλλο εννοούσα με αυτό που έγραψα ,ότι δεν μπορείς να έχεις απαίτηση για εξτραδακια στα 30-40 ευρώ επειδή την προηγούμενη φορά πλήρωσες 80 παράδειγμα.
Μπορει να το εκανε παλιοτερα..για αυτο και το μπερδεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom