Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
868
Πόντοι
96
Λιλιάνα σε ποιο δουλεύει και τι βάρδια?

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
@azazel φιλαράκι καλά κάνεις και τα χώνεις πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό η κατάσταση στα μπουρδέλα είναι τραγική πήγα μια φορά στη ντεμεκ Τουρκάλα μύριζε τριών ημερών απλυσια λέω ας μπω τη γαμουσα και μου ερχόταν ψαρίλα από το μουνι της όταν τελείωσα μου ρθε αναγουλα πήγα και στη λιδια τα ίδια σάπιο ψάρι εκεί δεν άντεξα τα παράτησα μόνη όαση η πωλονεζα αλλά το σπιτάκι τραγικό δε μπορείς να πλυθεις άνετα σιχενεσαι να πατήσεις. @mpouxos φιλαράκι είχες δίκιο για τη ροζάριο δυνατή περιπτωση

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Συναγωνιστές καλησπέρα! Εκανα επίσκεψη στην Έλενα πιπινάκι στα 3δυμα και θα μοιραστώ την εμπειρία μου για να βάλω το λιθαράκι στο βουνό των πληροφοριών! Σαλοναρισμα αδιάφορο αλλά ωραίο σώμα μπιμπελό εμφανίστηκε και ξεστυθη και μαρεσε! Κατέθεσα το 40αρι για γυμνό τσιμπουκι γιατί άκουσα ότι είναι κομοδίνο,και είναι αλήθεια, και λέω τουλάχιστον να βοηθήσει τα πράματα! Ήρθε μέσα με τον ίδιο τρόπο του σαλοναρισματος με λίγες χαιρετούρες αλλά απ ότι κατάλαβα ξέρει μόνο τα βασικά από ελληνικά όποτε δεν την κρίνω. Έβγαλε το στριγκακι και με σκαναρε την ψωλη γιατί την ειπα ότι είμαι πλυμένος από το σπίτι και ήταν δύσπιστη αλλά επαληθεύτηκα για την καθαριότητα! Ξεκίνησε το Μπούκιτσι λέγοντας μην χύσεις στο στόμα! Κατά τα αλλά μέτρια πίπα χωρίς βάθος η κάποια εναλλαγή αλλά την πασπάτεψα λιγο χάιδεψα και το τρυφερό μουνακι της δάχτυλο όμως δεν άφησε! Στον αγώνα κάθετε και την γαμας χωρίς γκρίνιες και σε οποία στάση και να την βάλεις! Μόνο στο χυσιμο που την είχα ιεραποστολικό και έσπρωξα δυνατά είπε «σιγά σιγά».Απλά δεν γράψω λεπτομέρειες γιατί ήταν σχετικά αδιάφορο! Το συμπέρασμα μου λοιπόν ότι είναι για μια στο τόσο να πας με 30-40€ γιατί είναι μπιμπελο με γλυκια φατσουλα και ωραίο κωλαρακι και τρυφερό μουνακι! Για την αλλαγή της τροφής! Αν ήθελε πάντως και χαλάρωνε λίγο θα είχε πολύ κόσμο στο επισκεπτήριο!

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές! πέρασα με Νίνα στο φροιξου 15 αν δεν κάνω λάθος.οπως είπε κ ένας φίλος εδώ μέσα στο σαλοναρισμα το έχει πολύ αλλά στο δωμάτιο κούφιο το καρπούζι.οχι ότι έχει δυνατά αρνητικά αλλά χάνεται εκείνη η γλυκιά πουτανια του σαλοναρισματος.θα γράψω κριτική για λεπτομέρειες.α και μην το ξεχάσω,γυφτορουμανα του κερατά είναι,ούτε που πέφτει η Σερβία δεν ξέρει.χαχαχα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Καλησπέρα συναγωνιστές! πέρασα με Νίνα στο φροιξου 15 αν δεν κάνω λάθος.οπως είπε κ ένας φίλος εδώ μέσα στο σαλοναρισμα το έχει πολύ αλλά στο δωμάτιο κούφιο το καρπούζι.οχι ότι έχει δυνατά αρνητικά αλλά χάνεται εκείνη η γλυκιά πουτανια του σαλοναρισματος.θα γράψω κριτική για λεπτομέρειες.α και μην το ξεχάσω,γυφτορουμανα του κερατά είναι,ούτε που πέφτει η Σερβία δεν ξέρει.χαχαχα
Τα έγραψα φίλε μου...

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα! Εκανα επίσκεψη στην Έλενα πιπινάκι στα 3δυμα και θα μοιραστώ την εμπειρία μου για να βάλω το λιθαράκι στο βουνό των πληροφοριών! Σαλοναρισμα αδιάφορο αλλά ωραίο σώμα μπιμπελό εμφανίστηκε και ξεστυθη και μαρεσε! Κατέθεσα το 40αρι για γυμνό τσιμπουκι γιατί άκουσα ότι είναι κομοδίνο,και είναι αλήθεια, και λέω τουλάχιστον να βοηθήσει τα πράματα! Ήρθε μέσα με τον ίδιο τρόπο του σαλοναρισματος με λίγες χαιρετούρες αλλά απ ότι κατάλαβα ξέρει μόνο τα βασικά από ελληνικά όποτε δεν την κρίνω. Έβγαλε το στριγκακι και με σκαναρε την ψωλη γιατί την ειπα ότι είμαι πλυμένος από το σπίτι και ήταν δύσπιστη αλλά επαληθεύτηκα για την καθαριότητα! Ξεκίνησε το Μπούκιτσι λέγοντας μην χύσεις στο στόμα! Κατά τα αλλά μέτρια πίπα χωρίς βάθος η κάποια εναλλαγή αλλά την πασπάτεψα λιγο χάιδεψα και το τρυφερό μουνακι της δάχτυλο όμως δεν άφησε! Στον αγώνα κάθετε και την γαμας χωρίς γκρίνιες και σε οποία στάση και να την βάλεις! Μόνο στο χυσιμο που την είχα ιεραποστολικό και έσπρωξα δυνατά είπε «σιγά σιγά».Απλά δεν γράψω λεπτομέρειες γιατί ήταν σχετικά αδιάφορο! Το συμπέρασμα μου λοιπόν ότι είναι για μια στο τόσο να πας με 30-40€ γιατί είναι μπιμπελο με γλυκια φατσουλα και ωραίο κωλαρακι και τρυφερό μουνακι! Για την αλλαγή της τροφής! Αν ήθελε πάντως και χαλάρωνε λίγο θα είχε πολύ κόσμο στο επισκεπτήριο!
Πολύ καλή ενημέρωση. Τα είπες όλα αν και μένα μου άρεσε η πίπα της.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Ειδα αυριο στο αλλο σαιτ βαλανε μια καινουρια Βανεσσα. Αι να δουμε τι λεει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Για τα βυζγια δεν εγραψες κατι συναδελφε..ειναι απο τα καλυτερα για μενα,στ'αλλα οπως ακριβως τα εγραψες εκανε και οταν ειχα περασει εγω.

Η Ελενα ειναι ακριβως ιδια περιπτωση οπως η Λαρα πριν καμια δεκαρια χρονια στο λαφαμ για οσους ξερουν. Αν εξελιχθει οπως εκανε η αλλη, θα αφησει και αυτη εποχη..αν μεινει ετσι, θα ξεχαστει γρηγορα.

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Παίδες την Βανέσσα από το Hot Lady την έχει δοκιμάσει κανένας? Γιατί στις φώτο φαίνεται τούμπανο

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Πολύ καλή ενημέρωση. Τα είπες όλα αν και μένα μου άρεσε η πίπα της.
Γούστα είναι αυτά! Και ευχαριστήθηκα από το φρέσκο κορμάκι της και έφερα ις πέρας την αποστολή! Γιαυτο και ειπα ότι για μια φορά στο τόσο να πεις ότι πηδήξες πιπίνι είναι οκ!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Για τα βυζγια δεν εγραψες κατι συναδελφε..ειναι απο τα καλυτερα για μενα,στ'αλλα οπως ακριβως τα εγραψες εκανε και οταν ειχα περασει εγω.

Η Ελενα ειναι ακριβως ιδια περιπτωση οπως η Λαρα πριν καμια δεκαρια χρονια στο λαφαμ για οσους ξερουν. Αν εξελιχθει οπως εκανε η αλλη, θα αφησει και αυτη εποχη..αν μεινει ετσι, θα ξεχαστει γρηγορα.
Τα βυζια ήταν ωραιότατα και κοιτούσαμε ταβάνι τα ρούφηξα όπως αρμόζει! Μου φάνηκαν φυσικά με επιφύλαξη όμως! Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί όπως είπες σε κάτι πολύ καλό αν αλλάξει ρότα αλλά θα είναι ένα πιο κάτω για μενα, γιατί ενώ έχει πολύ ωραίο πρόσωπο χάνει απ τα δόντια της! Απ την άλλη η λαρα όσο δουλεύει εγώ θα την έχω στα στάνταρ!

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.236
Πόντοι
206
Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι

ichigo123

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
παιδες ποιες κανουν footjob και αφηνουν γλυψιμο σε πατουσες ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Εγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Δεν είναι πολλά μην αγχώνεσαι... Εγώ τόσα είχα φάει μέχρι τα 27 :grin:
Η γυναίκα σίγουρα θα σου κοστίσει ακριβότερα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Θα κόψεις το φαγητό για να προσθέτεις γυναίκες στον κατάλογο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom