Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Μια βικτωρια που δουλευει στο μινωταυρου 3 βραδυ κοντουλα αδυνατη την εχει παρει κανεις αξιζει??
Ελληνικα δεν μιλαει καθολου...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα στην παρέα,γνωρίζει μήπως κανείς άμα το πρόγραμμα της Νικόλ είναι μέχρι τις 5 όπως λέει το πρόγραμμα της στο άλλο site η άμα κάθεται παραπάνω?
Δε λες παλι καλα που καθεται τοσες ωρες

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Μια βικτωρια που δουλευει στο μινωταυρου 3 βραδυ κοντουλα αδυνατη την εχει παρει κανεις αξιζει??
Ελληνικα δεν μιλαει καθολου...
Καλή είναι. Δοκιμασμένη 2 φορές, με άνεση χρόνου και δε σε αφήνει να φύγεις άχυστος. Όρμα

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Για Sylvia από Εμπεδοκλέους έχουμε καμιά πληροφορία?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Για συλβια ξερει κανεις κατι? Την ειδα απο κοντα κ μ γυαλισε.

Παιδες η κοπελα τα σπαει μεσα στο δωματιο. Μια χαρα περασα.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Α και κατι ακομα. Η τσατσα απλα απαραδεκτη! ως προς τις τιμες οτι να ναι μας ελεγε.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81
Για συλβια ξερει κανεις κατι? Την ειδα απο κοντα κ μ γυαλισε.

Παιδες η κοπελα τα σπαει μεσα στο δωματιο. Μια χαρα περασα.
Αυτή απτό ποσιον? Γενικά δέχεται νταλαβερι στις τιμές αν σε δει ότι το σκέφτεσαι και δεν έχει κόσμο.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81
Είναι καμιά που πάνω στο ελεύθερο τελειωτικό στοματικό σε κάποιους να τα καταπίνει κι όλας? Παλαιότερα κάπου στο 2013 μου το έκανε αυτό η Ρουμάνα η Εμμανουέλα ( Μεγάλη καταπιόλα) φρίξου 13 έχει φύγει εδώ και χρόνια όμως και πιο πρόσφατα κάπου στο 2018 η
ουκρανή η Καρίνα ,(τρελό mouthfucking έκανε) νικηφόρου ουρανού 26 και οι δύο που αναφέρω δεν το είχαν σε πρόγραμμα απλά κάποια φορά τα κατάπιαν πάνω στην κάβλα, τα έπαιρναν όμως αβέρτα από όλους στο στόμα και το γούσταραν τρελά.
Μια μόνο το κάνει με πρόγραμμα μικρό 40ε τα δέχεται στόμα αλλά τα φτύνει νομίζω δεν θυμάμαι
Μια ουκρανεζα απέναντι από το pussycat πως το λέγανε το μαγαζι από το άλλο σαιτ

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Μια μόνο το κάνει με πρόγραμμα μικρό 40ε τα δέχεται στόμα αλλά τα φτύνει νομίζω δεν θυμάμαι
Μια ουκρανεζα απέναντι από το pussycat πως το λέγανε το μαγαζι από το άλλο σαιτ
Η Άννα η ουκρανεζα στο Πέτρου ερημητη 3α. Απογευματινή βάρδια.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Καλησπέρα στην παρέα,γνωρίζει μήπως κανείς άμα το πρόγραμμα της Νικόλ είναι μέχρι τις 5 όπως λέει το πρόγραμμα της στο άλλο site η άμα κάθεται παραπάνω?
Για να καθήσει παραπάνω πρέπει να υπάρχει θέμα διαθεσιμότητος προσωπικού.Αν αλλάζουν κανονικά οι βάρδιες δεν κάθεται παραπάνω .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Πέρασμα χτες με Νάνσυ στο bad girls. Κοντό ξανθο μπιμπελό από Ουκρανια, ωραίο προσωπάκι σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λεπτουλα. Η κοπέλα αξίζει με τα χίλια στο δωμάτιο, μες στη τρελή χαρά και γουστάρει αυτό που κάνει, γλωσσοφιλα, καλή πίπα, δεν λέει όχι μα μου, αντέχει στο σφυροκοπημα. Θα έλεγα ότι είναι από τα πιο καλά gfe που έχω πάρει. Θα ακολουθήσει κριτική.
Σωπα βρε συναδελφε.. ειχε γραψει και καποιος αλλος για αυτην αν δεν κανω λαθος.
Με βαζετε σε πειρασμο να παω να την τσεκαρω!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Βλεπω στο σαιτ του παραδεισου..ακομα δεν βαλαν φωτο. της κοπελας.:undecided-old: μπορει να μην θελει βεβαια..

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Με Ιωαννα περασε κανεις ;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.163
Πόντοι
37.562
Ειχε δικιο ο ΑΖΑ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Σωπα βρε συναδελφε.. ειχε γραψει και καποιος αλλος για αυτην αν δεν κανω λαθος.
Με βαζετε σε πειρασμο να παω να την τσεκαρω!
Να ευχαριστήσω τον παλαίμαχο αυτός την ανέφερε και πήγα συστημένος :-) Δεν είναι εποχή για να πετάμε λεφτά σε φολες και είμαι πολύ διστακτικός να δοκιμάζω στα τυφλα

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Πάντως δεν βλέπω γενικά να γραφετε πληροφορίες ειδικά για τις νέες κοπέλες που μπήκαν στο πρόγραμμα.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.579
Πόντοι
1.056

Γλωσσοφιλα σε ταναπου που δουλεύει σε μπου? Εισαι μερακλής.......

εγω σιχαίνομαι λίγο, οταν σκέφτομαι σε πόσους τον έχει πάρει ακαποτο στο στομα εκείνη την μέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom