Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
αν επενδύεις συναισθηματικα σε γυναικες του αγοραιου ερωτα μαλλον ειναι δικο σου λαθος.Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειναι ανθρωποι
συμπαθω τον ταβερνιαρη που αγοραζω συχνα απο το μαγαζι του γιατι μαγειρευει καλα και εκεινος χαιρετε που με βλεπει γιατι ξερει οτι ειμαι καλος πελατης
αλλα δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι ο ταβερνιαρης με αγαπαει....Μια φιλικη σχεση μεταξυ εμπορου και αγοραστη, ως εκει
Eγραψες μαλακια αλλα δε νομιζω να το καταλαβες οποτε εισαι δικαιολογημενος.Στο θεμα μας τωρα το να βοηθησεις καοποιον δε σημαινει οτι επενδυεις συναισθηματικα αλλα ακομα και να το κανεις βλεπεις τον ανθρωπο που σου το βγαζει και το κανεις οχι την πουτανα κι εκει την πατησα γιατι αυτες ΔΕΝ ειναι ανθρωποι αλλα πραγματα δε ξερω απο τη απο τα βιωματα του χωρου της οικογενειας τους ιδεα δεν εχω αλλα εχουν χασει την ανθρωπια τους

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Τυπε ειδες τη ειπε ο Tetsuo κατα τυχη ακουσε οτι ακουσε πριν νομιζε κι αυτος οτι η γκομενα τον πηγαινε οπως κι εγω μια απο τα ιδια νομιζα οτι ηταν πολλη οκ ατομο τη βοηθησα και παρα πολλη μαλιστα και το αποτελεσμα ηταν αρνητικο.Κι εσυ αυτη την εντυπωση σου εδωσε και σου εδειχνε πισω απο την πλατη σου ομως μπορει να σε εκραζε οπως κανουν οι ποιο πολλες
Η διπροσωπία, η υποκρισία, το ψέμα κλπ είναι χαρακτηριστικά της γυναικείας φύσης. Συναντώνται ακόμα και σε "ηθικες" γυναίκες. Είναι κανόνας ( δυστυχώς) ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κοπέλες. Τα θετικά στοιχεία των γυναικών είναι άλλης κατηγορίας ( στοργή, αγάπη, φροντιδα κλπ.) Και αυτά πάντα υπό προϋποθέσεις..(αν σε συμπαθούν, αν σε σέβονται, τι τους προσφέρεις, αν σε εκτιμουν κλπ)φυσικά κοπέλες που εκδίδονται είναι αναπόφευκτο να χαρακτηρίζονται από αρνητικά στοιχεία..το επάγγελμά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανάπτυξη αρετών...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Η διπροσωπία, η υποκρισία, το ψέμα κλπ είναι χαρακτηριστικά της γυναικείας φύσης. Συναντώνται ακόμα και σε "ηθικες" γυναίκες. Είναι κανόνας ( δυστυχώς) ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κοπέλες. Τα θετικά στοιχεία των γυναικών είναι άλλης κατηγορίας ( στοργή, αγάπη, φροντιδα κλπ.) Και αυτά πάντα υπό προϋποθέσεις..(αν σε συμπαθούν, αν σε σέβονται, τι τους προσφέρεις, αν σε εκτιμουν κλπ)φυσικά κοπέλες που εκδίδονται είναι αναπόφευκτο να χαρακτηρίζονται από αρνητικά στοιχεία..το επάγγελμά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανάπτυξη αρετών...
Εδώ στις προσωπικές μας σχέσεις βλέπουμε την γυναικεία υποκρισία κάποιοι περιμένετε και απο επαγγελματίες.. Η γυναίκα ειναι απο τη φύση της το μνι της μόνο για να επιβιώνει στην παλια αντροκρατουμενη κοινωνία.
γενικά καλό ειναι να είμαστε υπομονετικοί γιατι με την πανδημία ειναι μεταβατική περίοδος για τα δελα, θεωρώ θα έρθουν και καινούργια κορίτσια αλλα θα πάρει ενα με δυο χρόνια

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Οι εκδιδόμενες είναι υποχρεωμένες να έχουν ένα προσωπείο φιλίας και συμπάθειας, ώστε να προσελκύσουν και να κρατήσουν τον πελάτη. Διαφορετικά θα κακό χαρακτηριστούν και θα πέσουν στην ανεργία. Παίζουν ένα ρόλο όπως μπορεί η καθεμία και αποδίδουν μάλλον ανάλογα με τα χρήματα που κερδίζουν. Νομίζω ότι η προσωπικότητα των κοριτσιών που συναντάμαι στα μπορντελα δεν έχει μεγάλη σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα τους. Δεν το αναφέρω ως μεμπτό εκ μέρους τους. Νομίζω είναι φυσική συνέπεια (δυσάρεστη)του επαγγέλματος τους . Κάθε δουλειά έχει επιπτώσεις σε αυτόν που την ασκεί

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Οι εκδιδόμενες είναι υποχρεωμένες να έχουν ένα προσωπείο φιλίας και συμπάθειας, ώστε να προσελκύσουν και να κρατήσουν τον πελάτη. Διαφορετικά θα κακό χαρακτηριστούν και θα πέσουν στην ανεργία. Παίζουν ένα ρόλο όπως μπορεί η καθεμία και αποδίδουν μάλλον ανάλογα με τα χρήματα που κερδίζουν. Νομίζω ότι η προσωπικότητα των κοριτσιών που συναντάμαι στα μπορντελα δεν έχει μεγάλη σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα τους. Δεν το αναφέρω ως μεμπτό εκ μέρους τους. Νομίζω είναι φυσική συνέπεια (δυσάρεστη)του επαγγέλματος τους . Κάθε δουλειά έχει επιπτώσεις σε αυτόν που την ασκεί
Οι επαγγελματιες κατα βαθος λειτουργουν ως ερασιτεχνες: αν γουσταρουν καποιον παραπανω ενδεχεται να κανουν και το κατι παραπανω.Δεν φερονται σε ολους το ιδιο....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Οι επαγγελματιες κατα βαθος λειτουργουν ως ερασιτεχνες: αν γουσταρουν καποιον παραπανω ενδεχεται να κανουν και το κατι παραπανω.Δεν φερονται σε ολους το ιδιο....
Μια που το συζητάμε, νομίζω ότι κυρίως καθρεφτίζουν τη συμπεριφορά του πελάτη. Αν ο πελάτης είναι ευγενικός, είναι κι αυτές. Αν είναι ρομαντικός, επίσης. Αν είναι ψυχρος, είναι ψυχρές. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αποκαλούνται "φολες", οι οποίες είτε από δυσαρέσκεια για τη ζωή τους είτε από αρνητικά γεγονότα, θέλουν να μεταδώσουν αυτήν την κακοτυχία στον πελάτη. Ωραίο θέμα αργυροτοξε. Ως παλιότερο μέλος άνοιξε ένα θρεντ για να αναφέρουμε απόψεις για την ψυχολογία των κοριτσιών. Δεν θα γράψω άλλες απόψεις για να μην κουράζω.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Μια που το συζητάμε, νομίζω ότι κυρίως καθρεφτίζουν τη συμπεριφορά του πελάτη. Αν ο πελάτης είναι ευγενικός, είναι κι αυτές. Αν είναι ρομαντικός, επίσης. Αν είναι ψυχρος, είναι ψυχρές. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αποκαλούνται "φολες", οι οποίες είτε από δυσαρέσκεια για τη ζωή τους είτε από αρνητικά γεγονότα, θέλουν να μεταδώσουν αυτήν την κακοτυχία στον πελάτη. Ωραίο θέμα αργυροτοξε. Ως παλιότερο μέλος άνοιξε ένα θρεντ για να αναφέρουμε απόψεις για την ψυχολογία των κοριτσιών. Δεν θα γράψω άλλες απόψεις για να μην κουράζω.
Καθε αποψη αξιου συναγωνιστη οπως εσυ ανεβαζει το επιπεδο....για αυτο ειμαστε εδω...να επανελθεις στο θεμα χωρις δισταγμο οταν θα θελεις να προσθεσεις κατι.Δεν μας κουραζεις καθολου.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
αν επενδύεις συναισθηματικα σε γυναικες του αγοραιου ερωτα μαλλον ειναι δικο σου λαθος.Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειναι ανθρωποι
συμπαθω τον ταβερνιαρη που αγοραζω συχνα απο το μαγαζι του γιατι μαγειρευει καλα και εκεινος χαιρετε που με βλεπει γιατι ξερει οτι ειμαι καλος πελατης
αλλα δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι ο ταβερνιαρης με αγαπαει....Μια φιλικη σχεση μεταξυ εμπορου και αγοραστη, ως εκει
Ισχυει μεχρι ενος σημειου αλλα το σεξ προκαλει εκκριση ορμονων που δεν εκκρινονται με την αγορα οδοντοκρεμας η πατατακιων....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Aυτο ειναι μεγαλη αληθεια εχω σχετικα προσφατη εμπειρια κι απο κει καταλαβα οτι πλεον δεν ειναι ανθρωποι αλλα πραγματα που τα πληρωνεις για να τα χρησιμοποιεις και τιποτα παραπανω
Σε καθε τελαρο με φρουτα υπαρχουν τα καλα και τα σαπια.Συνεχισε να ψαχνεις...δεν υπαρχει σαπιλα παντου.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Ισχυει μεχρι ενος σημειου αλλα το σεξ προκαλει εκκριση ορμονων που δεν εκκρινονται με την αγορα οδοντοκρεμας η πατατακιων....
για αυτο ειναι καλο να αλλαζεις και να μη πηγαινεις πολλες φορες με την ιδια ακομα και αν ειναι καλη
αν για παραδειγμα πας πολλες φορες με την ιδια σε συντομο σχετικα διαστημα πιστευω οτι δενεσαι ακομα και αν δε το θες

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
για αυτο ειναι καλο να αλλαζεις και να μη πηγαινει πολλες φορες με την ιδια ακομα και αν ειναι καλη
αν για παραδειγμα πας πολλες φορες με την ιδια σε συντομο σχετικα διαστημα πιστευω οτι δενεσαι ακομα και αν δε το θες
Μα αυτο θελω!Στανταρακι στο σεξ και μαλιστα χωρις να παρακαλαω.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Ελα μου οτι ναι λες τυπε απο που απογοητευτηκα κι απο που βλεπεις οτι ειμαι ετοιμος για γαμο :think: :think: :think: :think: :think:
Γιατι αν απογοητευτηκες απο τις πουτανες μπορει να την πεσεις λογω απογοητευσης σε καμμια μετρια γειτονισσα σου και μετα απο λιγες μερες να τρεχετε για βερες...και μετα απο μερικους μηνες μπορει να ξαναγυρισεις σε επαγγελματιες γιατι η συζυγος θα αποδειχθει ξενερωτη.Πολυ θελει η λιγοι την πατησανε ετσι;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Γιατι αν απογοητευτηκες απο τις πουτανες μπορει να την πεσεις λογω απογοητευσης σε καμμια μετρια γειτονισσα σου και μετα απο λιγες μερες να τρεχετε για βερες...και μετα απο μερικους μηνες μπορει να ξαναγυρισεις σε επαγγελματιες γιατι η συζυγος θα αποδειχθει ξενερωτη.Πολυ θελει η λιγοι την πατησανε ετσι;
Τη λες ρε τυπε ουτε καν αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Τη λες ρε τυπε ουτε καν αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας
Mακαρι να ειναι ετσι....κατι αλλο που θα σε βοηθησει:μια μικρη αποχη.Αν αραξεις για 10 μερες ισως πεσεις σε καποια πιο καλη.Εγω επεσα σε μια ψηλη νεαρη ξανθια απο Ρουμανια στην Φριξου στο πρωην στριπτιζαδικο.Μπηκε στα υποψιν...εχω μια επιλογη που δεν ειχα πριν.Υπομονη και αισιοδοξια !

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Mακαρι να ειναι ετσι....κατι αλλο που θα σε βοηθησει:μια μικρη αποχη.Αν αραξεις για 10 μερες ισως πεσεις σε καποια πιο καλη.Εγω επεσα σε μια ψηλη νεαρη ξανθια απο Ρουμανια στην Φριξου στο πρωην στριπτιζαδικο.Μπηκε στα υποψιν...εχω μια επιλογη που δεν ειχα πριν.Υπομονη και αισιοδοξια !
Πω πω τυπε το χεις καψει οτι να ναι λες

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Πω πω τυπε το χεις καψει οτι να ναι λες
Αν απογοητευτηκες απο τις πουτανες κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δεις προκοπη απο ερασιτεχνες .Η απογοητευση ειναι ΤΟ καψιμο...και εγω δεν εχω κατι τετοιο.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Αν απογοητευτηκες απο τις πουτανες κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δεις προκοπη απο ερασιτεχνες .Η απογοητευση ειναι ΤΟ καψιμο...και εγω δεν εχω κατι τετοιο.
Α καλα ασε με στον κοσμο τον δικο μου μη γυρνας στο θανατο μου παει το καψες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom