Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

GALAS1983

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καληπέρα και από μένα. Η Ναταλί είναι το πρωί (μήπως λείπει αυτές τις μέρες?) και η Αννα το απόγευμα?

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Παντως χθες πηγα στην Αννα την Ουκρανη στην Ερημιτη και ειχε καλη συμμετοχη και περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω και την προτεινω. Με τετοια καλη συμμετοχη και ομορφουλα ειναι εχει τα φοντα να κανει καριερα. Παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και αλλη φολα στην σειρα.
Στο Las Vegas?

Sebulion

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά θέλει κανείς να πάμε μια μέρα να πάρουμε καμιά κοπέλα μαζί?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Μαγκες ειμαι κολλημένος στην κίνηση στην Εγνατία, ημουν βόλτα για ψώνια στην συμπρωτευουσα.
Να περασω απο τα σπιτια; έχει κατι που να αξιζει η να την κανω για νότια;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Σκεφτομαι να πάω στα μπουρδέλα σήμερα, έχει κανείς καμιά πρόταση, έχω πολύ καιρό να πάω και δεν ξέρω τι παίζει πλέον.

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Σουζι σημερα στην βιλα ....με πονεσαν τ αρχιδια αο το ρουφιμηγμα.η τυοησα κυριλομιλφ φατσα...αν σκεφτεσαι οως γαμας εμπορουπαλληλο στην τσιμισκη σε μαγαζι με ταγερ γαμαει χαχαχαχαχα...τα εγλυψε,τα ρουφηξε,τον ρουφηξε και μετα ζεστα ζεστα τα εφαγε...!θα ξαναπαω
Τι ηλικια ειναι η Σουζι τυπε στο περιπου?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Ρε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!:mati:

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Ρε man, καλούτσικο κορμί, αλλά με αυτά τα μούτρα που έχει, πως την πήρες ρε....μπράβο σου!!!:mati:
Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Γιατι?γιατι η λιζα ειχε 1 ωρα προγραμμα .γιατι στο γωνιακο διολα απο βιλα ενω μπηκα πρωτος η τσατσα εβαλε αυτοςν που μπηκε μετα απο μενα και μου ειπε αχ δεν σε ειδα...ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΔΑ της ειοα κι εφυγα αν και εχασα καλο μουνι...δεν μετανιωσα γιατι πιστευω δεν θα μου εδινε ακομα μια εμπειρια μιλφ και τοσο δυνατη περιποιηση ωρα με απλο εκει κατω....χαχαχα μονη ξεκιναει αρχιδορουφιγμα.μου επαιρνε συνεχεια το δεξι και της λεω εεε παρε και τ αλλο

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Τωρα τι να σου πω.αν ηταν αλλιως θα πηγαιναμε ολοι σε μια...μουτρα ξεμουτρα σταγονα δεν αφησε και ξερει να παπαρωνει τα ουμπαλα καλα
χαχα, καλά έκανες @Ψηλοπουτανος28.
Έχω προσπάθήση και γω να την πάρω κάποιες φορές, την βάζω στο μυαλό μου, αλλά μόλις μπαίνω και την βλέπω, χαλιέμαι, δε μπορώ.
Anyway...

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Ειναι καλυτερη στην παρουσιαση με λυμενα μαλλια...

Ο τσατσος απαραδεχτος.ειοα να μου φερει τα ρεστα η κοπελα και μολις ειχα ξεντυθει και μπηκα για ντουζςκι ανοιξε την πορτα και γυρησε το κεφαλι εκει που ημουν.

2ο νερο παγομενο.

3 ανυπαρκτα μαντιλακια.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
1\1\2022 θα δουλεύουν τα σπιτακια? Ξέρει κανείς?

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
27 Δεκέμβρη έκανα μια μικρή, απογευματινή βόλτα και με έπιασε απογοήτευση...
Τελικά κατέληξα στην Πέτρου Ερημίτη 3Β στη Φραντζέσκα. Αξιότιμη επιλογή για την ώρα, αν και μετά από μένα έκλεισαν... Κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο.

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά να ρωτήσω από Σόνια Αλιόνα Βικτώρια του blue dream ποια θα προτιμούσατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom