Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
κανει πρωκτικο η ελενη?κανει και φουλ προγραμμα με 150?μιλας για την ελενη του venus οχι αυτη του casa de amore
αν δε παω σε μια απο αυτες του club σκεφτομαι να παω αφροδιτη η ελενη του casa de amore διαβαζω τις πιο καλες κριτικες για αυτες
μιλαω για ελενη απο βενους που δινει κωλαρακι στα 70 80 καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως αλλα θυμαμαι ηταν κατω απο 100 για το κωλαρακι της.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
1
Ναι η Έλενα στο Venus.
Την πήρα αυτήν μαζί με τη Βλάντα τη μέρα που άνοιξαν τα δέλα. Καλή ήταν αλλά δε με τρέλανε πολύ η πίπα της.
Καμία άλλη έχουμε?? Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Και Μογγολία νομίζω είναι σαν Ασιατισες... Έχει πολλές Ρωσίδες καταγωγή από εκεί πέρα και ξεγελανε ότι είναι Κινέζες κλπ..
Παλια ειχε μια τετοια που την παρουσίαζαν για ταϊλανδεζα. Δεν θυμαμαι το ονομα της. Ενα διαστιμα δουλευε κ στο godiva. Με το που την μιλησα λιγο στα Ταϊλανδεζικα με κοιτουσε σαν εξωγηινος. ??. Αν θυμαμαι καλα απο Ουζμπεκισταν ηταν

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Καμία skinny κοπελίτσα έχουμε? Αν ναι σε ποιο στούντιο και ονόματα...
Law Vegas Χριστίνα και δίπλα από το Μέδουσα μία μικρή στο όνομα Λάουρα. Αδύνατο 18 με άγγουρο βιζάκι αλλά καθαρό και δεκτικό...μην περιμένεις πρωτοβουλίες όμως...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Περασμα απο godiva. Narda το ονομα της απο ουκρανια δηλωνει.Αθηνα δουλευε, μιλαει καλα ελληνικα. Ωραιο κορμι κ γκαβλο-φατσα, παιχνιδιαρα στο σαλοναρισμα. Sloppy bj σε αργο τεμπο, πολυ φτυσιμο σε αρχιδια κ πουτσο. Δεχεται χαϊδεμα την ωρα που σε περνει πιπα, οχι δαχτυλο. Σε κοιταει στα ματια non stop σε ολη την διάρκεια. Reverse cow girl απο μονη της, κ αλλαγη σε normal και μετα στα 4. Δουλευει κ με τηλ. 120 ακα 1 ωρα σε ξενοδοχείο επιλογης του πελατη. Θα ξανα δοκιμασω να βγαλω καλύτερο συμπερασμα, θα ειναι βραδυνη.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Διορθοση στο ποστ μου. Απο Μολδαβια ειναι κ οχι Ουκρανία.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
υπάρχει καμία που να κάνει deepthroat mouthfuck κτλ και να τα παιρνει στο στόμα??

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Μιας κ αποψε θα γινει επισκεψη στην πολη σας κ δεν εχω επισκεφθει ξανα τα κοριτσια.....η Εβελινα απο τα τριδυμα μου χει κατσει κ βλεπω καλα λογια. Εχει καποιος προσφατη η οχι αποψη για την κοπελα;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Μιας κ αποψε θα γινει επισκεψη στην πολη σας κ δεν εχω επισκεφθει ξανα τα κοριτσια.....η Εβελινα απο τα τριδυμα μου χει κατσει κ βλεπω καλα λογια. Εχει καποιος προσφατη η οχι αποψη για την κοπελα;
ορμα μια χαρα ειναι

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σημερα περασα μαζι της,ειναι υπεροχη σε ολα τα προγραμματα της.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Οσοι γραψατε καλες κριτικες για την Ελενα στο Casa D'Amore, τι παιρνετε ρε αδερφια? Οσο τουμπανο και να ειναι η αλλη με τετοια συμπεριφορα ειναι απλα ξεπετα. Μετα απο ποσα χρονια στα ρδελα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να μπαινει στο δωματιο να μην καθεται λιγο διπλα μου να την χαιδεψω κατιτις κατευθειαν ανεβηκε απο πανω μου χωρις να μου εχει σηκωθει καλα καλα και μου εβαλε το μουνι στο προσωπο για να αρχισουμε το 69. Νταξει κοπελια ειπαμε, χαλαρωσε το κορμι σου. Παντως εχει βυζι τουμπανο απο τα καλυτερα που εχω δει και παιζει να ειναι και φυσικα και επισης ο κωλος της ειναι σφιχτος ωραιος. αλλα τι να λεει αμα η αλλη δεν το εχει. αγγαρεια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Από μεγάλη βόλτα το μεσημέρι της Κυριακής και από μικρά περάσματα τα προηγούμενα βράδια η κατάσταση είναι μια μετριότητα... Μου άρεσε μόνο η Τζεσυ στο inkognito αλλά ζητούσε 70ε για 69...

Είδα Ιζαμπελα, είδα Αναης αλλά δεν τρελάθηκα... Είδα και την ασιατισσα που λέτε αλλά αδιάφορη...
Περιπτώσεις σαν την Αντελινα στο poison ή τα μπάζα του Λας Βέγκας είναι για να γελάμε...

Γαμησα με μέτριες εντυπώσεις τις προηγούμενες βδομάδες Εμανουελα στο Βίλα εροτικα και Καρολίνα στο Ερημιτη 3...

Έχω στο νου τη Βλαντα την οποία δεν έχω δει ακόμα και είδα επέστρεψε και η Σάντρα στο Venus η οποία είναι ανωμαλη γκομενα και είχα περάσει καλά μαζί της παλιότερα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
al pacino! που σαι ρε παιχτη εσυ?
Ε που να είμαι ?αφού τόσους μήνες δεν είχαμε δράση