Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Αθηνά παλι στο πόστο τής

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.721
Πόντοι
456
Ξέρει κανεις που βρίσκεται τώρα μια πανυψηλη( μελαχρινη, ρωσίδα/Ουκρανίδα) Κατερίνα που δούλευε πριν 2-3 Χρόνια στο γωνιακό Κωλέττη με ν ουρανού;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.
Εσύ ήσουν με τζακουζι κατά τις 9....

Αφου βρήκα σονια σε πρόγραμμα πήγα σε στο Belarus έτσι για να χάσω χρόνο και τελικά 1η βασικά 2η φορά μετά τη ριτα στην περσινή κατάντια παράνομα η τσατσά είχε δίκιο. Ήταν μια ροσσιδα Τανια 21 νέα προταρα η τσα2 είπε κανείς ότι θέλεις με 50αρικο έδωσα 60 για ντουζάκι που δεν ήταν βολικό αλλά ήταν γκαυλα με φιλιά και στο κρεβάτι ήταν υπέροχη σαν την γκόμενα στο σεχ και πρώτη φορά εχησα σύντομα πάρα τα όσα ήπια, πιπα δεν έφτασε και δεν έκανε ούτε το ζήτησα αλλά ήταν γκαματη μετά κάτσαμε και μιλούσαμε για διάφορα κάνα εικοσάλεπτο, έκατσα μέσα 40 λεπτά τουλάχιστον μέχρι χτύπησε πόρτα η τσα2. Θα ξαναπάω σίγουρα γιατί δεν θα κάτσει πολλή

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Το Belarus δεν είναι μέσα πος ανεβάζεις κριτική??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
5-6 σπίτια ανοιχτά απόψε όλα κι όλα αν και πίστευα ότι θα γινόταν χαμός απόψε με κλειστή τη διασκέδαση. Τελικά δε γινόταν...παρόμοια εικόνα νέκρας και στη Γιαννιτσών

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Πολύ ανώτερη σε εξωτερική εμφάνιση από την τσαρινα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.211
Πόντοι
39.777
Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Υ.γ έχω σταματήσει να πετάω τα λεφτά μου σε σαβουρες ζωολογικού κήπου!!!

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Εγώ πάντως ακόμη δεν την είδα σαν Σόνια θα πάω στα κοντα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
5-6 σπίτια ανοιχτά απόψε όλα κι όλα αν και πίστευα ότι θα γινόταν χαμός απόψε με κλειστή τη διασκέδαση. Τελικά δε γινόταν...παρόμοια εικόνα νέκρας και στη Γιαννιτσών
Μαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.

Βρε αλληθωρε, η Σονια ειναι η παλια Ντανιελα. 100% :2funny:

Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.
Σωστος ησουν τυπε μου. :hi:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Μαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.
Ναι γύρω στη 1 πήγα... Ούτε καν κατέβηκα από το αμάξι ενώ είχα όρεξη για βόλτα από νωρίς

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Καλησπέρα καμιά καλή πρόταση για τώρα?

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Λοιπόν πέρασμα από το poison.με κέντρισε το μαύρο χρώμα.δυνατο κορμί με σιλικόνες στους βυζους.κολαρα κ ποδαρες.ωραιο πρόσωπο.καλη στα του αγώνα.λεπτομερειες στην αναφορά.καλη χρόνια σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom