ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.156
- Πόντοι
- 37.562
Οτι ναναι..Ααα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε
Οτι ναναι..Ααα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε
Το ρώτησα πριν λίγες μέρες εδώ αλλά με γράψαν όλοι κανονικά
Αλεξία το κανονικό της Ρίτα το ψευδώνυμό θα είναι μάλλονΟτι ναναι..
Τι εστί Ρίτα αδερφέΑαα μαλιστα δεν το διευκρινισες......οχι οτι εχω καμια καψα ξερω τι εστι Ριτα απλως για τον φιλο που ρωτησε
ΚολογλυφαδαΤι εστί Ρίτα αδερφέ
Η γλυφαδα τι σου φταιει τωρα την βριζεις; μια χαρα προαστιο ειναι....Κολογλυφαδα
Η μήπως γλυφοκωλαδα;Κολογλυφαδα
??Πώς μπορούμε να "σπάσουμε" το όχι της συγκεκριμένης τσατσάς και να το κάνουμε ναι; Ίσως μια οικονομική υπέρβαση πιστεύετε θα ήταν μια πιθανότητα;
ποιας τσατσας;Πώς μπορούμε να "σπάσουμε" το όχι της συγκεκριμένης τσατσάς και να το κάνουμε ναι; Ίσως μια οικονομική υπέρβαση πιστεύετε θα ήταν μια πιθανότητα;
Μια είναι μοντέλοποιας τσατσας;
Ρώτα την Alexa η την SiriΓνωρίζει κανείς την 17Ν αν υπάρχουν κυκλοφορία με αστικά ;
Ελπίζω να μιλάς μεταφορικά.Πέρασμα σήμερα το βράδυ από ρεντναϊτ ζιλελ,σαλοναρισμα μόνο επειδή το μωρό είχε κλείσει πρόγραμμα μια ώρα, λοιπόν μύστες το μανάρι είναι ανυπέρβλητα καλό με ένα μόνο αρνητικό τα βυζιά παραηταν πλαστικά, αλλά ειδικά ανάμεσα στα σκέλια για εμάς που μας αρέσουν τα ανοίγματα ήταν κόλαση και η κολάρα της ήταν το κάτι άλλο θα επισκεφτώ σίγουρα όταν την βρω ελεύθερη, μιλάμε για πολύ βρωμιά το μουνι, αυτά.
Όχι, σοβαρά μιλάωΕλπίζω να μιλάς μεταφορικά.
Κ π κάνει πασαρέλαΜια είναι μοντέλο