Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Ρε μάγκες μια Έλενα με τατουάζ κ καλά Σέρβα ..δούλευε στο Βένους στην Μινώταυρου... έχουμε κανένα νέο?
Μάι τη ξέχασα γαμιεται ωραία όταν δεν έβρισκα ριτα μάλιστα πήγα αρκετές φορές
Το γούσταρε πολλή

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
1
Δέχεται κάποια κατούρημα στα μπουρδέλα της πόλης μας;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Δέχεται κάποια κατούρημα στα μπουρδέλα της πόλης μας;
Αν μαθεις ποιες το κανουν αυτο..να μου πεις να ξερω, να μην παω ποτε σε αυτες.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχουν.

Nikosgerakis2424

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά διάβασα μια κριτική μολις για την Αγγελική την ξανθιά Ελληνίδα πολύ κοντή που δούλευε στο γωνιακό λευκό μπουρδέλο , παίζει να γυρισε?
Μπορείς να πει κάποιος σε πιο ειναι ακριβός

vasilik

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
67
Πόντοι
0
Επιστρέφω από Λαρα στο Bella Donna. Ήμουνα τυφλός και βρήκα το φως (αληθινον) . Νιώθω 10 χρόνια νεότερος . Τελειο βυζι , μουνακι βελούδο , ευχάριστη και χαμογελαστή . Μου ήρθε flash back με όλα τα μπάζα που έχω πληρώσει κατά καιρούς 100+ € . Τώρα με Μητσοτακη ξοδεύω λιγότερα και πιο συνετά …

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Ήμουν Σάββατο έξω σε μια φάση έκανα τη μαλακιά να μπω στα στριπτιζαδικα και μετά να πάω στα μπουρδέλα 5 πρωί να βρισκο την ελενα απο venus στο ερημίτη 3β και παω να μπω με 50αρι full προγραμμα αλλά ντε ...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
μετα απο αποτυχημενη συνευρεση με cg εκανα περασμα χθες απο τους οικους
πηγα να βρω εκεινη τη κυπρια την αλεξανδρα στο black angels αλλα μου λενε εχει προγραμμα τζακουζι...γενικα δε εχω καταφερει να τη βρω ποτε ελευθερη παντα προγραμμα φαινετε να εχει...
πηγα και στο Poison για να βρω τη λυδια αλλα δε τη βρηκα ειχε μια μαυρη μεσα που τη συστησαν ως λατινα εμενα παλι μου φανηκε full αφρικανη με ωραια σωμα αλλα γενικα δεν ηταν του γουστου μου
μετα περασα απο λιλιαν στο free house με 40 γιατι ειχα ακουσει καλες κριτηκες και οντως η γυναικα ειχε πολυ καλη διαθεση και συμμέτοχη

περασα και απο medusa μηπως βρω τη ντενις αλλα μου ειπαν οτι εφυγε στη πατριδα της και βρηκα μια μιρελα που ειχε πολυ ωραια σωμα και γενικα φαινοταν πολυ ωραια γυναικα δε περασα ομως γιατι ειχα ηδη παει αλλου

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ήμουν Σάββατο έξω σε μια φάση έκανα τη μαλακιά να μπω στα στριπτιζαδικα και μετά να πάω στα μπουρδέλα 5 πρωί να βρισκο την ελενα απο venus στο ερημίτη 3β και παω να μπω με 50αρι full προγραμμα αλλά ντε ...
Για τον πουτσο η εκφυλη καβλιαρα με τα προστυχα ταττου?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτη την Ροξανα στις βιλες την μπανισε τελικα κανενας?Λεει τιποτα σε εξωτερικη εμφανιση....

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.565
Πόντοι
496
Τελικά η Αγγελική γύρισε ?

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
περασα και απο medusa μηπως βρω τη ντενις αλλα μου ειπαν οτι εφυγε στη πατριδα της και βρηκα μια μιρελα που ειχε πολυ ωραια σωμα και γενικα φαινοταν πολυ ωραια γυναικα δε περασα ομως γιατι ειχα ηδη παει αλλου
Η Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Η Μιρέλλα η μοντελίσια; Πολύ όμορφη αλλά παλιότερα ήταν μίμου άπτου... Μπορεί να άλλαξε βέβαια.
Αυτη πρεπει τωρα να ειναι η πιο παλια ιεροδουλη στα σπιτακια.. αν δεν κανω λαθος εχει καμια 15 ετια ενεργη.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
δε ξερω απο υπηρεσιες παντως απο εμφανιση ηταν πιο καλη απο το cg που ειχα πληρωσει πιο πριν

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280
πηγα ναταλι το μουσκεψε το σεντονι πολυ χυσιμο πιπα καλη στα ορθια την εχυσα και εγω στο στοματακι και εφυγα καλη φαση :pipa1: :wanker:
Τι ώρες δουλεύει η Νάταλι δικέ μου? Πέρασα το μεσημέρι μια βόλτα και ήταν κλειστό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom