topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 5.520
- Πόντοι
- 5.866
Who is she?οτι πρωτη φορα εφυγα απο στουντιο χωρις να τελειωσω αν και η γκομενα ηταν 9αρι για τα γουστα μου.
Who is she?οτι πρωτη φορα εφυγα απο στουντιο χωρις να τελειωσω αν και η γκομενα ηταν 9αρι για τα γουστα μου.
Who is she?
Ε και τη εγινε ρε τυπε που αλλοι μπορει να βγαζουν γουστα και με τη Στεφανια εγω περναω παρα πολλη καλα στο δωματιο αλλα ο Τερρανο δε περασε και την ανεφερε τη θα τον κανω θα τον βρισω αν ειναι δυνατον μη λετε οτι να ναιε δε χρειαζεται να την αναφερω δημοσιως. Αλλοι μπορει να βγαζουν γουστα.
Carmen ?ε δε χρειαζεται να την αναφερω δημοσιως. Αλλοι μπορει να βγαζουν γουστα.
αν μιλαμε για την καρμεν εγω βγαζω τρελα γουστα ναι ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα της σε ξυνιζουν αλλα με τετοια εμφανιση τα αρνητικα που προανεφερα τα βαζω στην ακρη και την σπρωχνω οσο πιο δυνατα μπορωε δε χρειαζεται να την αναφερω δημοσιως. Αλλοι μπορει να βγαζουν γουστα.
αν μιλαμε για την καρμεν εγω βγαζω τρελα γουστα ναι ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα της σε ξυνιζουν αλλα με τετοια εμφανιση τα αρνητικα που προανεφερα τα βαζω στην ακρη και την σπρωχνω οσο πιο δυνατα μπορω
Αν ψάχνεις κάτι ανάλογο με Λιλιάνα πρέπει να πας στην Σοφία την ΡουμάναΠέρασμα με λιλιανα προ ημερών. Αν και εμφανισιακά δεν με τρελανε με την πρωτη ματια , δεν έκανα το λάθος να φυγω και πέρασα στο δωμάτιο μετα απο τα σχόλια των συναγωνιστών που τελικά ειχαν δίκιο. Σκυλί του πολέμου
Έχετε να προτείνετε κατι ανάλογο σε υπηρεσίες; Και εχει δει κανένας την Έλενα με τις γαλαζιες ματαρες ; Την ψάχνω αλλα τίποτα
και που ποτε βρίσκουμε αυτη τη Σοφία;Αν ψάχνεις κάτι ανάλογο με Λιλιάνα πρέπει να πας στην Σοφία την Ρουμάνα
Σημερα ειναι στο Golden Lips πρωινη! αλλα να ξερεις αλλαζει καθε μερα μαγαζια..και που ποτε βρίσκουμε αυτη τη Σοφία;
Βασικα δεν το κανει μόνο η Σοφία (αυτο με την αλλαγή μαγαζιών) οι περισσότερες έτσι κάνουν απο οτι έχω παρατηρήσει στο πρόγραμμα , τωρα το γιατί δεν το ξέρω ... αν δηλαδη το θέλουν οι ίδιες η αυτός/αυτη που κανονίζει το πρόγραμμα ;Σημερα ειναι στο Golden Lips πρωινη! αλλα να ξερεις αλλαζει καθε μερα μαγαζια..
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι το κανει αυτο.
Ναι το κανουν κι αλλες..αλλα επειδης ψαχνει την σοφια το εγραψα.Βασικα δεν το κανει μόνο η Σοφία (αυτο με την αλλαγή μαγαζιών) οι περισσότερες έτσι κάνουν απο οτι έχω παρατηρήσει στο πρόγραμμα , τωρα το γιατί δεν το ξέρω ... αν δηλαδη το θέλουν οι ίδιες η αυτός/αυτη που κανονίζει το πρόγραμμα ;
Όταν είχα ρωτήσει κοπελα του χώρου παλιότερα γιατι ήθελα να μην την ψάχνω αλλα να πηγαίνω κατευθείαν σε αυτήν, μου είχε πει οτι αυτος ειναι ο λόγος που το κάνουν οι μαγαζάτορες. Για να δουλεύουν όλες οι κοπελες και γιατι αλλιώς θα πήγαινε ο καθένας στο στανταρακι τουΣημερα ειναι στο Golden Lips πρωινη! αλλα να ξερεις αλλαζει καθε μερα μαγαζια..
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι το κανει αυτο.
Δε νομιζω συναδελφε..αμα εχεις καποια στανταρακι τι βρισκεις οπου και να παει.Όταν είχα ρωτήσει κοπελα του χώρου παλιότερα γιατι ήθελα να μην την ψάχνω αλλα να πηγαίνω κατευθείαν σε αυτήν, μου είχε πει οτι αυτος ειναι ο λόγος που το κάνουν οι μαγαζάτορες. Για να δουλεύουν όλες οι κοπελες και γιατι αλλιώς θα πήγαινε ο καθένας στο στανταρακι του
Η Σοφια η Ρουμανα ειναι αντικειμενικα δεκα κλασεις καλυτερη σε ολαΑν ψάχνεις κάτι ανάλογο με Λιλιάνα πρέπει να πας στην Σοφία την Ρουμάνα
Χαίρω πολύ.Η Σοφια η Ρουμανα ειναι αντικειμενικα δεκα κλασεις καλυτερη σε ολα
Η Σοφία δίνει φιλιά στο στόμα [ή ακόμα καλύτερα γλωσσόφιλα] ή όχι;Η Σοφια η Ρουμανα ειναι αντικειμενικα δεκα κλασεις καλυτερη σε ολα