Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
224
Πόντοι
291
Ποια θεωρείτε ότι έχει καλύτερο κώλο , Αλίνα ή Έμμα?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Ερωτηση, αυτη η Αφροδιτη με την κωλαρα και την βιντεαρα, ξερει κανεις αν δινει κωλο. Και αν ναι στα ποσα παει? το πιο φουλ προγραμμα ποιο ειναι και τι εχει.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
Ερωτηση, αυτη η Αφροδιτη με την κωλαρα και την βιντεαρα, ξερει κανεις αν δινει κωλο. Και αν ναι στα ποσα παει? το πιο φουλ προγραμμα ποιο ειναι και τι εχει.
σε ποιο στουντιο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ναι το ναυάγιο τα κλασε.Την πήρα την τελευταία φορά που δούλεψε και δεν έκανε τίποτα μέσα στο δωμάτιο. Την έπιασα κουβέντα και μου έλεγε ότι έχει κουραστεί και ότι σκέφτεται να κάνει διάλειμμα. Καμμια σχέση η Εμάνουελα όταν πρώτο ήρθε με αυτή μετά την καραντίνα.
Συμφωνώ απόλυτα για Εμμανουελα. Μια άγνωστη σε σχέση με την Εμμανουελα του Venus δυστυχώς

lalakis259

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
0

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Η κατάσταση σήμερα Σάββατο βράδυ είναι τραγική...... Δεν παίζει σχεδόν τίποτα.... Ξεραιλα.... Αν συνεχιστεί η κατάσταση έτσι με το να φέρνουν ξεπετες και ότι καλό να κάθεται μόνο για 2 βδομάδες όπως π.χ η Daniela και μετά να "εξαφανιζονται" στα καλά καθούμενα δεν μας βλέπω καθόλου καλά..... Όλες καλομαθανε στην καραντίνα με μισή ώρα 100€ και τώρα δεν ήρθε καμία, που στο διαολο είναι η Έφη, η Όλγα, η Αναστασία, η Άννα και η Καρίνα η Ρωσίδα...... Στο άλλο το site έχουν τόσες φωτογραφίες από κοπέλες που "ακόμα έρχονται" σαν την Kataleya και την Nicol.... Κρίμα.....

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Συναδελφε γουστα ειναι αυτα... το τραγικο για μενα ειναι οτι μπορεις ανετα να βρεις εξω δεκαδες μιλφ να πηδηξεις...
και αυτοι ψαχνουν την μια που ειναι στα ρδελα! :headbang: εχουν θεμα τα παιδια δεν εξηγειται αλλιως :buck2:
Καλά γελάτε αλλά όταν οι άλλες ηταν άδειες η γριουλα είχε δυο μεγάλα προγράμματα

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια στα δελα έτσι μου έρχεται να σταματήσω..... Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες από την Jastine, την Kim, την Πέτρα, την Μαρία και την Άννα που δούλευαν το 2006 στο Belami, την Αφροδίτη στο αλουμινατο και την γνωστή σε όλους Μαρίνα στο βαρδαρη την Ήρα, την Βερονικα την Βικτωρία, την Λορα την Αλεξάνδρα την Νίκη με τα πρασινοκιτρινα ματιά, την Ιωάννα στο Πράσινο σπίτι και τόσες άλλες που θα γράφω για μέρες αν τις θυμηθώ όλες.... Κάποτε είχε κοπέλες νέες και όμορφες.... Απίστευτη ποικιλία.. Μέχρι και μαύρες σαν την Σαντρα και την Λίλη.... Τι απίστευτο μωρό ήταν η Λίλη θεέ μου.... 22 χρόνων.... Τα θυμάμαι και συγκρίνω την κατάσταση τότε με σήμερα και με πιάνει κατάθλιψη....

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά και στην Λάρα μας, 17 Ιουλίου έκλεισε ήδη το μωρό τα 27.... Χρόνια πολλά και στην Zahnna την ιδιοκτήτρια του Bella Donna έκλεισε τα 41.... Πως περάσανε τα χρόνια θεέ μου....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια στα δελα έτσι μου έρχεται να σταματήσω..... Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες από την Jastine, την Kim, την Πέτρα, την Μαρία και την Άννα που δούλευαν το 2006 στο Belami, την Αφροδίτη στο αλουμινατο και την γνωστή σε όλους Μαρίνα στο βαρδαρη την Ήρα, την Βερονικα την Βικτωρία, την Λορα την Αλεξάνδρα την Νίκη με τα πρασινοκιτρινα ματιά, την Ιωάννα στο Πράσινο σπίτι και τόσες άλλες που θα γράφω για μέρες αν τις θυμηθώ όλες.... Κάποτε είχε κοπέλες νέες και όμορφες.... Απίστευτη ποικιλία.. Μέχρι και μαύρες σαν την Σαντρα και την Λίλη.... Τι απίστευτο μωρό ήταν η Λίλη θεέ μου.... 22 χρόνων.... Τα θυμάμαι και συγκρίνω την κατάσταση τότε με σήμερα και με πιάνει κατάθλιψη....
Με συγκινησες σδερφε!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Λυδια στο sex in the city = Κωνσταντινα απο πιατσα στο αμαξι που καθοταν πριν της γραμμες τον κτελ, στο πρωτο στενο δεξια που συναντας οταν στριβεις στην διχάλα. Το ειχα αναφερει πριν καιρο στο αλλο θρεντ. Ολες σιγα σιγα προς τα δελα.δεν μενουν και πολυ γτ στην πιτσα ειναι 100‰τσεπη.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Εγω θα ηθελα κ μια Λουνα ξανα στα μαγαζιά

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Εχει πολλα μιλφ που παιζει το ματακι τους και γουσταρουν και μικροτερους αλλα ειναι λιγες οι τολμηρες.Η κοινωνια ακομα και το 2021 παραμενει κλειστοφοβικη και συντηρητικη σε μεγαλο βαθμο.Στο εξωτερικο το γαμησι με μιλφ ειναι πολυ ευκολο...εδω οχι και τοσο.
Εδω και στα χωρια αρχισαν να πηδιουνται..πλακα κανεις κι εσυ?

GGeorge1926

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα έφυγε η μιλφαρα η Εμμανουέλα από villa erotica και Venus ,κρίμα για μένα ήταν ότι πιο value υπήρχε όσο αναφορά σε προσόντα και υπηρεσίες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Μια μικρή βόλτα απόψε...
Πήγα είδα την καινούργια Κωνσταντίνα στο super paradise, πολύ ωραίο μουνι ξανθό αερατο με λίγη μουνοτριχα μπροστά γιατί βγήκε γυμνή...αλλά δεν κάνει τίποτα από προγράμματα και η τσατσα έλεγε κάτι μαλακιες τύπου 60 ευρώ για πιο χαλαρά, 80ε για μισή ώρα και κάτι τέτοια

Πήγα βίλα ερώτικα να δω τη Βλαντα αλλά βγήκε η Σουζανα επίσης πολύ ωραίο μουνί ψηλό και αεράτο, εκεί σκέφτηκα να μπω

Νικ.ουρανου 26 Καινούργια Αντζελίνα Ρουμανα νταρντανουλα χαριτωμένη. Η Καρινα μας τελείωσε οριστικά είπε η τσατσα

Μινωταυρου 3 η μελαχρινή Καρινα η χοντρομπουτα

Στο Venus ήθελα να δω την Ελενα αλλά δε μου άνοιξαν

Στο Venus 2 ήθελα να ξαναδώ τη Σαντρα αλλά μου βγήκε μια ξανθιά γκομενα που απ'οτι βλέπω στο άλλο σαιτ είναι μάλλον η Ρίτα

Αυτά σε γενικές γραμμές και αυξημένη κίνηση στην γειτονιά και η κλασσικά η χαρά του παιδιού όπως συμβαίνει τα Σάββατα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Εμενα με συγκινησες με ολην αυτην την ενδοξη ανασκοπηση της πρωτης μας νεοτητας...η ζωη μας ολη μια μπουρδελοτσαρκα που λεει και ενας συναγωνιστης.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Μην σταματησεις γιατι θα καταντησεις και εσυ σαν ελλεεινιδα :με ξινιλες και αγαμιες.Με λιγη τυχη θα πεσεις σε κατι καλο μια που ειναι συχνες οι νεες αφιξεις.Στο μεταξυ εστιιασε σε παλιοτερες γνωριμιες σου που προσφερουν ποιοτικες υπηρεσιες.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.249
Πόντοι
6.125
Χθεσινο μεσημεριανο περασμα. Κατεβηκα για να δω ασια και στο γκολντεν λιπς την αρυ δεν τρελαθηκα με κανενα απο τα 2.
Πηγα διπλα στο χοτ λειντι αλλα κλειστο.
Πηγα στο εφομαγαζο ηταν μια μιλφ που εχω ξαναπερασει και δεν περασα καλα.
Τα τριδυμα ηταν κλειστα.
Τα 2 μαγαζια που στη μινοταυρου μπας και πετυχω καμια πρωινη κλειστα.
Στο μαγαζι διπλα στο βιλα πριβε δεξια του δηλαδη βγηκε ενα νταρντανομωρο ψηλο με ενα χαζο βλεμα εφυγα.
Σταματησα και στο μαγαζι που δουλευε η αφροδιτη βγηκε και εκει ενα γεματο οχι πολυ
Και πρωτη φορα κρατηθηκα και εφυγα απραγος.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Μην σταματησεις γιατι θα καταντησεις και εσυ σαν ελλεεινιδα :με ξινιλες και αγαμιες.Με λιγη τυχη θα πεσεις σε κατι καλο μια που ειναι συχνες οι νεες αφιξεις.Στο μεταξυ εστιιασε σε παλιοτερες γνωριμιες σου που προσφερουν ποιοτικες υπηρεσιες.
Σίγουρα έχεις δίκιο, η αποχή ποτέ δεν ήταν λύση, έχω τα στάνταρακια μου αλλά βαρέθηκα, κουράστηκα, η καραντίνα μας έκανε όλους ζημιά και κυρίως τις κοπέλες, άλλαξαν εντελώς νοοτροπία, κοιτάνε να κάνουν αρπακτες, εύκολο χρήμα στο τσακ μπαμ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom