You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Δε λες παλι καλα που καθεται τοσες ωρεςΚαλησπέρα στην παρέα,γνωρίζει μήπως κανείς άμα το πρόγραμμα της Νικόλ είναι μέχρι τις 5 όπως λέει το πρόγραμμα της στο άλλο site η άμα κάθεται παραπάνω?
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Καλή είναι. Δοκιμασμένη 2 φορές, με άνεση χρόνου και δε σε αφήνει να φύγεις άχυστος. ΌρμαΜια βικτωρια που δουλευει στο μινωταυρου 3 βραδυ κοντουλα αδυνατη την εχει παρει κανεις αξιζει??
Ελληνικα δεν μιλαει καθολου...
Atsalovergas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
Για Sylvia από Εμπεδοκλέους έχουμε καμιά πληροφορία?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Για συλβια ξερει κανεις κατι? Την ειδα απο κοντα κ μ γυαλισε.
Παιδες η κοπελα τα σπαει μεσα στο δωματιο. Μια χαρα περασα.
Τελευταία τροποποίηση:
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Α και κατι ακομα. Η τσατσα απλα απαραδεκτη! ως προς τις τιμες οτι να ναι μας ελεγε.
Αυτή απτό ποσιον? Γενικά δέχεται νταλαβερι στις τιμές αν σε δει ότι το σκέφτεσαι και δεν έχει κόσμο.Για συλβια ξερει κανεις κατι? Την ειδα απο κοντα κ μ γυαλισε.
Μια μόνο το κάνει με πρόγραμμα μικρό 40ε τα δέχεται στόμα αλλά τα φτύνει νομίζω δεν θυμάμαιΕίναι καμιά που πάνω στο ελεύθερο τελειωτικό στοματικό σε κάποιους να τα καταπίνει κι όλας? Παλαιότερα κάπου στο 2013 μου το έκανε αυτό η Ρουμάνα η Εμμανουέλα ( Μεγάλη καταπιόλα) φρίξου 13 έχει φύγει εδώ και χρόνια όμως και πιο πρόσφατα κάπου στο 2018 η
ουκρανή η Καρίνα ,(τρελό mouthfucking έκανε) νικηφόρου ουρανού 26 και οι δύο που αναφέρω δεν το είχαν σε πρόγραμμα απλά κάποια φορά τα κατάπιαν πάνω στην κάβλα, τα έπαιρναν όμως αβέρτα από όλους στο στόμα και το γούσταραν τρελά.
Μια ουκρανεζα απέναντι από το pussycat πως το λέγανε το μαγαζι από το άλλο σαιτ
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Η Άννα η ουκρανεζα στο Πέτρου ερημητη 3α. Απογευματινή βάρδια.Μια μόνο το κάνει με πρόγραμμα μικρό 40ε τα δέχεται στόμα αλλά τα φτύνει νομίζω δεν θυμάμαι
Μια ουκρανεζα απέναντι από το pussycat πως το λέγανε το μαγαζι από το άλλο σαιτ
klaftas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.009
- Πόντοι
- 16.235
Mε συγκινησες ρε Φακίρη....αλήθεια....Θα σου απαντησει ο argyrotoxos...stay tuned..

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.009
- Πόντοι
- 16.235
Για να καθήσει παραπάνω πρέπει να υπάρχει θέμα διαθεσιμότητος προσωπικού.Αν αλλάζουν κανονικά οι βάρδιες δεν κάθεται παραπάνω .Καλησπέρα στην παρέα,γνωρίζει μήπως κανείς άμα το πρόγραμμα της Νικόλ είναι μέχρι τις 5 όπως λέει το πρόγραμμα της στο άλλο site η άμα κάθεται παραπάνω?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Σωπα βρε συναδελφε.. ειχε γραψει και καποιος αλλος για αυτην αν δεν κανω λαθος.Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.
Με βαζετε σε πειρασμο να παω να την τσεκαρω!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Βλεπω στο σαιτ του παραδεισου..ακομα δεν βαλαν φωτο. της κοπελας.
μπορει να μην θελει βεβαια..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.163
- Πόντοι
- 37.562
Ειχε δικιο ο ΑΖΑ...Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Να πας αξίζει!!Σωπα βρε συναδελφε.. ειχε γραψει και καποιος αλλος για αυτην αν δεν κανω λαθος.
klaftas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Να ευχαριστήσω τον παλαίμαχο αυτός την ανέφερε και πήγα συστημένος :-) Δεν είναι εποχή για να πετάμε λεφτά σε φολες και είμαι πολύ διστακτικός να δοκιμάζω στα τυφλαΣωπα βρε συναδελφε.. ειχε γραψει και καποιος αλλος για αυτην αν δεν κανω λαθος.
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 529
- Πόντοι
- 301
Πάντως δεν βλέπω γενικά να γραφετε πληροφορίες ειδικά για τις νέες κοπέλες που μπήκαν στο πρόγραμμα.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.579
- Πόντοι
- 1.056
Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.
Γλωσσοφιλα σε ταναπου που δουλεύει σε μπου? Εισαι μερακλής.......
εγω σιχαίνομαι λίγο, οταν σκέφτομαι σε πόσους τον έχει πάρει ακαποτο στο στομα εκείνη την μέρα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις