Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.441
Πόντοι
201
Tην Αλίσια της ίδιας αλυσιδας λέω....Την έχει ακόμα στις γυναικες στο σαιτ του παρανταις.....όχι του σεξ εντ δε σίτυ
Δεν μου βγάζει κάποια αλισια εμένα εκεί

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
641
Πόντοι
311
Επισης πειτε με ανωμαλο, αλλα εχω βαλει και στο στοχαστρο την απαραδεκτη Ξενια στο Μινωταυρου 16, την ειδα ενα βραδυ 1η φορα που ψιλοαρπαχτηκαμε στο σαλονι, μιας και εχει ενα τσαμπουκα, ψοφια για παρεξιγιση, και απο τοτε την εχω στο μυαλο μου μιας και ειναι και καλο μουνακι να παω να την πληρωσω για την πηδηξω με το ζορι να μη μου καθετε.!!!!!!!!! :rockon: πχ σεναριο παλιο...να παω να της ζητισω το νοικι και ετσι....να φαει τον λουτσο.!!! Τωρα ή θα την χυσω και θα βγαλω το γουστο μου, ή θα μου φαει τα €€ και θα φυγω αχυστος....
Αν θέλεις μπες να δεις πρόσφατη κριτική μου… είναι τέρμα Ξινή η τυπισσα. Μάλλον για το δεύτερο σε κόβω αδερφέ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Aν ήταν ενημερωμένος και πήγε κατευθείαν για σεξ μπορεί και να μην ξεπαραδιαστηκε τελείως..
Αν πήγε εκεί και άρχισαν οι θειτσες να ζητάνε ποτα ο λογαριασμός θα πήγε στα ύψη...
Ας μας ενημερώσει ο ιδιος.
Όχι ρε... πρωί ήταν 30 ευρώ είχα δώσει και αργότερα 25 στο Ρούζ δίπλα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.953
Πόντοι
3.796
Τώρα τι θυμήθηκα από Βαρδάρη...όταν είχαν κλείσει τα μπουρδέλα ,συνέχισαν να δουλεύουν παράνομα το πράσινο στη γωνία και το άλλο πιο πάνω το πρώτο στην Ταντάλου ,εκεί είχαν ένα ωραίο γκομενάκι ,Μαρία νομίζω μαύρο σγουρό μαλλί ,Βουλγάρα ..που και που πήγαινα γιατί ήταν πολύ δυνατό ,το είχα πάρει και ένα μεσημέρι τρίο με μια ξανθιά μιλφ που δούλευαν μαζί έκει.
Ένα βράδυ πάω ,οι γύφτοι κλασικά στις πλαστικές καρέκλες τσιλιαδωροι,μπαίνω μέσα πληρώνω και πάω δωμάτιο ..ξαφνικά ευτυχώς ήμουν ακόμα με το μποξερακι δεν πρόλαβα να το βγάλω ,ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας μπάτσος ,έμεινα κάγκελο ! Μου λέει ,φίλε ντύσου σε παρακαλώ η κοπέλα πάει αυτόφωρο! ..πάντως η τσατσά μου έδωσε και τα λεφτά πίσω με τρόπο χωρίς να πω κουβέντα!
Αχ αυτό το Βαρδάρη..τι όμορφες εποχές

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Τώρα τι θυμήθηκα από Βαρδάρη...όταν είχαν κλείσει τα μπουρδέλα ,συνέχισαν να δουλεύουν παράνομα το πράσινο στη γωνία και το άλλο πιο πάνω το πρώτο στην Ταντάλου ,εκεί είχαν ένα ωραίο γκομενάκι ,Μαρία νομίζω μαύρο σγουρό μαλλί ,Βουλγάρα ..που και που πήγαινα γιατί ήταν πολύ δυνατό ,το είχα πάρει και ένα μεσημέρι τρίο με μια ξανθιά μιλφ που δούλευαν μαζί έκει.
Ένα βράδυ πάω ,οι γύφτοι κλασικά στις πλαστικές καρέκλες τσιλιαδωροι,μπαίνω μέσα πληρώνω και πάω δωμάτιο ..ξαφνικά ευτυχώς ήμουν ακόμα με το μποξερακι δεν πρόλαβα να το βγάλω ,ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας μπάτσος ,έμεινα κάγκελο ! Μου λέει ,φίλε ντύσου σε παρακαλώ η κοπέλα πάει αυτόφωρο! ..πάντως η τσατσά μου έδωσε και τα λεφτά πίσω με τρόπο χωρίς να πω κουβέντα!
Αχ αυτό το Βαρδάρη..τι όμορφες εποχές
Όπως έλεγαν οι "Τρύπες"..."και μια ζεστή αγωνία μου γλυκαινει το αίμα"!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.658
Πόντοι
8.295
Η τσαρινα λεει ειναι 28 παντως.
άρα την πρώτη φορά που τη γάμησα ήταν ανήλικη...και τις τσόντες όταν τις γύρισε (που δεν είχε και βυζιά) πήγαινε νήπια το πολύ!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
άρα την πρώτη φορά που τη γάμησα ήταν ανήλικη...και τις τσόντες όταν τις γύρισε (που δεν είχε και βυζιά) πήγαινε νήπια το πολύ!
Mην έχεις ενοχές..είχε πρόωρη ανάπτυξη!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Η Νικόλ είναι καλή ....
Μήπως έχεις καμιά εμπειρία με Anays απο την ίδια αλυσίδα ; Η έχει κανένας άλλος ; Βλέπω ξεκινάει πάλι απο σήμερα ... αυτή απο οτι βλέπω το πρόγραμμα δυο εβδομάδες δουλεύει , δυο μήνες κάθεται ... η κάπως έτσι :P

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Στην Νικολ/Ελενη (νικ. Ουρ. 26) που αναφερεστε ειναι η γνωστη Νικολ μιλφ ή καποια άλλη καινουρια;

Alexandros55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Κριτικές
3
Like
249
Πόντοι
20
Μικρή βόλτα χθες βράδυ
Στα 3 τα πάνω της ερημίτη το μεσαίο κλειστό
Αριστερά ήταν η Ρενάτα δωμάτιο
Δεξιά μια καινούργια μικρή Μαρία, η τσατσά αρχικά είπε από Ουκρανία, μετά από Ρουμανία σε έναν άλλο που μπήκε σαλόνι, 20 χρονών, δεν μιλάει Ελληνικά ούτε Αγγλικά, ύψος μέτριο, σώμα προς λεπτό, μικρό στήθος κώλο, μερικά μικρά τατού, μακριά ίσια σκούρα μαλλιά, καλούτσικο προσωπάκι
Από την κάτω πλευρά του δρόμου το αριστερό κλειστό
Δεξιά μια Καρίνα "Βαθύ λαρύγγι" από Ουκρανία, 24 χρονών, ψηλή αμαζόνα στο σώμα, μέτριο βάρος, μακριά ανοικτά μαλλια, όμορφο πρόσωπο αν και ανέκφραστη με μια αγριάδα, μιλάει Ελληνικά, την παινεψε πολύ η τσατσά, την θέλουν πολλοί και έρχονται από μακριά για να την επισκεφθούν, γεμίζει το σαλόνι, τους τελειώνει όλους γρήγορα με στόμα μόνο κλπ
Βέγκας η γνωστή Χριστίνα και Μανταλένα έχω ξαναγράψει γι'αυτές, σαν να μεγάλωσε ο κώλος της Χριστίνας, δεν είναι άλλο σαν κοκαλιαρικο παιδάκι
Στο μόνο του δεν μου άνοιξαν αν και λειτουργούσε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Μεσημεριανό καυτό πέρασμα από Bella Donna και Άντζελα

Παιδιά, τι πιπαρα είναι αυτή; Είχα καιρο να καβλωσω έτσι
-Πιπαρα με βλέμματαρα
-Κωλαρα
-Βυζι μικρό με ρώγα που κόβει γυαλί ίσως το μείον για μενα
-Σε καβλωνει με πολύ καλό attitude γενικά

Καλό γαμησι άξιζε και το τελευταίο ευρώ

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Αν θυμάμαι σωστά στην οδό Λασκαράτου... από το Ποσειδώνιο απέναντι στην εκκλησία εκείνος ο δρόμος πρέπει να είναι το μαγαζί
ΑΛ φάση παλιό μαγαζί κ αυτό; Γαμας; Ηλικίες 60+ τύπου Ρουζ;

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
787
Πόντοι
361
Αν θες μονο εμφανιση καλυτερα πανε στην στελλα στο χοτ λειντυ αλλιως αν δεν εχεις παει Λαρα να πας αμεσα, θα δουλεψει εως 7 αυγουστου.
Σταματάει οριστικά ή θα ξανα έρθει το Χειμώνα; Έχουμε πληροφορίες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom