O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 371
Θα έλεγα Αλιονα αν και δεν ξέρω την Βικτόρια από το BlueΠαιδιά να ρωτήσω από Σόνια Αλιόνα Βικτώρια του blue dream ποια θα προτιμούσατε?
Θα έλεγα Αλιονα αν και δεν ξέρω την Βικτόρια από το BlueΠαιδιά να ρωτήσω από Σόνια Αλιόνα Βικτώρια του blue dream ποια θα προτιμούσατε?
Εσύ ήσουν με τζακουζι κατά τις 9....Περασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.
Πολύ ανώτερη σε εξωτερική εμφάνιση από την τσαριναΠερασμα με "Σονια" . Κορμι φετες, βυζια σιλικονη καλη δουλεια. Προσωπο καυλιαρικο. Υπηρεσιες σουπερ. Πηρα μεγαλο προγραμμα κ δεν το μετανοιωσα. Αν εδινε και κωλο θα ηταν η 25 αρα τσαρινα με προοπτικες να γινει τσαρινα νο.2. πιπα πολυ καλη. Ολο μεσα. Τελεια ολα.
Εγώ πάντως ακόμη δεν την είδα σαν Σόνια θα πάω στα κονταΠέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Υ.γ έχω σταματήσει να πετάω τα λεφτά μου σε σαβουρες ζωολογικού κήπου!!!
Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Η κοπέλα έχει εμφάνιση 6-7 και από τι κατάλαβα πρέπει να είναι από γυφτορουμανια...δεν πέρασα γιατί τα παιδάκια μάλωναν ποιος θα πρωτομπει..
Πέρασα να δω και τη Λυδία ακόμα μια φορά γιατί έχει αρκετό σκωτος στο μαγαζί που δουλεύει..
Μόνο τα βυζιά αξίζουν,τα μούτρα μου έκαναν από Αλβανία μεριά και η γενική εικόνα κάπου στο 5-6
Μαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.5-6 σπίτια ανοιχτά απόψε όλα κι όλα αν και πίστευα ότι θα γινόταν χαμός απόψε με κλειστή τη διασκέδαση. Τελικά δε γινόταν...παρόμοια εικόνα νέκρας και στη Γιαννιτσών
Πέρασα πριν λίγο να δω Σόνια γιατί κάτι μπούφοι είπαν ότι είναι η παλιά Ντανιέλα (καμιά σχέση) στο σαλόνι αρκετά παιδάκια άλλα με μάσκες άλλα χωρίς,η τσατσά φορούσε αλλά όταν εβηχε την έβγαζε(η μαλακια πάει σύννεφο!!)δεν ήταν εκεί και ο αργυρομπουφος να πει τις μαλακίες του περί κοροιδοιου...(εγώ δεν φορούσα όπως πάντα)
Σωστος ησουν τυπε μου.Βασικα δεν πιστεύω να εκανα τοσο λαθος γτ εχω περασει με την Ντανιελα. Τωρα αν ειναι τοσο πολυ η ομοιοτητα παω πασο. Θα περασω κ θα μπω κ θα την ρωτησω. Εκτος αν οντως αλλαξε η κοπελα κ ηρθε αυτη που ειναι στις φωτο στο αλλο σαϊτ.
Περι ορεξεως. Προσωπικα προτιμω χαρακτηριστικα ρωσσιδας παρα γυφτορουμανας.Πολύ ανώτερη σε εξωτερική εμφάνιση από την τσαρινα
Ναι γύρω στη 1 πήγα... Ούτε καν κατέβηκα από το αμάξι ενώ είχα όρεξη για βόλτα από νωρίςΜαλλον εκανες βολτα αργα, εγω οταν εκανα βολτα γινοταν χαμος απο κοσμο και πολλα ηταν ανοιχτα για να μην πω ολα.
Η βυζαρού, που ήταν τσατσα στο venus?Αθηνά παλι στο πόστο τής
ΝαιΗ βυζαρού, που ήταν τσατσα στο venus?
αυτη ρε μαγκες και να με πληρωνε δεν της καθομουν.Η βυζαρού, που ήταν τσατσα στο venus?