Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
737
Πόντοι
81
Το αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .

επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .

γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Το αφρος ειναι το πρωτο πρωτο μπουρδελο που ειναι ανοιχτο απο one salonica αν πηγαινεις .

επιβεβαιωνω αν και το ξανα εγραψα η κοπελα στο αφρος βραδινη βάρδια το ζει και γουσταρει και ειναι και απτις καλυτερες παρουσιες σε ομορφια .

γενικα εχω να φαω φολα καιρο και αρχιζω να ανησυχώ , ειναι λες και παιζω ρωσικη ρουλετα
Τελευταία φορά που ήμουν αφρός πριν 2+ μήνες έφαγα τρομερή φόλα.. Αυτή Άννα από που είναι και πόσο ετών είναι

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Η Σία Κοσιώνη έγινε πουτάνα?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Αφού μόνο με τον γιο της Ντόρας το έχει κάνει

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω, Σύλβια την αδικεί η φωτογραφία του άλλου σιτε... από κοντά πολύ πιο καλό.
παιχνιδιάρικο μωρό, ερωτιάρικο. (gfe). Κώλος λατίνας για πολλά γούστα- προσωπική μου άποψη, ξέρει να τον δουλέυει πιο καλά από Στέλλα (κωλάρα και αυτή....). Φοράει και σιδεράκια με τα οποία είναι σκέτη καύλα- στο πρόγραμμα των 50 vfm έχει μπει στα στανταράκια. Θα ακολουθήσει κριτική με λεπτομέρειες.

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
stella απο ελλαδα στο διπλα site....τοσα χρονια βαρελας τετοιο πατο δε ξαναδα.
θα παω να τη δω τουλαχιστον απο κοντα και αν μου βγαλει κατι θα μπουκαρω.
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311

Το κτίριο που φαίνεται στην φωτογραφία του μπου δεν υπάρχει. Νομίζω στο σημείο βρίσκεις πλέον τέσσερα μικρά σπιτάκια

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πολωνία, ηλικία δεν ρώτησα.Για 28+την έκοψα!
Αγγλικά ή νοηματικά συνένωση?? Γιατί αν δεν βρίσκεις άκρη χάλια το παιχνίδι. Χτες πήγα να τη δω αλλά ειχε πρόγραμμα
Αν ήξερε να τον δουλεύει κιόλας καλά θα ήταν...
Αυτή είναι γκαυλα και από μπροστά αλλά δεν μπήκα γιατί δεν είχα δυνάμεις και μην πάμε άπατο διότι πουτανες δεν προσπαθούν πολλή

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Για την αποφυγή παραπληροφόρησης. Πέτυχα τύπισσα να είναι φωτιά την πρώτη φορά και τη δεύτερη βιαστική, να με ξεπετάξει.
Ετσι γινεται παντα αλλα εσεις δωστε πονο και σκαμπιλι στο κωλαρακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom