- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.353
- Πόντοι
- 63.029
Στο νημα της εχει κριτικες απο μελη που την ειδαν.Το ρώτησα πριν λίγες μέρες εδώ αλλά με γράψαν όλοι κανονικά
Και εγω εχω γραψει.Ψαξτε τις πισω σελιδες.
Στο νημα της εχει κριτικες απο μελη που την ειδαν.Το ρώτησα πριν λίγες μέρες εδώ αλλά με γράψαν όλοι κανονικά
Έψαξα ρε φίλε καμία 20αρια σελίδες και δεν βρήκα κριτικές, δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να ψάξω όλο το νήμα. Αν θέλεις να δώσεις καμία πληροφορία καλώς, αλλιώς δεν πειράζει, δεν είναι ότι θα μας πέσει η πούτσα από την αγαμία...Στο νημα της εχει κριτικες απο μελη που την ειδαν.
Και εγω εχω γραψει.Ψαξτε τις πισω σελιδες.
Κατσε να ψαξω και επανερχομαι.Έψαξα ρε φίλε καμία 20αρια σελίδες και δεν βρήκα κριτικές, δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να ψάξω όλο το νήμα. Αν θέλεις να δώσεις καμία πληροφορία καλώς, αλλιώς δεν πειράζει, δεν είναι ότι θα μας πέσει η πούτσα από την αγαμία...
Σελ 110 γραφω.Έψαξα ρε φίλε καμία 20αρια σελίδες και δεν βρήκα κριτικές, δεν έχω χρόνο ούτε διάθεση να ψάξω όλο το νήμα. Αν θέλεις να δώσεις καμία πληροφορία καλώς, αλλιώς δεν πειράζει, δεν είναι ότι θα μας πέσει η πούτσα από την αγαμία...
110 αποκλειται να ειναι γιατι εχει ημερομηνια 2008Σελ 110 γραφω.
Στις σελιδες εκει γυρω εχει και αλλες αναφορες.
110 σελιδα στο νημα της λεω110 αποκλειται να ειναι γιατι εχει ημερομηνια 2008
Ααα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε110 σελιδα στο νημα της λεω
Οτι ναναι..Ααα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε
Το ρώτησα πριν λίγες μέρες εδώ αλλά με γράψαν όλοι κανονικά
Αλεξία το κανονικό της Ρίτα το ψευδώνυμό θα είναι μάλλονΟτι ναναι..
Τι εστί Ρίτα αδερφέΑαα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε
ΚολογλυφαδαΤι εστί Ρίτα αδερφέ
Η γλυφαδα τι σου φταιει τωρα την βριζεις; μια χαρα προαστιο ειναι....Κολογλυφαδα
Η μήπως γλυφοκωλαδα;Κολογλυφαδα
??Πώς μπορούμε να "σπάσουμε" το όχι της συγκεκριμένης τσατσάς και να το κάνουμε ναι; Ίσως μια οικονομική υπέρβαση πιστεύετε θα ήταν μια πιθανότητα;
ποιας τσατσας;Πώς μπορούμε να "σπάσουμε" το όχι της συγκεκριμένης τσατσάς και να το κάνουμε ναι; Ίσως μια οικονομική υπέρβαση πιστεύετε θα ήταν μια πιθανότητα;
Μια είναι μοντέλοποιας τσατσας;