Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.895
- Πόντοι
- 266
στα αρχιδια μαςΚαι επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.
στα αρχιδια μαςΚαι επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.PeaceΑντι να κανετε τους εξυπνους μερικοι μερικοι πειτε και τιποτα ουσιωδες. Ναι ρε φιλε ρωταμε που και που για την τσαρινα γιατι αν μη τι αλλο ηταν απο τις τοπ σε υπηρεσιες και απο εμφανιση τουμπανο. Τωρα ειτε γυρισει ειτε οχι στην πουτσα μας κιολας. Υπαρχουν κιαλλου πορτοκαλιες.
Θεσσαλονίκη: Οίκοι ανοχής παραβίασαν τη σφράγιση και λειτουργούσαν παράνομα
Και θιχτηκτες απ το δικο μου σχολιο ενω καποιο αλλοι πριν απο μενα ειπαν σαν παραπονο και κανοντας πλακα ταυτοχρονα οτι γινονται επαναλαμβανομενες ερωτησεις για την τσαρινα;Ενπασι περιπτωσι και γω την αναπολω αλλα δεν ρωταω συνεχεια που ειναι και που χαθηκε.Peace
Εναι καλη και περιμενω να την δωΚαι επιστροφή της Βικτώριας θα έχουμε, λέει στο άλλο σάιτ.
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.Για τις κοπελες των βιλων αλικη,μελινα τζενη δεν εχω δει καπου κριτικη..μπορει να μου πει καποιος που εχει δοκιμσει κριτικη του..
Η τζένη πάντως είναι η γνωστη αθηνά όπως έχει ξαναειπωθει και σε προηγούμενες σελίδες , σαν αθηνά έχει κάποιες κριτικές αλλά βαριέμαι να ψάχνω τωρα ... πάντως οι περισσότερες είναι αρνητικές και μάλλον για αυτό την αλλάξανε και το όνομα φαντάζομαι.
Δηλαδή;;;Λιλιάνα, μεγάλα λόγια, μικρό καλάθι.
Όχι χάλια, αλλά με τίποτα τα σούπερ σχόλια που διάβασα.
Δηλαδή οκ σούπερ πίπα με καραμέλωμα, αλλά απο σεξ ένα ασυντόνιστο κούνημα από πάνω. Όχι φιλιά που έλεγαν άλλοι, όχι κάτι που να σε ξανακάνει να πας. Και μια βαρεμάρα της 45αρας. Αυτά με το 30ρι. Τώρα αν στο 40ρι σκίζεται τι να πω. Πάντως με τα ίδια 30 η παρόμοιας λογικής Ιζαμπέλα κάνει πολλλλλλλλλλα παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μιλφ++++ οπότε μόνο η επίδοση τις κρατάει ζωντανές. Σε κάλυψα?Δηλαδή;;;
Η Μαρίζα στο Paradise,είναι αυτή από Las Vegas παλαιότερα;