topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Anna.Πως την λένε την κοπέλα που πήγες στο Αφρός;
Anna.Πως την λένε την κοπέλα που πήγες στο Αφρός;
Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Ποιο ειναι φιλε το ''αφρός'' που αναφέρεις;
Τελευταία φορά που ήμουν αφρός πριν 2+ μήνες έφαγα τρομερή φόλα.. Αυτή Άννα από που είναι και πόσο ετών είναιΤο αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .
επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .
γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα
Πολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!Τελευταία φορά που ήμουν αφρός πριν 2+ μήνες έφαγα τρομερή φόλα.. Αυτή Άννα από που είναι και πόσο ετών είναι
Η Πολωνια το ξερει??Πολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!
Γιατί, δεν ήτανε;Η Σία Κοσιώνη έγινε πουτάνα?
???Η Σία Κοσιώνη έγινε πουτάνα?
Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
Δεν έγινες αστείος φίλε....Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
Δεν πειράζει, απλά τόνισα ότι η Σια είναι πουτάναΔεν έγινες αστείος φίλε....
Γελάσαμε....Δεν πειράζει, απλά τόνισα ότι η Σια είναι πουτάνα
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.
Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκιαΤο αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .
επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .
γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα
Στο δρομο ειναι το κοριτσι, ερχεται..Στο άλλο σαιτ έχει μια Σία
Αγγλικά ή νοηματικά συνένωση?? Γιατί αν δεν βρίσκεις άκρη χάλια το παιχνίδι. Χτες πήγα να τη δω αλλά ειχε πρόγραμμαΠολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλήΑν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...
Ετσι γινεται παντα αλλα εσεις δωστε πονο και σκαμπιλι στο κωλαρακιΓια την αποφυγή παραπληροφόρησης. Πέτυχα τύπισσα να είναι φωτιά την πρώτη φορά και τη δεύτερη βιαστική, να με ξεπετάξει.