O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.027
- Πόντοι
- 371
Όπως είναι στις βίλλες που το απλό ξεκινά από 40€Τι προγραμμα πηρες? και ποσα εδωσες?
Εγώ πήρα 69 με 70€
Όπως είναι στις βίλλες που το απλό ξεκινά από 40€Τι προγραμμα πηρες? και ποσα εδωσες?
Στο Las Vegas?Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.
Πέτρου Ερημητη 3Α, δουλεύει τώρα μέχρι 18:30....Ξέρεις κανείς πότε δουλευει η Ναταλι και που;;
Ευχαριστώ πολύ... Αν είναι και αύριο ενημέρωσε μεΠέτρου Ερημητη 3Α, δουλεύει τώρα μέχρι 18:30....
Τι ηλικια ειναι η Σουζι τυπε στο περιπου?Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω
Ρε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω
Δεν ξερω φιλε αν και θα την εκανα 42 ταβανιΤι ηλικια ειναι η Σουζι τυπε στο περιπου?
Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλαΡε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!![]()
χαχα, καλά έκανες @Ψηλοπουτανος28.Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλα
Κι εγω ετσι ημουνχαχα, καλά έκανες @Ψηλοπουτανος28.
Έχω προσπάθήση και γω να την πάρω κάποιες φορές, την βάζω στο μυαλό μου, αλλά μόλις μπαίνω και την βλέπω, χαλιέμαι, δε μπορώ.
Anyway...