Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
στα city tours εχεις μια ωρα, extra balls και αλλα διαφορα. Συγκρινεις εστιατοριο με καντινα αυτη τη στιγμη.

Καλημέρα,
φίλε gagarin θα πρέπει να διαφωνήσω με την δήλωση σου, το γεγονός οτι τα ct προσφέρουν μια ώρα 2πλό βόλη και τα εξτραδάκια δεν σημαίνει οτι φτάνει να δικαιολογήσουν ένα ελλειπές πακέτο....στον δεδομένο τιμάριθμο!

ο πάπας έχει δίκαιο...στα Call Girls όλα πρέπει να είναι στο 100%.
Απόλυτη μοντελήσια εμφάνιση, απόλυτη και άψογη συμπεριφορά, άνεση επικοινωνιάς (μια γλωσσα την αγγλικη κατα ελάχιατο σε πολύ καλο επίπεδο) υπηρεσιές χωρις καμία έκπτωση....γιατί μην ξεχνας δυνητικα εαν έχεις ένα νομισματοκοπείο στο μπαλκόνι σου δυνασε να πληρώσεις και 600+ ευρωπαίκα και τα την πάρεις και συνοδο σε κάποια επαγγελματικη σου υποχρέωση....άρα όλα πρέπει να είναι άψογα γιατί ψωνίζεις σε πολυ υψηλό επίπεδο!!!

Δεν φτάνει το 2ο ημιχρονο και το cim να δεχτεί ο πελάτης την παραμικρή απόκλιση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
καλησπέρα φίλε karaman7  :hi:

το Σάββατο είχε πολύ δουλειά γι' αυτό ίσως ήταν λίγο κουρασμένη σήμερα η κοπέλα. να φανταστείς εγώ περίμενα στην αναμονή 2 συναγωνιστές που ήταν στο δωμάτιο πριν από εμένα.

για εμένα η Πάολα και εδώ εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει πολύ. Άκρως ερωτεύσιμη η κοπέλα.

Θεωρώ ότι μαζί με την Ήρα είναι οι πιο όμορφες κοπέλες της πόλης σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτήρα. Σαφώς και υπάρχουν και άλλες όμορφες κοπέλες αλλά αυτές οι δυο κοπέλες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ.

Το εχω ξαναπει, στ'αρχιδια μου αν η καθε κοπελα, ηταν κουρασμενη, αν εχει προβληματα, αν μαλωσε με τον γκομενο και οτι δηποτε αλλο που την απασχολει, στην δουλεια της πρεπει να ειναι αριστη και αποδοτικη, και δεν ειναι δικαιολογια αυτη για να μην προσφερει και να δικαιολογησουμε την χαμηλη αποδοση της, αν δεν μπορει να κατσει σπιτι της...πηρωνω και πληρωνουμε να παρουμε υπηρεσιες, δεν εχουμε εγγυηση αποδοσης.
Η Παολα χτες οπως ειπα αν και μου φανηκε κουρασμενη, αποδωσε τα δρωμενα πληρως, φερθηκε οπως πρεπει και της το καταλογιζω.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πέρασα και εγώ πριν λίγες μέρες με την Αννα στο LV την Ουγγαρέζα με τον τσάτσο όταν βγήκε έπαθα πλάκα το πόσο μικρόσωμη ήτανε παίζει να ήταν καλύτερη απο bianca, Και μπήκα μέσα μιας και ήταν σπάνιο κομμάτι μετά απο τότες κανονικές αδιάφορες με 40αρια . Μπήκε μέσα με έγδυσε και άρχισε να με γλύφει μετά γύρισε 69 από μονή της αρκετά καλή και μετά γύρισε για γαμήσει με πολλές στάσεις γενικός έκανε δουλειά δεν ήταν κομοδίνο μέχρι και φιλιά είχαμε και αρκετή ώρα και θυμάμαι είχα δώσει 100€ στην bianca για τζακούζι και βαρέθηκα στα μισά αφού δεν δούλευε τζακούζι στο τέλος έφυγα 

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Έχει επτά άτομα που λένε ότι περάσανε σούπερ μαζί της και συνεχίζεις να την χαρακτηρίζεις άχαρη μυταρου και τέτοια.. Απλά είναι πολύ σκινι μέσα δίνει 100%

Έγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Έγινε αδερφέ δε θα μαλώσουμε περι τούτης...τουλάχιστον κτλβες για ποια έγραψα...sorry αν θίξαμε τη κοπέλα!!

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Ο ένας πάντως από τους 7 είμαι σίγουρα εγώ , αν είμαστε 7 δλδ δεν μας μέτρησα κιόλας , είχα γράψει εδώ στο νήμα ακριβώς πώς περασα κάποιες σελίδες πίσω.
Επίσης επειδή οι κριτικές είναι που μένουν μάλλον πρέπει να αρχίσω να γράφω κι εγώ καμία κριτική. :P

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλημέρα,

με διάθεση πεσμένη λόγω καιρού...μια ερώτηση για να αναίβει λίγο το ηθικό και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την επεμενη απόδραση.....

Πρόσεξα στο νήμα οτι μιά απο τις αξιόλογες επιλογές είναι η ΗΡΑ....

έψαξα λίγο για κάποια κρητική αλλά δεν έβγαλα άκρη....κάποιος συνμπολίτης να μας παραπέμψει σε κρητικές και να μας πει που έχει έδρα η κοπέλα??? (studio & βάρδιες)

ευχαρηστω!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766

Μπορεις να μου πεις  ποιοι είναι οι 7 που λένε για την skinny κοπέλα, και που γράφουν γι'αυτήν ότι είναι κανόνι?
Υπάρχουν 3 κριτικές ανεβασμένες και άλλοι 4 στο φόρουμ την αναφερανε όλοι είπαμε θετικά λόγια.. Άρα είναι και θέμα γούστου κιόλας μην το επεκτείνουμε παραπάνω

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Πριν απο λιγες μερες στο μαγαζι το Ασπρο ειναι γωνια  Μηνωταυρου με Ν Οουρανου γνωρισα την Αγγελικη κοντο γκομενακι χαριτωμενο γλυκο με καλο κορμι ειναι προσχαρη και με κερδισε εδωσα 50 ε με 69 πολυ θετικη τα ρουφαει περασα καλα με ανεση χρονου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.308
Πόντοι
3.346
Πριν απο λιγες μερες στο μαγαζι το Ασπρο ειναι γωνια  Μηνωταυρου με Ν Οουρανου γνωρισα την Αγγελικη κοντο γκομενακι χαριτωμενο γλυκο με καλο κορμι ειναι προσχαρη και με κερδισε εδωσα 50 ε με 69 πολυ θετικη τα ρουφαει περασα καλα με ανεση χρονου

πρωινή βάρδια φαντάζομαι να είναι, διότι βραδύνη δουλεύει η Ηρα από όσο ξέρω.

δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας εθνικότητα, ηλικία, χρώμα μαλλιών και αν παίκτηκαν γλωσσόφιλα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
πρωινή βάρδια φαντάζομαι να είναι, διότι βραδύνη δουλεύει η Ηρα από όσο ξέρω.

δώσε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της κοπέλας εθνικότητα, ηλικία, χρώμα μαλλιών και αν παίκτηκαν γλωσσόφιλα
Ελληνιδα κοντα στα τριαντα παντα πρωι φιλια οχι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.308
Πόντοι
3.346
Καλημέρα,

με διάθεση πεσμένη λόγω καιρού...μια ερώτηση για να αναίβει λίγο το ηθικό και για να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την επεμενη απόδραση.....

Πρόσεξα στο νήμα οτι μιά απο τις αξιόλογες επιλογές είναι η ΗΡΑ....

έψαξα λίγο για κάποια κρητική αλλά δεν έβγαλα άκρη....κάποιος συνμπολίτης να μας παραπέμψει σε κρητικές και να μας πει που έχει έδρα η κοπέλα??? (studio & βάρδιες)

ευχαρηστω!

εχω γραψει εγω κριτικη για την Ηρα εχει και al pacino λιγο πιο παλια απο την δικια μου.

τωρα δουλευει στο ασπρο σπιτακι γωνια νικηφορου ουρανου με μινωταυρου. διπλα κολλητα εχει ενα ξυλινο σπιτακι οχι ομως το las vegas.

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

αυριο μπορει να κανω και εγω καταδρομικη επισκεψη

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
ωχ λάθος ο blastbeat στην αναφορά : ''LV (μεσα αριστερα) => Πηγα να δω την Αννα  που ελεγαν οι συναγωνιστες αν κ ειχα μια υποψια για ποια προκειται.
Τελικα οντως ηταν το κοριτσακι που ειχα δει πριν ενα μηνα περιπου και ειχα τρομαξει, δεν αμφιβαλω πως παιζει να ειναι
καλη στο δωματιο αλλα ειναι αδυνατη σε σημειο ανορεξιας.''
Man πηγα την ειδα κι εγω σημερα αυτην την Αννα αδυνατη ειναι ειναι οκ αλλα ανορεξικια δε τη λες με τιποτα μη τα παραλεμε

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
εχω γραψει εγω κριτικη για την Ηρα εχει και al pacino λιγο πιο παλια απο την δικια μου.

τωρα δουλευει στο ασπρο σπιτακι γωνια νικηφορου ουρανου με μινωταυρου. διπλα κολλητα εχει ενα ξυλινο σπιτακι οχι ομως το las vegas.

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

Είσαι μεγάλο μούτρο!
Ευλόγησον πάτερ!  :kneel:
Τα σέβη μου  :respect:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

Η Ηρα ειναι μαυρομαλα πιτσιρικα με αδυνατο σωμα μοντελισιο και ομορφο προσωπο απο Μολδαβια. βραδινη παντα βαρδια  :hi:

σύντροφε Παναγιότατε, μην πας ένα πουλάκι μου είπε ότι πήγε στο χωριό της με άδεια για κάνα μήνα ...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265
Μινι πρωινη Μιλκομπουκαλοτσουντιοτσαρκα

Περασμα απο Φριξου
Στο 15 Μονικα που ειναι σαν σωσιας της Λορενας με τα σαδομαζοχιστικα που υπαρχουνε και φωτο της στο αλλο σαιτ

Στο αλλο διπλα
ενα αχρωμο αοσμο αγευστο μικρο ουκρανιδακη που οταν ρωτησα την τσατσα το ονομα της μετα απο σκεψη μου ειπε εεεεε μμμ παολα!
μαλλον επειδη ακριβως απεναντι ειναι η παολα που αυτην την εποχη κανει επιτυχια οποτε σου λεει μπορει να μπευρδευτει κανεις και αντι για απεναντι να ερθει εδω

επισης οταν εφευγα φωναζε
"σας φερνουμε τις μικρες και πατε και γαματες αλλου τις γριες"
τερμα καλτ σκηνικα  :2funny:

περασμα απο τα τριδυμα

Στο ενα ηταν η Ελλεηνιδα Νικη με τα μασταρια η οποια εχει επιθετικη πολιτικη καθεται διπλα σου στο  μικροσποπικο σαλονακι και σου την πεφτει
η τατσα  και αυτη στο ιδιο κλιμα  "τα κανει ολα η κοπελα  ελευθερο στοματικο την χυνεις στα βυζια στο προσωπο" (την πετας και στον τοιχο)

μετα στο διπλανο τριδυμο που ειναι τελειως αλλο το κλιμα
ευγενικη τσατσα και χαμογελαστη κοπελα η Γκαμπριελα  μιλφ εμφανιση
δινω μπονους σε αυτες απο θεμα συμπεριφορας

μικρο περασμα απο τα Las vegas οπου ηταν και εδω ενα αχρωμο αοσμο αγευστο ουκρανιδακι
Ειρηνη ειπε η γυφτοτσατσα η οποια εκραξε κιολας "ολο βολτες κανετε και δεν περνατε"

και τελος καταθεση στην αφροδιτη :headbaning1:
οτι καλυτερο και παλι
απλα παλι και στο νεο σπιτακι εχουν τα του παλιου οπου δεν υπαρχει κουδουνι χτυπας την πορτα και αν θυμηθουνε ανοιγουνε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.831
Πόντοι
216
Καλά τις προάλες πέρασα από LasVegas και ήταν μια χοντρή Ελληνίδα που δεν θυμάμαι και το όνομά της. Τρόμαξα, νόμιζα θα με ληστέψει, άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Όταν ήρθε κοντά μου βρομοκοπούσε η ανάσα της και μου έλεγε μαλακίες. Καλά το σκέφτηκαν πολύ και την έβαλαν εκεί?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καλά αυτήν η τσατσά στο Λας Βέγκας το 1ο η πρωινή είναι τελείως εριστική εκνευριστικη, προκλητική και διώχνει συνεχώς πελάτες με την κάκιστη συμπεριφορά... δεν μπαίνω πια εκεί να μην βλέπω τα μούτρα της... μαζέψτε την καί μιλάω εγώ που δεν έχω ξανά κράξει τσατσά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Man πηγα την ειδα κι εγω σημερα αυτην την Αννα αδυνατη ειναι ειναι οκ αλλα ανορεξικια δε τη λες με τιποτα μη τα παραλεμε
Από ότι μου είπε είναι 45 κιλά αλλά δείχνει καλά , δεν φαίνονται τίποτα κόκκαλα , για μένα καλύτερα να μείνει έτσι δλδ αν κάποιος θέλει πιο γεμάτη βρίσκει ενώ οι πολύ αδύνατες πρέπει να είναι μετρημενες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom