Τελικά θα πάω στη Αθήνα σε δύο μηνεςΕγω θα επελεγα να βρω γκομενα! γιατι ομως.. επαρχια με τιποτα, γιατι εχουν μονο μπαζα και αυτα ειναι και κομοδινα τα περισσοτερα. Αθηνα και ειδικα στα φτηνα, με τιποτα και ας εχει μουναρες με 10 ευρω.. που τα κανουν ολα! με την ιδεα μονο οτι περνανε απο κει καθημερινα..το μισο πακισταν, το μισο αφγανισταν και ολες οι μαυρες φυλες που μεταναστευσαν στην Ελλαδα.
οχι ,γιατι πιθανων να ειναι το κεντρο του παγκοσμιου σμν εκει..![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Αυτές είναι δίκαιολογιες πουστηδων που δυσκολεύονται να χύσουν στο δεκάλεπτο
Εγω θα επελεγα να βρω γκομενα! γιατι ομως.. επαρχια με τιποτα, γιατι εχουν μονο μπαζα και αυτα ειναι και κομοδινα τα περισσοτερα. Αθηνα και ειδικα στα φτηνα, με τιποτα και ας εχει μουναρες με 10 ευρω.. που τα κανουν ολα! με την ιδεα μονο οτι περνανε απο κει καθημερινα..το μισο πακισταν, το μισο αφγανισταν και ολες οι μαυρες φυλες που μεταναστευσαν στην Ελλαδα.
Αυτές είναι δίκαιολογιες πουστηδων που δυσκολεύονται να χύσουν στο δεκάλεπτο
Εγω θα επελεγα να βρω γκομενα! γιατι ομως.. επαρχια με τιποτα, γιατι εχουν μονο μπαζα και αυτα ειναι και κομοδινα τα περισσοτερα. Αθηνα και ειδικα στα φτηνα, με τιποτα και ας εχει μουναρες με 10 ευρω.. που τα κανουν ολα! με την ιδεα μονο οτι περνανε απο κει καθημερινα..το μισο πακισταν, το μισο αφγανισταν και ολες οι μαυρες φυλες που μεταναστευσαν στην Ελλαδα.
Επίσης αλάνια από την βόλτα που έκανα, το αφρός έχει φέρει μια πολύ δυνατή παρουσία στο σύνολο φάτσα κωλο βυζια , σωματοτυπο το ωραιο με κοιλιακούς που είναι και κάτω περιφέρεια πιο ανοιχτή μπαμπατσικη αλλά όχι χοντρή, βυζια πρέπει να ήταν μικρότερα από Β νούμερο. Ξεκινάει από 40..
Δυστυχώς είχε κόσμο όταν αποφάσισα να μπω εκεί και κατέληξα δίπλα απτό pussycat στα δεξιά με μια Ρουμάνα 20 χρονων που άξιζε.
Αν πάει κανείς ας ενημερώσει
Δυστυχώς είχε κόσμο όταν αποφάσισα να μπω εκεί και κατέληξα δίπλα απτό pussycat στα δεξιά με μια Ρουμάνα 20 χρονων που άξιζε.
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Άποψη καποιοσ Για Χριστίνα στο inside ;
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Άποψη μου θα έπαιζε καλό ShrekΆποψη καποιοσ Για Χριστίνα στο inside ;
Καλησπερα !
Δοκιμασα αυτη την Αναις στο paradise.
Πολυ χαλια παιδια.
Απροθυμη βιαστικη. Με το που ηρθε εσκισε την καποτα και την περασε. Ουτε γεια.
Προγραμμα των 50 χαλαρο υποτιθεται.
Πιπα χαλια
Γαμησι χαλια
Επικοινωνια μηδεν
Κριμα.
Ειναι ωραια παρουσια ομως. !
Θα ανεβασω κριτικη.
Στο ιδιο στουντιο η βικτωρια ειναι αρκετα καλη μπορω να πω!
Και μια ερωτηση !
Η ελενα ή αλλιως ραισα που ηταν πετρου ερημιτη ξερουμε αν πηγε καπου αλλου ή αν δεν δουλευει Αυτο το διαστημα ;
Ευχαριστω !
Δοκιμασα αυτη την Αναις στο paradise.
Πολυ χαλια παιδια.
Απροθυμη βιαστικη. Με το που ηρθε εσκισε την καποτα και την περασε. Ουτε γεια.
Προγραμμα των 50 χαλαρο υποτιθεται.
Πιπα χαλια
Γαμησι χαλια
Επικοινωνια μηδεν
Κριμα.
Ειναι ωραια παρουσια ομως. !
Θα ανεβασω κριτικη.
Στο ιδιο στουντιο η βικτωρια ειναι αρκετα καλη μπορω να πω!
Και μια ερωτηση !
Η ελενα ή αλλιως ραισα που ηταν πετρου ερημιτη ξερουμε αν πηγε καπου αλλου ή αν δεν δουλευει Αυτο το διαστημα ;
Ευχαριστω !
Πηγα εγώ και ήταν καλή εμπειρία. Ειχα γράψει και πιο πίσω. Ήταν πολύ ορεξατη και έλεγε και καυλωτικα λόγια κατά τη διάρκεια.Εχει παει κανεις απο εσας με την παλια καραβανα Βικτωρια που δουλευει στα paradise? Παλια το μωρο εδινε και δωρακι πισω τρυπουλα και τωρα ουτε καν στα προγραμματα δεν το εχει. Ειναι καλη αραγε μεσα στο δωματιο? Τελευταια φορα που την πηρα ειχε ενα τουπε του στυλ και εγω πηγα στο Ντουμπαι και μου διναν 200 ευρω για την πλακα και κατι τετοια κουλα. Και γιατι αγαπητη δεν εμεινες στο ντουμπαι αφου περνουσες τοσο καλα, την απαντηση την ξερω αλλα τεσπα.
Σκοπεύω να ξαναπάω και θα ενημερώσω γιατί η αλήθεια είναι ότι με μια φορά δε μπορούμε να κρίνουμε με φουλ ασφάλεια.
Πρωινή βάρδια;Επίσης αλάνια από την βόλτα που έκανα, το αφρός έχει φέρει μια πολύ δυνατή παρουσία στο σύνολο φάτσα κωλο βυζια , σωματοτυπο το ωραιο με κοιλιακούς που είναι και κάτω περιφέρεια πιο ανοιχτή μπαμπατσικη αλλά όχι χοντρή, βυζια πρέπει να ήταν μικρότερα από Β νούμερο. Ξεκινάει από 40..
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.471
- Πόντοι
- 3.346
Μαντεψε.. Στ' @αρχιδι@ μας!Τελικά θα πάω στη Αθήνα σε δύο μηνες
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.471
- Πόντοι
- 3.346
Ετσι ειναι και η Λαρα.. αλλα και πολλες αλλες που δινουν..αμα δεν τις πεις πρωτος δεν παιρνουν πρωτοβουλια.Φιλιά στο στομα δεν ξερω δεν το επιχείρησα εδωσε πολλα φιλια στο σωμα κυριως στηθος δλδ και με γκαβλωσε παρα πολυ. Γενικα ειναι ερωτική εχει διαθεση δεν είναι για σφυροκόπημα αλλα θα ξαναπηγαινα
βραδυνήΠρωινή βάρδια;
Καλησπέρα , Πέρασμα απο Αφρος χθες με μια πολωνεζα , φατσα ωραια , κοιλιακους , απο την μεση και κατω μεγαλος αλλα πολυ ωραιος κωλος χωρις ουτε ριτιδα ουτε τιποτα , αψογος σε εμφανιση ο κωλος για ατομα που τους αρεσουν τα λιγο μπαμπατσικα οχι οι αδυνατες . Βυζι τελικα οριακα μεγαλυτερο του Β μεγεθους και στο ματι και στην αφη καταπληκτικο δεν το περιμενα , παιζει να ειναι φυσικο και ολας .
Στα του αγωνα παραβολο 50ε με γυμνο , απο 40 ξεκιναει το απλο , η κοπελα παρα πολυ ευδιαθετει πραγμα που μου εκανε ενετυπωση . και επικοινωνιακή τα αγγλικα τα χρησιμοποιουσε καλα . στα 4 αντεχε πολυ ευκολα , πιπα για πλακα μου εκανε deepthrow δεν δυσκολευτηκε καν η τυπισσα χαχααχ
Στα αρνητικα η τσατσα που την πληρωνω και μου λεει δωσε μου και εμενα 5ε να πιω ενα καφε ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
Στα του αγωνα παραβολο 50ε με γυμνο , απο 40 ξεκιναει το απλο , η κοπελα παρα πολυ ευδιαθετει πραγμα που μου εκανε ενετυπωση . και επικοινωνιακή τα αγγλικα τα χρησιμοποιουσε καλα . στα 4 αντεχε πολυ ευκολα , πιπα για πλακα μου εκανε deepthrow δεν δυσκολευτηκε καν η τυπισσα χαχααχ
Στα αρνητικα η τσατσα που την πληρωνω και μου λεει δωσε μου και εμενα 5ε να πιω ενα καφε ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.198
- Πόντοι
- 37.965
5 ευρωΞέρετε κορίτσια με μοντελε σώμα; Αν ναι, τότε πείτε ποιες είναι και σε ποια μαγαζιά δουλεύουν
Ευχαριστώ
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Ποια βάρδια ;Καλησπέρα , Πέρασμα απο Αφρος χθες με μια πολωνεζα , φατσα ωραια , κοιλιακους , απο την μεση και κατω μεγαλος αλλα πολυ ωραιος κωλος χωρις ουτε ριτιδα ουτε τιποτα , αψογος σε εμφανιση ο κωλος για ατομα που τους αρεσουν τα λιγο μπαμπατσικα οχι οι αδυνατες . Βυζι τελικα οριακα μεγαλυτερο του Β μεγεθους και στο ματι και στην αφη καταπληκτικο δεν το περιμενα , παιζει να ειναι φυσικο και ολας .
Στα αρνητικα η τσατσα που την πληρωνω και μου λεει δωσε μου και εμενα 5ε να πιω ενα καφε ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ![]()
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.330
- Πόντοι
- 10.295
Θα πας για καφέ με την τσατσά που έλεγε ο παίχτης?5 ευρω
![]()
![]()
![]()
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.837
- Πόντοι
- 3.556
Βάρδιες δε θες??Ξέρετε κορίτσια με μοντελε σώμα; Αν ναι, τότε πείτε ποιες είναι και σε ποια μαγαζιά δουλεύουν
Ευχαριστώ
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.837
- Πόντοι
- 3.556
Πες μας κ εσύ όμως τι ξέρεις από τις υπόλοιπες να μη λέμε για τις ίδιεςΠείτε ό,τι ξέρετε
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.471
- Πόντοι
- 3.346
Καλημερα συναδελφοι! μινι τσαρκα εχθες το βραδυ..χωρις να περασω σε καποια.
Bella Donna Η ναστια..skinny περιπτωση για τους λατρης.
Red light Μια αναστασια με αγορε μαλλι... δεν ενθουσιαστηκα.
Villa prive H παλια καραβανα πλεον γαληνη.
και αλλα δυο μπηκα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.
Στα ευχαριστα νεα.. θα επιστρεψει για λιγο καιρο η Εφη πριν της γιορτες.. ειπε για καμια βδομαδα η τσατσα μπορει και παραπανω!
Bella Donna Η ναστια..skinny περιπτωση για τους λατρης.
Red light Μια αναστασια με αγορε μαλλι... δεν ενθουσιαστηκα.
Villa prive H παλια καραβανα πλεον γαληνη.
και αλλα δυο μπηκα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα.
Στα ευχαριστα νεα.. θα επιστρεψει για λιγο καιρο η Εφη πριν της γιορτες.. ειπε για καμια βδομαδα η τσατσα μπορει και παραπανω!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις