Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.729
Πόντοι
456
Δεν έχουν λεφτά οι αλλοδαποί;Στέλνουν πίσω στις οικογένειές τους αλλά δεν πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ,ούτε ενοίκια,ούτε τίποτα πλην κινητών ,άντε και λίγο ΚΙΝΟ και φαγητό.
Αυτοί έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για γούστα από εμάς....
δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρω
άσε που δεν ξερουμε καν αν δέχονται πακιστανούς σε όλα τα δωμάτια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.393
Πόντοι
16.235
δεν μίλησα για οικονομική κατάσταση, αλλά πως γινεται να βγαίναν από τα δωμάτια ανά 4-5αδες? δηλαδή πήδαγε ο ένας και περίμεναν μέσα στο σαλόνι οι άλλοι 4? νομιζα οτι στην πιάτσα οι αγέλες δεν περνάνε λόγω αυτών που έχουν γραφτεί στο θρεντ για παλιότερα περιστατικά με παραβάτες ρομά που πάλι κυκλοφορούσαν σε ομάδες εκεί γύρω
άσε που δεν ξερουμε καν αν δέχονται πακιστανούς σε όλα τα δωμάτια
Αρκεί ένας μαλακας για να χαλάσει το κλίμα...θυμάμαι Ρωσοποντιο να φωνάζει στο άσχετο μέσα σε ίδρυμα ενώ ήμασταν άλλοι πέντε έξι μέσα στο σαλόνι...εννοειται βραδινή βαρδυα...απλώς τον γράψαμε στα αρχιδια μας και έφυγε.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.393
Πόντοι
16.235
Ήρα ρε φίλε...πω πω τι γυναίκα... δεν βγαίνουν τέτοιες γυναίκες πλέον...πω πω τι μου θύμησες ρε
Θα με πάρουν τα ζουμια ρε...χαμηλό το επίπεδο τώρα όμως εμείς οι παλιοί πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που δοκιμάσαμε αυτό το πλάσμα.
Οι μικρότεροι μόνο τέλμα βλέπουν ενώ εμείς πετύχαμε τα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης στα καλύτερά τους.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουρα
Ριτα εχω παει 2 φορες και στο σαλοναρισμα εφευγα γιατι δεν μου εβγαζε κατι εμφανησιακα για να μπω μεσα αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.305
Πόντοι
5.646
Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, επιστροφή στα πάτρια εδάφη ξανά.. Τί χάλι είναι αυτό ρε μάγκες;; Κοπέλες απαράδεκτες, τσατσάδες αγενέστατες και τιμές στον Θεό.. Πήγα τώρα μια βραδινή μικρή βόλτα και απογοητεύτηκα.. Εν τω μεταξύ γεμίσαμε Σκοπιανούς . Θλίψη
Welcome to Erotic City! :2funny:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.393
Πόντοι
16.235
Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αθήνα, επιστροφή στα πάτρια εδάφη ξανά.. Τί χάλι είναι αυτό ρε μάγκες;; Κοπέλες απαράδεκτες, τσατσάδες αγενέστατες και τιμές στον Θεό.. Πήγα τώρα μια βραδινή μικρή βόλτα και απογοητεύτηκα.. Εν τω μεταξύ γεμίσαμε Σκοπιανούς . Θλίψη
Όπως πάμε εμείς στο Σαντάνσκι και στα Σκόπια ,έτσι πάνε και οι Σκοπιανοί στην Θεσσαλονίκη.

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
883
Πόντοι
81
Η Ραϊσα ηταν νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 τις προηγούμενες νύχτες... ξέρω γω πάνε Ρίτα στα σίγουρα
Ρε μη λες που είναι η ραισα , άσε να μην έχει ουρά οπότε πάω άδειο ειναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αυτό που έγινε με τη Ρίτα δηλαδή και έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου και πλέον σχεδόν δε μπορώ να τη γαμήσω γιατί είναι μόνιμα γεμάτη...

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
883
Πόντοι
81
Αυτό που έγινε με τη Ρίτα δηλαδή και έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου και πλέον σχεδόν δε μπορώ να τη γαμήσω γιατί είναι μόνιμα γεμάτη...
Η ραισα τους ξεπεταει , με τη Ρίτα άμα δε πεις άντε να τελειώνω να φεύγουμε δεεε βιάζεται ... Γι'αυτό

• Like
Αντιδράσεις: laskos

damn22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
6
Like
173
Πόντοι
280
Καλησπέρα τα παιδιά, κάποιος χριστιανός ή και αλλοθρησκος, δεν έχω θέμα, να μου πει πως βρίσκουμε την Τσαρίνα ρε παιδιά.. την Νατασα που αγαπήσαμε. Όλο διαβάζω σε κλειστό κύκλο αλλά ρε γαμωτο και εν δεν εσπρωξα χρήμα όσο ήταν στα σπιτάκια, πως θα γίνει να βρω ένα contact.. παρακαλώ ελεηστε..

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Η ραισα τους ξεπεταει , με τη Ρίτα άμα δε πεις άντε να τελειώνω να φεύγουμε δεεε βιάζεται ... Γι'αυτό
Μπα φίλε δεν είναι βιαστική! Εγώ με 40αρι την πηδάω και δεν βγάζει βιασύνη! Σε λογικά χρονικά πλαίσια πάντα έτσι!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Περασμα χθες βράδυ κατά τις 3 από Στεφανια, Νικ ουρανού γωνία με χαλίκια. Ρουμάνα 27 χρόνων. Ωραίος πάτος μέτριο και λίγο πεσμένο βυζι.
Αρκετή πρόθεση στο δωμάτιο, πρόσχαρη και χαμογελαστή. τελειωμα μέσα της στην καποτα. Πολύ basic επίσκεψη με 30 το απλό απλά για να μου φύγει η απορία. Αρκετά καλή πιπα

Σχεδόν μηδενική, προφανώς λόγω ώρας, η κίνηση στην περιοχή

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.275
Πόντοι
10.555
Ποτε πηγες και βρηκες ουρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπα φίλε δεν είναι βιαστική! Εγώ με 40αρι την πηδάω και δεν βγάζει βιασύνη! Σε λογικά χρονικά πλαίσια πάντα έτσι!
κωλο δινει;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Γυρισα απο Ριτα. Εμφανιση 5-6, Υπηρεσιες 9-10. Η Ριτα ειναι γυρω στα 40-50? Στα του αγωνα. Περασα με το παραβολο των 60ε το οποιο ειχε 69 μεσα. Μπηκε μεσα και μου εκανε ενα αργο στριπτιζ φαση, με το που εβγαλε το σουτιεν χυμηξα πανω της και αρχισα να γλυφω τα σιλικονατα βυζια της με τις ρωγες να ξεπροβαλουν και να εχουν γινει καγκελο. Να μου κανει κατι πειραγματα, να τον παιρνει στο στομα και να μου λεει σιγα σιγα. Με το που βγηκε και το βρακι εγινε πανηγυρι με πολυ γλυψιμο και απο τους 2 μας. Δαχτυλα δεχτηκε και στις 2 τρυπουλες της. Ηθελε να με φιλησει κιολας αλλα επειδη δεν με τραβουσε εμφανησιακα τραβηχτηκα. Τον εφαγε καλα παντως και ενοιωσα λες και ειμουν μαζι της καμια ωρα μεσα στο δωματιο. Στο τελος κλασικα αρχισε τις κλασικες μπουρδες που μας λεγανε μικρους, πω τι ωραια περασα μαζι σου, i am in love with you μου πεταξε απο τα λιγα αγγλικα που ξερει. και ολο κατι μουρμουραγε απο ευχαριστηση στην γλωσσα της. Παντως δεν νομιζω να ξαναπηγαινα μονο και μονο επειδη κατι με χαλαει στο χαμογελο της. Οχι οτι ειναι μπαζο απλα νταξει....για μενα ειναι λιγο μπαζακι. Δηλαδη εξω αμα την εβλεπα δεν εμπαινα. Γουστα ομως ειναι αυτα.

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
883
Πόντοι
81
Ποτε πηγες και βρηκες ουρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κωλο δινει;
Όχι αυτή και η Μιρέλα 800 χρόνια το ίδιο πρόγραμμα , αφού κερδίζουν σε εμφάνηση δεν βάζουν εχτρα πρόγραμμα , ποτέ δε βρήκα ουρά στο νέο στουντιο αυτό λέω γτ είναι εκεί που είναι, ενώ όταν ήταν στο άλλο στουντιο απέναντι από το μεδυσα ολο είχε κόσμο μέσα δε τη πετύχενα φρεε

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
883
Πόντοι
81
Γυρισα απο Ριτα. Εμφανιση 5-6, Υπηρεσιες 9-10. Η Ριτα ειναι γυρω στα 40-50? Στα του αγωνα. Περασα με το παραβολο των 60ε το οποιο ειχε 69 μεσα. Μπηκε μεσα και μου εκανε ενα αργο στριπτιζ φαση, με το που εβγαλε το σουτιεν χυμηξα πανω της και αρχισα να γλυφω τα σιλικονατα βυζια της με τις ρωγες να ξεπροβαλουν και να εχουν γινει καγκελο. Να μου κανει κατι πειραγματα, να τον παιρνει στο στομα και να μου λεει σιγα σιγα. Με το που βγηκε και το βρακι εγινε πανηγυρι με πολυ γλυψιμο και απο τους 2 μας. Δαχτυλα δεχτηκε και στις 2 τρυπουλες της. Ηθελε να με φιλησει κιολας αλλα επειδη δεν με τραβουσε εμφανησιακα τραβηχτηκα. Τον εφαγε καλα παντως και ενοιωσα λες και ειμουν μαζι της καμια ωρα μεσα στο δωματιο. Στο τελος κλασικα αρχισε τις κλασικες μπουρδες που μας λεγανε μικρους, πω τι ωραια περασα μαζι σου, i am in love with you μου πεταξε απο τα λιγα αγγλικα που ξερει. και ολο κατι μουρμουραγε απο ευχαριστηση στην γλωσσα της. Παντως δεν νομιζω να ξαναπηγαινα μονο και μονο επειδη κατι με χαλαει στο χαμογελο της. Οχι οτι ειναι μπαζο απλα νταξει....για μενα ειναι λιγο μπαζακι. Δηλαδη εξω αμα την εβλεπα δεν εμπαινα. Γουστα ομως ειναι αυτα.
Τα ίδια ακριβώς , πάμε παρακάτω

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201

Pluto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια,πρωτη φορα στο forum αν και το διαβαζω χρονια,πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη και να ρωτησω αν γνωριζετε τιποτα για studio στην Καλαμαρια.Ειχα ακουσει οτι υπηρχε πριν 2 χρονια και το εκλεισαν και οτι καπου ξανα ανοιξε,αν γνωριζει κανεις τιποτα θα ημουν ευγνωμων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom