You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Η Ntaiana συνεχιζει να δουλευει τελικα?
φιλε την πετυχα πρωινη βαρδια στο free house την προηγουμενη εβδομαδα
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστω φιλε μου,λεει ακομα εμφανισιακα η θα χαλαστω?
φιλε μου γουστα ειναι αυτα. Εγω την ειχα παρει πριν απο παρα πολλα χρονια στο βαρδαρη ακομα δουλευε φαντασου και ειχα μεινει ικανοποιημενος. Ειναι μια ωραια εντυπωσιακη αρχοντικη αλλα χοντρη γυναικα. Σφιχτη αλλα δεν παυει να εχει αρκετα κιλα. εγω που την ειδα παραμενει ομορφη
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα πριν λιγο στα μαγαζιά και μια καινούργια ύπαρξη μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο λας βεγκας. Χριστίνα μικροκαμωμένη με κωλοτρυπιδα φωτιά κορμακι να το πιεις στο ποτηρι και για να σας προλαβω δεν ειναι το γνωστο κοντοπουτανο χριστινακι. Εχει δοκιμάσει κανεις το new entry???
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.965
- Πόντοι
- 3.936
Εγω καλα περασα αλλα δεν ηταν και κατι που θα το θυμαμαιΠέρασμα πριν λιγο στα μαγαζιά και μια καινούργια ύπαρξη μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο λας βεγκας. Χριστίνα μικροκαμωμένη με κωλοτρυπιδα φωτιά κορμακι να το πιεις στο ποτηρι και για να σας προλαβω δεν ειναι το γνωστο κοντοπουτανο χριστινακι. Εχει δοκιμάσει κανεις το new entry???
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Πάντως το κοριτσάκι όαση
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.965
- Πόντοι
- 3.936
Σ αυτο δε θα διαφωνησωΠάντως το κοριτσάκι όαση
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καμια για κωλαρακι στο 50ρικο? Παλια ειχε κατι ρουμανακια πχ ιζαμπελλα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
εγραψα κριτικη , διάβασε στο Λας Βέγκας ....δεν ξέρω αν βελτιώθηκε...ήταν στας αρχάςΠάντως το κοριτσάκι όαση
Παιδια ειμαι καινουριος και ηθελα να ρωτησω, αν καποια κοπελα μολις μπει τη πεις μουναρα ή καθως το κανετε της πεις πουτανα και αλλα παρομοια βρωμολογα, θα εχεις προβλημα?
Το δευτερο ισως να ειναι λιγο too much, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι φετιχ αυτα και θα τα ικανοποιουν. Πως να κινηθω, θα ειναι οκ λετε? (το να ρωτησω απο πριν θα με ξενερωσει και μετα δεν θα υπαρχει νοημα σε ολο αυτο, γι αυτο ρωτω εδω). Ευχαριστω!
Το δευτερο ισως να ειναι λιγο too much, αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι φετιχ αυτα και θα τα ικανοποιουν. Πως να κινηθω, θα ειναι οκ λετε? (το να ρωτησω απο πριν θα με ξενερωσει και μετα δεν θα υπαρχει νοημα σε ολο αυτο, γι αυτο ρωτω εδω). Ευχαριστω!
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.932
- Πόντοι
- 2.356
Παιδια ειμαι καινουριος και ηθελα να ρωτησω, αν καποια κοπελα μολις μπει τη πεις μουναρα
Καλά,βρες πρώτα πουτάνα στη Θεσσαλονίκη που να αξίζει να την πεις μουνάρα και κόβεις αντιδράσεις μετά.
Στον Βαρδάρη υπάρχει τίποτα ακόμα; Πριν 3 χρόνια που είχα επισκεφθεί ένα στην Ταντάλου "Έρως" είχα κακή εμπειρία χαχα
Ειχα ακουσει πριν λιγους μηνες οτι ελεγαν 2 σπιτια εμειναν εκει. Δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση οσο αφορα το χωρο και τη καθαριωτητα... Η τιμη παντως ειναι 25, αν και δεν ξερω αν αξιζει οσες ειναι εκει εχουν πει οτι ειναι ακομα πιο ξεπετες.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Είχα πάει μια φορά στο "Έρως" και της είπα ότι είμαι παρθένος και με απέρριψε...

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Τελικα ρε παιδες το φρεε χαους εκλεισε? Παει? Τι γινεται?
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Τελικα ρε παιδες το φρεε χαους εκλεισε? Παει? Τι γινεται?
Όποτε γουστάρουν ανοίγουν.Ειδικα το πρωί
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.885
- Πόντοι
- 446
Τι γινεται με τα δυο site βιλων;Στο γκρεεσ λειντιες εχει την Ιζαμπελα απο Ρωσια 28 χρονων που χτες ηταν στο ερωτικα 10-8 και στο φαιντ γκιρλς επ ισης εχει μια Ιζαμπελα με τις ιδιες φωτο αλλα λεει απο Ουκρανια και 26 χρονων και δουλευε εχτες στο Venus σπο το πρωι μεχρι τξς 8 το βραδυ.Μας κοροιδευουν κανονικα τι γινεται;Αν καποιος εκανε τσαρκα και πηγε και στα δυο στουντιο ας πει ποια ειναι ποια γιατι αποκλειεται να ηταν και στα 2 η συγκεκριμενη κοπελα την ιδια ωρα και μερα.Και αυτο το παρατηρησα και με την Αθηνα ιδια περιπτωση.
Μ
Μ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις