IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Έχει περίοδο.Ρε παιδιά είναι κλειστό το μαγαζί. Μόνιμα. Τουλάχιστον πρωί που περνάω. Τι έγινε η κοριτσαρα αυτή?
Έχει περίοδο.Ρε παιδιά είναι κλειστό το μαγαζί. Μόνιμα. Τουλάχιστον πρωί που περνάω. Τι έγινε η κοριτσαρα αυτή?
Δεν είναι πολλά μην αγχώνεσαι... Εγώ τόσα είχα φάει μέχρι τα 27Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Θα κόψεις το φαγητό για να προσθέτεις γυναίκες στον κατάλογο;Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Σιγά τα λεφτά .Στην Θεσσαλονίκη με 15€ ούτε κωλο δεν πιάνεις...τουλάχιστον 3:1 η αναλογία εμπειριών με βάσει το κόστος που έχουμε εμείς .Οι συναγωνιστές από πιο μακρυά έχουν πιο δυσκολη αναλογία...Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Γενικα τα μαγαζια τα 2 (κολητα) κ το αλλο απεναντι απο το venus και εκει στη ερημίτη τα 3 μαγαζια μαζι τα αποφευγω παντα να περασω. Επισης Belarus και Εφη το ιδιο όπου ειναι απο τα πιο βρωμικα μαγαζια κ παντα με 3 πακια μεσα. Εχω παρατήρηση οτι κατευθείαν σε βολτα πανε ντουγρου σαυτα. Οχι οτι δεν πανε αλλου, αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα. Επισης hot lady και playboy. Kαι χαλια μαγαζια αλλα παρολο που φερνει μουναρες οι πιθανοτητα να φας φολα ειναι μεγαλη. Ειδικα τα ποσα που ζητάνε για υπηρεσιες. 70 για ακαποτοΝικηφόρου Ουρανού 24, Εμανουελα λέγεται πολύ φολα μάγκες τσάμπα το 30αρι
Που αλλού πάνε πακια; Για να τα μαυρίσω τα εν λόγο μαγαζιά μια και καλή.Γενικα τα μαγαζια τα 2 (κολητα) κ το αλλο απεναντι απο το venus και εκει στη ερημίτη τα 3 μαγαζια μαζι τα αποφευγω παντα να περασω. Επισης Belarus και Εφη το ιδιο όπου ειναι απο τα πιο βρωμικα μαγαζια κ παντα με 3 πακια μεσα. Εχω παρατήρηση οτι κατευθείαν σε βολτα πανε ντουγρου σαυτα. Οχι οτι δεν πανε αλλου, αλλα σε πολυ μικροτερη συχνοτητα. Επισης hot lady και playboy. Kαι χαλια μαγαζια αλλα παρολο που φερνει μουναρες οι πιθανοτητα να φας φολα ειναι μεγαλη. Ειδικα τα ποσα που ζητάνε για υπηρεσιες. 70 για ακαποτο
Ε μαλλον θα τα μαυρισεις ολα. Απλα ανεφερε σε ποια κανουν ουρά μεσα. Στις βιλλες ως συνηθως δεν πάνε γτ τους διωχνουν με τροπο. Αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.Που αλλού πάνε πακια; Για να τα μαυρίσω τα εν λόγο μαγαζιά μια και καλή.
Τι εννοείς κάνουν ουρά μέσα;Ε μαλλον θα τα μαυρισεις ολα. Απλα ανεφερε σε ποια κανουν ουρά μεσα. Στις βιλλες ως συνηθως δεν πάνε γτ τους διωχνουν με τροπο. Αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος.
Εννοω περιμένουν με την σειρα να μπουνεΤι εννοείς κάνουν ουρά μέσα;
Σορυ κάτι άλλο κατάλαβα.Εννοω περιμένουν με την σειρα να μπουνε