Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τωρα το ξαναδιαβασα.ασε κουτουλαω απο τη νυστα κ δεν ξερω τι διαβαζωΠως δεν το είπα... δεν με διαβάζεις καλά...
Το σπορ το εξασκω οταν δεν εχω γκομενα. Την Σαρα την βυζαρου την ειχα παρει πριν αρκετους μηνες Ανδρ. Γεωργιου. Εχουν γραφτει για αυτην πολυ καλα σχολια τα οποια και επιβεβαιωνω. Δεν γνωριζω αν αυτους τους τελευταιους μηνες αλλαξε η συμπεριφορα της ομως. Θα την επισκεφθω στο καινουργιο μπουρδελο οπου δουλευει. Δεν εχω παει. Θυμαμαι οτι αυτο Ανδρ. Γεωργιου ηταν πολυ καλο. Ελπιζω και αυτο να ειναι απο τα ιδια. Οταν την γαμουσα την Σαρα μου αρεσε που εκανε και καλα οτι ερχεται σε οργασμο και ετρεμε. Ηταν προσποιητο αλλα πανω στο γαμησι με γκαβλωνε τρομερα. Το τιμουσε το 50αρικο της (επαιρνα προγραμμα για πιο χαλαρα). Ηταν πολυ καλη επαγγελματιας.
Συναδελδε καλη σου μερα και Χρονια Πολλα...Ειναι μια πολυ καλη επεγγελματιας...εγω τη γνωρισα Μαντζαρου 14 και ειναι απο τις λιγες που ξερουν την δουλεια τους και τιμαει τα λεφτα που της αφηνεις. Την προηγουμενη βδομαδα ηταν πρωινη...ισως και αυτη το ιδιο να ειναι.
Συναδελδε καλη σου μερα και Χρονια Πολλα...
Γνωριζεις αν η Αφρουλα δουλευσει σημερα ή όχι?Γνωρίζει καποιος?Και αν οχι,καποια προταση σε κατι αναολογο απο μεγεθος στηθους????
Ενημερωση: Η τζουλια,το βυζοπουλεν μου,επιστρεφει στις 10/1...Στο σπιτακι αυτο μαλλον θα βγαλω διαρκειας...
To διαβασα φιλε μου αυτο για την καινουργια και στην αρχη ψηθηκα...Αλλα αν ειναι κομοδινο τι να το κανω?Αξιζει?Και για τη Τζουλια κομοδινο λενε μερικοι,αλλα προσωπικα η εμπειρια που εχω ειναι..απιστευτη...μονο κομοδινο δεν ειναι σε μενα..Ρε σεις,η Καρμεν πού χαθηκε?Καλημερα...η τσατσα ελεγε οτι θα δουλευει κανονικα, αλλα θα μαθουμε, ολο και καποιος θα περασει...πρωινη βαρδια δεν ξερω αλλα και βραδινη βαρδια χαλια τα πραγματα...μονο η Μαντυ αξιζε χθες απο βυζαρες...και αυτη η καινουρια Αντζελικα βυζαρες αλλα Κομοδινο!
To διαβασα φιλε μου αυτο για την καινουργια και στην αρχη ψηθηκα...Αλλα αν ειναι κομοδινο τι να το κανω?Αξιζει?Και για τη Τζουλια κομοδινο λενε μερικοι,αλλα προσωπικα η εμπειρια που εχω ειναι..απιστευτη...μονο κομοδινο δεν ειναι σε μενα..Ρε σεις,η Καρμεν πού χαθηκε?
To διαβασα φιλε μου αυτο για την καινουργια και στην αρχη ψηθηκα...Αλλα αν ειναι κομοδινο τι να το κανω?Αξιζει?Και για τη Τζουλια κομοδινο λενε μερικοι,αλλα προσωπικα η εμπειρια που εχω ειναι..απιστευτη...μονο κομοδινο δεν ειναι σε μενα..Ρε σεις,η Καρμεν πού χαθηκε?
καλα ρε σεις κανατε 700 χμ για να πηδηξετε την μαντυ που την ειχατε και εκειΕπειδή δεν βρήκαμε ανάλογο thread για studio στη Θεσσαλονίκη το ποστάρουμε εδώ:
αυτο που λεει και ο μαανες.... επρεπε να φαν κατι ντοπιο...η μαντυ ηταν αθηνα πριν δυο μηνες....η βολτα του γαμαικανου ηταν πραγματι υπεπρληρης(εξαλλου αυτα τα μπουρδελα εχουμε και αυτες τις κοπελες )αλλα επρεπε να μπουν να δοκιμασουν καμια καινουρια αδοκιμαστη...ή να μπουν ειρηνουλαΔιαφωνώ φίλε. Η επιλογή της Χριστίνας δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Εντάξει Εφάρα ναι… Άννα Μαρία δεν την θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αλλά κατά τα’ άλλα ο Γαμαϊκανός τους έκανε τον πλήρες γύρο της σεξουαλικής πλευράς της πόλης… Το μόνο μείον ότι έπρεπε να τους περάσεις και από την τρελό-Τζένη! Εκεί να δουν κατάσταση…
καλησπερα συναγωνιστες,χρονια πολλα και καλες γιωρτες σε ολους!
μετα απο την εφη ειπα να κανω και μια δευτερη καταθεση μιας και ειχα καιρο να κανω καμια γυρα,πηγα αλουμινατο δουλευε μια ελενα που πρωτη φορα την εβλεπα,φατσα ρωσοποντιας αλλα ωραιο σωμα!ειχε καλη τιμη απο κολο επαιρνε 80 ευρω και λεω δεν εχω να χασω και τιποτα.....
οντως εχασα πολλα παιδια!μπαινει μεσα η γκομενα και αρχιζει πιπα πολυ μετρια,στη συνεχεια μου στινεται για πισοκολητο και ενω γαμαω κανενα 5λεπτο παω να το βαλω απο πισω και μου λεει τι κανεις?λεω τι θες να κανω αφου πληρωσα προγραμμα!μου λεει μια στιγμη,βγαινει εξω γυρναει και μου λεει συγνωμη λαθος της υπηρεσιας μου ειπε οτι ειχες πληρωσει για απλο,λεω τελος παντων μπαινω λιγο απο μπροστα και μου λεει ελα τωρα απο πισω αλλα περιμενε να σου βαλω 2πλη καποτα
παιδια μιλαμε η κολοτρυπα της ηταν πιο μεγαλη απ το μουνι της δεν καταλαβαινες τιποτα!αυτη χρειαζοταν ολοκληρο ποδι μεσα οχι πουτσαχαλι μαυρο...τελος παντων.
πρασινο -η τρελοτζενη που περιεργος ειχε γεματο σαλονι..
μην την βλεπεις που το παιζει τωρα παρθενα ειναι μεχρι να εκδιλωθειΣυνηθως κατι τετοιες καταστασεις μου συμβαινουν σε εμενα και κανω το σταυρο μου!!!
Κατσε αυτη ειναι η τρελοΤζενη η γνωστη απο τα παλια???