Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

JohnPlk

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Αυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.
Αν είναι όντως αυτή η Μιρέλλα παίζει να έχεις δίκιο, τη θυμάμαι τουλάχιστον προ 8 ετίας στην Γεωργίου.

δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πριν
Από όσο θυμάμαι από εμφάνιση ηταν πολύ καλή. Αλλά πλέον έχω χρόνια να περάσω από τα σπιτάκια, αν κρατιέται ακόμα τόσο κάλα μπράβο της!

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Η Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.
Ισχύει παλιότερα είχα εμπειρία μαζί της άπιαστο σώμα για σπιτάκια αλλά αρκετά διεκπεραιωτική

Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Κανενα καινουργιο δυνατο κομματι ηρθε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Αγγελικη η κοντη η ξανθια επεστρεψε;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.
Με έβαλες σε σκέψη και καταλήγω κι εγώ στο ότι είναι η παλιότερη αυτή τη στιγμή και λογικά ακολουθεί η Νταϊάνα

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
δεν λες παραπανω, το 2005 που πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο την βρηκα εκει.
Οσο για τον φιλο που ρωτησε για την ροξανα στις βιλλες. Πηγα εγω σε μεγαλο προγραμμα δυστυχως δεν εχω γραψει κριτικη ακομα. Φιλια, πιπα ωραια, στηθηκε καλα. Τιμιο αλλα δεν θα το προτιμουσα γιατι δεν επιασε τα δικα μου στανταρ

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Αυτη την Ροξανα στις βιλες την μπανισε τελικα κανενας?Λεει τιποτα σε εξωτερικη εμφανιση....
Πολύ καλή... Είναι ωραία κοπέλα, όχι μικρούλα, αλλά ούτε και 40ρα... Ωραίο κορμί, πολύ καλή συμπεριφορά.. Πήγα τέλη Οκτώβρη μαζί της.... Οφείλω και για αυτήν μια κριτική... Και επίσης να συμπληρώσω και για την Ρόζα την κριτική μου

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πολύ καλή... Είναι ωραία κοπέλα, όχι μικρούλα, αλλά ούτε και 40ρα... Ωραίο κορμί, πολύ καλή συμπεριφορά.. Πήγα τέλη Οκτώβρη μαζί της.... Οφείλω και για αυτήν μια κριτική... Και επίσης να συμπληρώσω και για την Ρόζα την κριτική μου
Στα του αγώνα τι λέει? Δίνει πόνο η χαλαρες καταστάσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν λες παραπανω, το 2005 που πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο την βρηκα εκει.
Οσο για τον φιλο που ρωτησε για την ροξανα στις βιλλες. Πηγα εγω σε μεγαλο προγραμμα δυστυχως δεν εχω γραψει κριτικη ακομα. Φιλια, πιπα ωραια, στηθηκε καλα. Τιμιο αλλα δεν θα το προτιμουσα γιατι δεν επιασε τα δικα μου στανταρ
Δεν είναι για brazzers σκηνικά?

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
προσωπικα θα ελεγα οχι αλλα ξανα ειναι καθαρα δικο μου γουστο που ψαχνω κατι πιο gfe/βρωμικο στυλ ριτας πχ. Επισης επειδη παω παντα σε μεγαλο πακετο και οχι στο 40αρι. Αν ημουν του απλου θα ξαναπηγαινα.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πριν
Από εμφάνιση ναι σκίζει. Της είχα αφήσει κάπου στα 200€ (πάνω κάτω) αλλά δεν είδα χαΐρι και πήγα γι' αλλά .. παλιά αυτό. Σχεδόν όταν άρχισε να κάνει όνομα στην Ανδρέου Γεωργίου ακόμα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

Είναι για πιο χαλαρες καταστάσεις.. gfe χωρίς βέβαια φιλιά.... Δεν δοκίμασα αν και σου έδινε την εντύπωση πως θα πάει ένα βήμα παραπάνω, αλλά πρακτικά μένεις με την εντύπωση..... Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιμετώπισα. Σίγουρα είναι καλύτερη περίπτωση από την Έλενα ας πούμε που πλέον κάνει ψιλό αγγαρεία.... Γενικά όμως αν βάλεις ψηλά τον πήχη μην περιμένεις πολλά.....
Θα περάσεις σχετικά καλά, θα σου κάνει ένα καλό τσιμπουκι, γλειψιματα κτλ.... Δάχτυλα σε εμένα άφησε,αλλά ως ένα σημείο.....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Είναι για πιο χαλαρες καταστάσεις.. gfe χωρίς βέβαια φιλιά.... Δεν δοκίμασα αν και σου έδινε την εντύπωση πως θα πάει ένα βήμα παραπάνω, αλλά πρακτικά μένεις με την εντύπωση..... Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιμετώπισα. Σίγουρα είναι καλύτερη περίπτωση από την Έλενα ας πούμε που πλέον κάνει ψιλό αγγαρεία.... Γενικά όμως αν βάλεις ψηλά τον πήχη μην περιμένεις πολλά.....
Θα περάσεις σχετικά καλά, θα σου κάνει ένα καλό τσιμπουκι, γλειψιματα κτλ.... Δάχτυλα σε εμένα άφησε,αλλά ως ένα σημείο.....
Κατάλαβα... Άστο γαμισε το καλύτερα. Έλεγα να περάσω καμμια βόλτα να την δοκιμάσω αλλά το κόβω για πολύ gfe και δεν γουστάρω. Πρέπει να έρθει κάνα μουνετο για brazzers καταστάσεις τυπου Αντριανα. Οι περισσότερες είναι για ένα απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να φεύγουν τα χοντρα και να ξεχαρμανιαζεις.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

Κατάλαβα... Άστο γαμισε το καλύτερα. Έλεγα να περάσω καμμια βόλτα να την δοκιμάσω αλλά το κόβω για πολύ gfe και δεν γουστάρω. Πρέπει να έρθει κάνα μουνετο για brazzers καταστάσεις τυπου Αντριανα. Οι περισσότερες είναι για ένα απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να φεύγουν τα χοντρα και να ξεχαρμανιαζεις.
Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, σε τελική ανάλυση δεν υπάρχουν και καλύτερες περιπτώσεις....

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
Να δώσω κ γω ενημέρωση για Νάταλι.... Η γυναίκα είναι από τα καλύτερες επαγγελματίες του χώρου που έχουν περάσει από την πόλη μας. Τσιμπουκι; σαν την ερωτευμένη γειτονισα που όταν σε τσιμπουκωνει είναι σαν να είναι η τελευταία φορα της. Αγγίζεις το μουνι της και χυνει σαν έφηβη παρθένα. Καβαλάει κ χυνει σε τακτά χρόνια διαστηματα(ανά δευτερόλεπτα) με πραγματικά πυρά και τα χυσια της λερώνουν κόσμο. Η γυναίκα είναι μηχανή καυλας. Όποιος ψάχνει να περάσει 20 λεπτά καυλας με μια γυναίκα πεινασμένη για σεξ της διπλανής πόρτας, αφού έφυγε η Ρίτα, είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο value for money
Γνωρίζεις τι ώρες είναι εκεί η Νάταλι?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.470
Πόντοι
7.095
Με έβαλες σε σκέψη και καταλήγω κι εγώ στο ότι είναι η παλιότερη αυτή τη στιγμή και λογικά ακολουθεί η Νταϊάνα
Κι άντε τώρα να τους πεις, ότι τη Νταιάνα την ξέραμε σαν Δανάη και με πόσα κιλά μείον...

• Like
Αντιδράσεις: Cecell
Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Με αυτήν την κοπέλα όλο κάτι πάει στραβά όταν περνάω μαζί της και δεν το χαίρομαι. Δεν φταίει ποτέ η κοπέλα ίσα ίσα πάντα πρόθυμη και ευδιάθετη αλλά όλο κάτι άκυρο βγαίνει και μου το χαλάει. Είναι αυτό που λένε δεν σε θέλει, έτσι και εγώ σταμάτησα να προσπαθώ
Πες μου οτι εχει επιστρεψει να τρελαθω:alivedick:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 214471

Επισκέπτης
Νικηφορορου ουρανου 28 τερμα κατω που ειναι μια ομορφη τσατσα, δουλευε μια ουκρανιδα ψηλη που κανε deepthroat ξερει κανεις αμα ειναι ακομα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom