Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Και οι τσατσαδες επισης...δεν ειναι ο,τι να ' ναι οπως αρκετοι συναγωνιστες.

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
531
Πόντοι
301
Καλη ειναι η Αλιονα μαγκες? Πάντως απο τις φωτο δεν φαινεται να εχει βυζι. Αξιζει γενικα η κοπέλα?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Αλλιως το βλεπουν αυτες που η επιβιωση τους εξαρταται απο αυτην την δουλεια και αλλιως το βλεπει ο αλλος που παει για ενα ζμπρωξιμο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Εφαρμοζει το υγειονομικο πρωτοκολλο που μιλαει για χρονο 15'.Ετσι και αλλιως παντα κατι τετοιο υπηρχε ιδιως στα απλα προγραμματα.Οποιος θελει πιο πολλη ωρα στο δωματιο ας πληρωσει κατι παραπανω και αν δεν μπορει ας κανει μια μικρη αποχη που σε συνδυασμο με λιγη οικονομια θα βαλει στο χερι του ενα πιο δυνατο παραβολο εισοδου.Ειναι δυνατον στην Θεσσαλονικη να ψαχνετε το fuck of the century με 30€; Αν ναι, αλλαξτε αθλημα...Οταν ανεβαινε η μουσικη στο δωματιο το ιδιο δεν ηταν;Το θεμα ειναι αν περνατε καλα με το απλο προγραμμα και τα 15'.Μην τα θελετε ολα δικα σας....απαιτησεις θα εχετε με το κατι παραπανω.
Ρε αδερφέ ,τι είσαι εσυ εδω ; ο Πορτιέρης ,ο big brother; Kριτική επιτροπή ;
Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω....
Είπα εγω ο,τι ήθελα με 30 ευρώ να μείνω 20 λεπτά;
Εξηγησε μας πώς βγάζεις συμπεράσματα; χωρίς να γράψω τίποτα από ολα όσα είπες......
Κάνεις και κουμάντο στην τσέπη μου....Μήπως ξέρεις και τί πλήρωσα;

Δεν μπάινω καν στη διαδικασία να σε βρίσω ,γιατί δεν έχει νόημα και ούτε το θέλω.....
Μάθε όμως προτού σχολιάσεις να ρωτάς ή τουλάχιστον να μην σχολιάζεις κάθε δημοσίευση.....Δικηγόρο δεν θέλει κανέις ......

Ούτε 10 λεπτά δεν πέράσαν....Για 15 λεπτά δεν το συζητάω καν......Επίσης το 40ρι ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που έκανε.....Ουσιαστικά μόνο απλό πρόγραμμα.....

Χρωστάω ακόμα την Κριτική....Ακολουθεί σύντομα....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Ρε αδερφέ ,τι είσαι εσυ εδω ; ο Πορτιέρης ,ο big brother; Kριτική επιτροπή ;
Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω....
Είπα εγω ο,τι ήθελα με 30 ευρώ να μείνω 20 λεπτά;
Εξηγησε μας πώς βγάζεις συμπεράσματα; χωρίς να γράψω τίποτα από ολα όσα είπες......
Κάνεις και κουμάντο στην τσέπη μου....Μήπως ξέρεις και τί πλήρωσα;

Δεν μπάινω καν στη διαδικασία να σε βρίσω ,γιατί δεν έχει νόημα και ούτε το θέλω.....
Μάθε όμως προτού σχολιάσεις να ρωτάς ή τουλάχιστον να μην σχολιάζεις κάθε δημοσίευση.....Δικηγόρο δεν θέλει κανέις ......

Ούτε 10 λεπτά δεν πέράσαν....Για 15 λεπτά δεν το συζητάω καν......Επίσης το 40ρι ήταν το μοναδικό πρόγραμμα που έκανε.....Ουσιαστικά μόνο απλό πρόγραμμα.....

Χρωστάω ακόμα την Κριτική....Ακολουθεί σύντομα....
Ειναι αντιεπαγγελματικο και απαραδεκτο αυτο που κανουν πολλες να ξινιζουν στα δεκα λεπτα...ομως αν δεν ειχε πολλα προγραμματα επρεπε να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια και να πας αλλου.
Αν θελεις να περασεις καλα με απλο προγραμμα σε καποια που δεν την ξερεις πολυ καλα η και καθολου , κινδυνευεις να ΜΗΝ περασεις καλα.
Απο 50€ και πανω αυξανεις τις πιθανοτητες να περασεις καλα.Προτιμοτερη η ποιοτητα απο την ποσοτητα .

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
531
Πόντοι
301
Καλημερα σε ολους. Λογω προγράμματος σκέφτομαι να επισκεφτώ την Selena την Παρασκευή. Εχει παει κάποιος να πει εντυπώσεις?

Αυριο επειδη δεν κρατιεμαι ειμαι αναμεσα σε Ελενα την 20χρονη στα τριδυμα και Denisse στο Medusa. Ποια από τις δυο θα προτεινατε?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.796
Πόντοι
1.056
Ούτε εκεί ρωτάνε, γενικά είναι μπουρδέλο η κατάσταση.
Βασικα εκει ρωτανε κ αν δεν εχεις κανει ρωτανε ποτε έκανες σελφ τεστ. Λες κ συ μια ημερομηνια. Αφηνεις στοιχεία, οχι αληθηνα, κ θερμομετριση. Κ παραπονο αν δεν φορας μασκα. Βραδυνη βαρδια αυτη η τσατσά που τα εφαρμοζει

chrisremo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν λίγο από την Sandra στο poison. Πολύ καλή στην περιποίηση... 50€ γυμνό με τελείωμα κτλ.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Καλημερα σε ολους. Λογω προγράμματος σκέφτομαι να επισκεφτώ την Selena την Παρασκευή. Εχει παει κάποιος να πει εντυπώσεις?

Αυριο επειδη δεν κρατιεμαι ειμαι αναμεσα σε Ελενα την 20χρονη στα τριδυμα και Denisse στο Medusa. Ποια από τις δυο θα προτεινατε?
Ελενα προτεινω εχει καλυτερο σωμα απο την Denisse ,αλλα γουστα ειναι αυτα.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.275
Πόντοι
10.555

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81

Καμία από τις δύο, πεταμένα λεφτά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom