Από την Ελενα πέρασα κι εγώ πριν μερικούς μήνες,έτυχε εκείνη τη μέρα να έχει όρεξη,είχε και τα μαλια της χτενισμένα,ανέβηκε πάνω μου και τελείωσα μια χαρά,μετά ξαναπήγα δεν ήταν τόσο κεφάτη αλλα πάλι προσπάθησε για να φύγω ευχαριστημένος,είναι με τις μέρες της,ισως παίζει ρόλο και αν σε πάρει με καλό ματι,προχθές πήγα στην Αλίνα(red diamond),ισως από τα πιο ωραία μωρά του μύλου,μέσα στο δωμάτιο καλή αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο,θα ήθελα να την είχα γυναίκα μου είναι πολύ γλυκιά,όταν έβγαινα πέτυχα την ίνα μεσα σε ενα αυτοκίνητο,ωραίο μωρό κι αυτή,θέλω καποια στιγμή να την δοκιμάσω,το ρόστερ δεν ανανεώνεται,θέλω περισσότερα κορίτσια και σπιτάκια στο φαιντ γκερλς,θέλω έγκυρη και καθημερινη ενημέρωση του προγράμματος για κάθε σπιτάκι,είναι μέρες που βαριεμαι να κάνω γύρα,γι αυτο χρησιμεύει το ιντερνετ,ετσι πας κατ'ευθειαν εκει που θέλεις..οι περισσοτερες στο στοματικο βιαζονται πολυ με αποτελεσμα να μην ειναι αισθησιακο,επισης αρκετες εχω παρατηρησει δεν κανουν προκαταρκτικα καθολου,απαραδεκτο αυτο.