Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Mικρη τσαρκα πριν απο λιγο.

Ερημίτη 2 => Η Σισυ ειπε η τσατσα, δεν την ειδα.

Ερημίτη 2Α => Μελαχρινο πιπινοκαβλακι με stockings.

LV1 => Μαρια μολδαβη με σιλικονε βυζους οπου εγινε η καταθεση.

LV3 (αριστερο) => Ιωαννα, ξανθο, παχουλο μωρο.

Venus => Ξανθο, νταρντανε κοριτσι με τις βυζαρες να ασφυκτιουν μεσα στο πορνοφορεμα. Ελπιζω να μην πεφτουν οταν βγει  :huh: Φορουσε ΜΠΟΤΕΕΕΕΣΣΣ  :2funny: :2funny:

Ασπρο γωνιακο => Αγγελικη, ηταν στο δωματιο. Δεν θυμαμαι αν εχω δει ποτε κοπελα σε αυτο το σπιτι, παντα στο δωματιο ειναι  :coolcondom:

Τα περισσοτερα ηταν κλειστα.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μακρυα,ειναι τσουβαλι απο Βουλγαρια,θα γραψω κριτικη οταν βρω χρονο.

Φόλα ναι,τσουβάλι δεν είναι.Εκτός αν τα έβαλε τα κιλά της.Λέω γι αυτήν με τους συλικονάτους βύζους και τα τατού

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
To γιορλαντις.gr --- κανει διαγωνισμο με επαθλο μια ωρα τζακουζι με οποια θελει ο νικητης!!! Αεεεεεεερα !

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746

Παχουλό μωρό.... Τελικά μάλλον έχω κόλλημα με τις παχουλές. Πριν από λίγο πήγα. Κριτική δεν ανεβάζω καθώς δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός πλεον (αγαπουλης).

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

Παχουλό μωρό.... Τελικά μάλλον έχω κόλλημα με τις παχουλές. Πριν από λίγο πήγα. Κριτική δεν ανεβάζω καθώς δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός πλεον (αγαπουλης).
είναι η γνωστη Ιωάννα ή κάποια αλλη??

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Μεσοβδομαδα κοιτοντας το προγραμμα αποφασισα να παω στην Ραισα, μιας και την εχω ψωνισει 2 φορες στο παρελθον, και ελπιζα οτι θα περασω καλα, αλλα επεσα εξω. Η κοπελα πλεον δουλευει στο Ν.Ουρανου 20, και με 30€ απο τα 40 που ζητουσε στις βιλες. Εμφανησιακα παραμενει ενα λαχταριστο γκομενακι. Προσεγμενη εμφανησιακα. Στο δωματιο αρχισαμε καλα, αλλα στα μεσα της πραξης, επηλθε η ρηξη, το βλαμενο.!! ηθελε για αρχη να γαμηθει σε 2 στασεις, μην πω να χυσω μονο που την ειδα, και στο τελος αν και βρησκετε στην Ελλαδα σχεδον 1 χρονο.??? δεν εχει μπει στο κοπο να μαθει Ελληνικα, Αγγλικα δεν ξερει γρι, και το τουβλο απαιτησε να μαθω ρουμανικα για να συνενοουμαστε.!!! Αφου ακουσε τα γαλλικα στην διαπασον, γιατι και στα Αγγλικα που της μηλουσα, ελεγε δεν μιλαω Ελληνικα.!!! :headbang: εφυγα αχυστος απο το ντουβαρι που ονομαζετε Ραισα, φενεται η υποβιβαση στο 30αρι απο τα λουξ των βιλων της στοιχισε και εχει γινει ξεπετα...θα ακολουθησει η Μαυρη κριτικης της...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746
Τα 30 λίγα κ για αυτήν.....

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Θυμαμαι πιο πριν στο thread καποιος ειχε αναφερει μια Νικη. Ειχε πει ηταν βυζαρου, και μιας και αυτες μ'αρεσουν σκεφτομαι να τη δοκιμασω, ξερει κανεις αν δουλευει ακομα? Για καμια αλλη βυζαρου εκτος απο αυτη ξερετε? Δεν με πειραζει αν πεφτουν λιγο η αν εχει λιγα παραπανω κιλα.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Μεσοβδομαδα κοιτοντας το προγραμμα αποφασισα να παω στην Ραισα, μιας και την εχω ψωνισει 2 φορες στο παρελθον, και ελπιζα οτι θα περασω καλα, αλλα επεσα εξω. Η κοπελα πλεον δουλευει στο Ν.Ουρανου 20, και με 30€ απο τα 40 που ζητουσε στις βιλες. Εμφανησιακα παραμενει ενα λαχταριστο γκομενακι. Προσεγμενη εμφανησιακα. Στο δωματιο αρχισαμε καλα, αλλα στα μεσα της πραξης, επηλθε η ρηξη, το βλαμενο.!! ηθελε για αρχη να γαμηθει σε 2 στασεις, μην πω να χυσω μονο που την ειδα, και στο τελος αν και βρησκετε στην Ελλαδα σχεδον 1 χρονο.??? δεν εχει μπει στο κοπο να μαθει Ελληνικα, Αγγλικα δεν ξερει γρι, και το τουβλο απαιτησε να μαθω ρουμανικα για να συνενοουμαστε.!!! Αφου ακουσε τα γαλλικα στην διαπασον, γιατι και στα Αγγλικα που της μηλουσα, ελεγε δεν μιλαω Ελληνικα.!!! :headbang: εφυγα αχυστος απο το ντουβαρι που ονομαζετε Ραισα, φενεται η υποβιβαση στο 30αρι απο τα λουξ των βιλων της στοιχισε και εχει γινει ξεπετα...θα ακολουθησει η Μαυρη κριτικης της...
Πηγα και γω σε αυτην την Ραισα πριν απο καιρο οταν ηταν ακομη στο Vis 9 αφου πρωτα διαβασα κριτικες θετικες γι αυτην και eνω και σε μενα ηταν μια χαρα στην αρχη στα προκαταρκτικα  μετα απο λιγο απ την πιπα και επειτα μου μιλουσε στα Ρουμανικα πηγε να παρει πρωτοβουλιες στο σεξ απο μονη της χωρις να με ρωτησει καν αλλα τι να ρωτησει αφου δεν ξερει να μιλαει ουτε Αγγλικα ουτε Ελληνικα και αρχισε να στραβωνει το κλιμα ανεβηκε απο πανω μου πιεζοντας με με τα χερια της τον θωρακα μου αλλα τελικα την γαμησα σε μια σταση απο πλαγια.Μετα στο τελος πριν αποχωρησει απ το δωματιο κατι ελεγε στα Ρουμανικα μαλλον θα εβριζε γιατι φαινονταν νευριασμενη αλλα και γω ημουν λιγο μπουρινιασμενος γιατι δεν υπηρχε συννενοηση και αυτη ηθελε να κανει τα δικα της.Ειναι οπως τα λες βλαμενο και μαλακισμενο μαζι θα ελεγα εγω.Θελει να ειναι και στισ βιλλες με τα 40Ε.βρε ουστ απο κει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Πηγα και γω σε αυτην την Ραισα πριν απο καιρο οταν ηταν ακομη στο Vis 9 αφου πρωτα διαβασα κριτικες θετικες γι αυτην και eνω και σε μενα ηταν μια χαρα στην αρχη στα προκαταρκτικα  μετα απο λιγο απ την πιπα και επειτα μου μιλουσε στα Ρουμανικα πηγε να παρει πρωτοβουλιες στο σεξ απο μονη της χωρις να με ρωτησει καν αλλα τι να ρωτησει αφου δεν ξερει να μιλαει ουτε Αγγλικα ουτε Ελληνικα και αρχισε να στραβωνει το κλιμα ανεβηκε απο πανω μου πιεζοντας με με τα χερια της τον θωρακα μου αλλα τελικα την γαμησα σε μια σταση απο πλαγια.Μετα στο τελος πριν αποχωρησει απ το δωματιο κατι ελεγε στα Ρουμανικα μαλλον θα εβριζε γιατι φαινονταν νευριασμενη αλλα και γω ημουν λιγο μπουρινιασμενος γιατι δεν υπηρχε συννενοηση και αυτη ηθελε να κανει τα δικα της.Ειναι οπως τα λες βλαμενο και μαλακισμενο μαζι θα ελεγα εγω.Θελει να ειναι και στισ βιλλες με τα 40Ε.βρε ουστ απο κει.
Άμα έγραφες κριτική τότε που πήγες,θα γλυτωνες τον Καραμαν αλλά και πολλούς ακόμα που διαβάζουν και δεν γράφουν όπως εσύ.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Άμα έγραφες κριτική τότε που πήγες,θα γλυτωνες τον Καραμαν αλλά και πολλούς ακόμα που διαβάζουν και δεν γράφουν όπως εσύ.
Εχεις δικιο αλλα ο Καραμαν οπως ειπε ειχε πει ηδη  πηγε 2 φορες με την Ραισα και ηταν ευχαριστημενος και γω οταν πηγα ειχα διαβασει θετικες κριτικες πριν παω

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Ουπς λαθος θα καταλαβα ειπε οτι την ψωνισε 2 φορες αρα θα εννουσε οτι την  ειχε δει και του αρεσε απο τοτε και μετα πηγε.Τεσπα οπως και να χει δεν αμφιβαλω οτι η κριτικη μου αν εγραφα για την Ραισα δεν θα τον παροτρυνε για να παει μαζι της και να του βγει κομοδινο.Εχω διαβασει και αλλες θετικες κριτικες για κοπελες απο μελη του site αλλα οταν πηγα εγω σε καποιες απο αυτες δεν ηταν αυτο που περιεγραφαν.Τα εχω πει και παλιοτερα απο εδω οτι οι κριτικες βοηθανε κατα πολυ αλλα οχι παντα και οπως γνωριζεις και συ το αν περασεις καλα η οχι μεσα στο δωματιο εξαρταται και απο την διαθεση και ορεξη της καθε κοπελας.Να περναμε καλα peace

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
Τρεχει διαγωνισμο απο το γιορλειντις.gr με επαθλο τζακουζι και κοπελια επιλογης τους καθενος!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Ψωνισα αρα πληρωσα...δεν ξερω αν διαβαζα αρνητικη κριτικη κατα ποσο θα με επιρεαζε εχοντας περασει 2 φορες καλα μαζι με το...ντουβαρι.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Ψωνισα αρα πληρωσα...δεν ξερω αν διαβαζα αρνητικη κριτικη κατα ποσο θα με επιρεαζε εχοντας περασει 2 φορες καλα μαζι με το...ντουβαρι.
Και να σου πω οτι εχει ηδη 4 θετικοτατες κριτικες αυτη η Ραισα και εγω τοτε που πηγα ηταν Μαρτιος του 17 η αντε και Απριλιος τοτε που δεν ειχε παει ακομη στις βιλλες  γιατι θυμαμαι με 30 ειχε το απλο αν εσυ τις 2 φορες που πηγες και περασες καλα οπως ειπες που πηγε στις βιλλες ηταν μετα απο τοτε που πηγα εγω οποτε και να εγραφα τοτε μια αρνητικη κριτικη για την Ραισα αν σε ηπηρεαζε θα εχανες την ευκαιρια να περασεις καλα που οπως ειπες 2 φορες κιολας.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Σήμερα λοιπόν ρώτησα έναν φίλο που έχει πάρει την Ραισα και μου λέει το εξής κούφο ...στις Βίλες πριν κάποιους μήνες την πήρε, σχετικά όλα καλά πήγαιναν και κάπου εκεί που την είχε στα 4 άρχισε να ψιθυρίζει ''ναι πουτανάκι μου ναι'' και τέτοια , και κάπου το βλήμα το είχε ακούσει και το κατάλαβε και σταματάει και αρχίζει κουνώντας του το δάκτυλο να του την λέει με άγριο ύφος με φωνές και για ώρα ... ο φίλος πάγωσε, αν και δεν καταλάβαινε, ξενέρωσε την σιχτίρισε και έφυγε ...τρέλα λέει τι νομίζει σε μοναστήρι δουλεύει ;; άκου !!! πείραξε το Πουτανάκι η λέξη πουτανάκι ...πρέπει να είναι ιδιόρρυθμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom