Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είναι φτωχια τα τελευταια χρονια.
παλια ειχε 12 μαγαζια στο βαρδαρη και κοπελες εβγαζαν λεφτα.
τωρα εχει 32 μαγαζια οποτε ο τζιρος μοιράζεται στα 3.
στην Αθήνα δεν υπηρξε τριπλασιασμος των μαγαζιων τα τελευταια 5-10 χρονια οποτε ο αριθμος των πελατων παρεμεινε πιο ισοροπημενος. δεν φταινε οι πελατες για αυτό αλλα τα αφεντικα που ενώ ειχανε 1 μαγαζι στο βαρδαρη ανοιξανε 3 στον μυλο, λογικο οι κοπελες να εχουν τωρα το 1/3 των πελατων.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
συντροφοι και οι 2 εχετε δικιο απο την μερια σας....μη μασσατε ερχετε η ανακαμψη ειπε ο Αλεκσης...Αληθεια Τζιμη που ψαχνουν;; ....και στο ειπε κοπελα του Οικου ;;; βαστα μικρο καλαθι...

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Περασα και ειδα την Παολα στις βιλλες.Μιλαμε για ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ.Κολαρακι μετριο (το δινει).Δεν ξερω τι κανει μεσα ,αλλα θα μαθω... :rolleyes: :rolleyes:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.521
Πόντοι
4.587
συντροφοι και οι 2 εχετε δικιο απο την μερια σας....μη μασσατε ερχετε η ανακαμψη ειπε ο Αλεκσης...Αληθεια Τζιμη που ψαχνουν;; ....και στο ειπε κοπελα του Οικου ;;; βαστα μικρο καλαθι...
το θεμα ειναι οτι δεν ερχονται...ολα τα αλλα σκατα...επιστρατευσανε την καντυ ρε φιλε μετα απο 3 χρονια να γεμισει το μαγαζι...πιο τραγικοι πεθαινεις...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
το θεμα ειναι οτι δεν ερχονται...ολα τα αλλα σκατα...επιστρατευσανε την καντυ ρε φιλε μετα απο 3 χρονια να γεμισει το μαγαζι...πιο τραγικοι πεθαινεις...
το έχω γράψει ξανά ....είμαστε μουνοδουλοι και το καλό μουνί βολεύεται παντού ...εκατομμύρια χορηγοί ζωής και χρημάτων , δεν είναι εύκολο να βρεις μουναρα που να θέλει και να δουλέψει και ιδίως ολονυκτία...άστο και κάποιες από αυτές (που είναι όμορφες) μάλλον ή έχουν κάπου μπλέξει ή λόγω ιδιοσυγκρασιας δουλεύουν ...αν προσφερθούν για γκόμενες χιλιάδες θα προστρέξουν

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.711
Πόντοι
506
το έχω γράψει ξανά ....είμαστε μουνοδουλοι και το καλό μουνί βολεύεται παντού ...εκατομμύρια χορηγοί ζωής και χρημάτων , δεν είναι εύκολο να βρεις μουναρα που να θέλει και να δουλέψει και ιδίως ολονυκτία...άστο και κάποιες από αυτές (που είναι όμορφες) μάλλον ή έχουν κάπου μπλέξει ή λόγω ιδιοσυγκρασιας δουλεύουν ...αν προσφερθούν για γκόμενες χιλιάδες θα προστρέξουν
εν μερει εχεις δικαιο..αλλα σε ξενα κρατη, πχ γερμανια, εργαζονται μουναρες με λιγοτερες απολαβες απο οτι εδω. Η απαντηση βρισκεται καπου αλλου.
Θα σου παραθεσω 2 site για να πιστεις οτι η μουνοδουλιαση δεν ειναι ο κυρια αιτια.
κανε κλικ σε φοτο και δες υπηρεσιες και τιμες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εν μερει εχεις δικαιο..αλλα σε ξενα κρατη, πχ γερμανια, εργαζονται μουναρες με λιγοτερες απολαβες απο οτι εδω. Η απαντηση βρισκεται καπου αλλου.
Θα σου παραθεσω 2 site για να πιστεις οτι η μουνοδουλιαση δεν ειναι ο κυρια αιτια.
κανε κλικ σε φοτο και δες υπηρεσιες και τιμες
δεν ξερω αν ειναι ολα αυτα αληθινα , παντως εαν ειχα εγω μαγαζι και ειχα προσφορα απο μουναρες για δουλεια , προφανως και θα τις εφερνα , δεν θα πυροβολουσα τα ποδια μου , αλλωστε μιλας για Βερολινο, και στην Αθηνα ειναι πιο φθηνα απο εδω...οσο μεγαλυτερη η πολη τοσο μεγαλυτερη η καλυψη για τις γυναικες τοσο περισσοτερες θα ασχοληθουν με τον χωρο και αρα πεφτουν οι τιμες, ανταγωνισμος....Τσακαλωτε ζηλευε

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.711
Πόντοι
506
δεν ξερω αν ειναι ολα αυτα αληθινα , παντως εαν ειχα εγω μαγαζι και ειχα προσφορα απο μουναρες για δουλεια , προφανως και θα τις εφερνα , δεν θα πυροβολουσα τα ποδια μου , αλλωστε μιλας για Βερολινο, και στην Αθηνα ειναι πιο φθηνα απο εδω...οσο μεγαλυτερη η πολη τοσο μεγαλυτερη η καλυψη για τις γυναικες τοσο περισσοτερες θα ασχοληθουν με τον χωρο και αρα πεφτουν οι τιμες, ανταγωνισμος....Τσακαλωτε ζηλευε
Ο λογος της παραπομπης ειναι οτι οι ευρωπαικες τιμες ειναι αρκετα μικροτερες απο οτι εδω, ο μυθος αυτος εξαλιφεται, οπως επισης και το μεγεθος πολης. Εαν θελεις μπορω να σου δωσω περισσοτερε παραπομπες. Το δευτερο site αναφερεται στο reutlingen, μια πολη μικροτερη απο θεσ/κη. Πιστευω οτι εδω πληρωνουμε το παρακρατος. Οι θεσ/κεις θα πρεπε να τα υποψιαζεστε καποιους συνδημοτες σας

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
συγκρινεις αλλες κοινωνιες ...τεσπα , δεν μου απαντησες ομως , μπορουν να φερουν μουναρες και δεν το κανουν γιατι??

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.337
Πόντοι
371
το σοφάκι φίλε, είναι δύναμη.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.711
Πόντοι
506
συγκρινεις αλλες κοινωνιες ...τεσπα , δεν μου απαντησες ομως , μπορουν να φερουν μουναρες και δεν το κανουν γιατι??
εσυ σαν εργαζομενος που θα ηθελες να δουλευεις ακομα και εαν πληρωνωσουν κατι λιγοτερο, εδω η καπου αλλου; Συνθκες εργασια παιζουν ρολο. Στο θεμα του εργατικου δυναμκου. Η εργαζομενη τι θελει και τι μπορει, π.χ φιλι με γλωσσα, ακα πιπα. Κατι τετοια καπου αλλου ειναι δεδομενα εδω οχι. Φυσικα η εργαζομενη που εχει περιορισμους στις υπηρεσιες που προσφερει κοστιζει λιγοτερο στον εργοδοτη. Μετα μια εργαζομενη ισως να γουσταρει περισσοτερο τον βορειοευρωπαιο αγαπουλη απο τον μεσογιακο γαμια. Ο βοριοευρωπαιος ισως να ειναι και πιο ελκιστικος για αυτην. Τα τελευταια ειναι υποθεσεις που κανω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
...αρα δεν βρισκουν ...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.711
Πόντοι
506
ετσι, οι εργαζομενες μπορει να μη γουσταρουν με τις προυποθεσεις που τις θελουν εδω

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
593
Πόντοι
281
Καλησπερα παλικαρια!Ισως να ναι χαζος ο προβληματισμος μου αλλα δεν γαμεις θα το πω...απευθεινομενος κυριως στους πολυεμπειρους..Αν η βαρδια της Χ κοπελιας τελειωνει στις 8 και εσυ εισαι εκει 7 7:30 την προλαβαινεις η περιμενεις την επομενη βαρδια?Ευχαριστω!

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Καλησπερα παλικαρια!Ισως να ναι χαζος ο προβληματισμος μου αλλα δεν γαμεις θα το πω...απευθεινομενος κυριως στους πολυεμπειρους..Αν η βαρδια της Χ κοπελιας τελειωνει στις 8 και εσυ εισαι εκει 7 7:30 την προλαβαινεις η περιμενεις την επομενη βαρδια?Ευχαριστω!

Φιλε στις 7.30 δεν θα σε παρει....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
εξαρταται την κοπελα μαλλον και το προγραμμα που θες...εγω εχω κατσει με τη Νατασα παραπανω απο το ωραριο της και περιμενε η αλλη κοπελα και η αλλη τσατσα να τελειωσουμε...
Γιατι πολυ απλα ειναι η Νατασα και τους γραφει ολους στο μουνι της

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Μερικές φορές κλείνουν νωρίτερα ιδίως αν η βάρδια τελειώνει πρωινές ώρες. Αν μπεις ενώ είναι έτοιμη να φύγει τι να σε πάρει.. απλά πας αλλού.
Απ' την άλλη αν έχει λιγότερο από 15-20 λεπτά πριν τελειώσει η βάρδια μπορεί να μη σε πάρει όχι γιατί δε θέλει αλλά για να μη χαλάσει το πρόγραμμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
πραγματικα,τελευταια στις βιλλες ακομα και σε βαρια προγραμματα, ολες οσες ερχονται δεν εχουνε το ακαποτο στο προγραμμα τους...
για φιλια μη μιλησουμε λες και τα χειλη μας ειναι μπομπες...
με μια προχειρη συζητηση που εκανα με καποια απο τις κοπελες,η οποια κανει εξαιρετικο προγραμμα μεσα ,μου εκμυστηρευτηκε οτι οσο και να προσπαθουν να βρουνε οι κοπελες που εχουνε καλες υπηρεσιες δεν ερχονται(δηλαδη δεν θελουνε οι ιδιες)...
εχει φημη η θεσσαλονικη οτι ειναι φτωχια σαν πολη και ακουγεται αυτο...
δεν ξερω τι να πω...
...αρα δεν βρισκουν ...
Βασικά η μια εκδοχή είναι οτι δεν βρίσκουν , η άλλη εκδοχή είναι οτι για κάποιο λόγο τα αφεντικά τους η οι νταβατζήδες (μπορεί να είναι και το ίδιο άτομο δεν ξέρω) τις βάζουνε χέρι, όπως είχε γίνει τελευταία με την τζένη που θυμάμαι οτι στις αρχές έδινε γλωσσόφιλα και μετά τα έκοψε, και είχε ειπωθεί αν θυμάμαι καλά οτι την έβαλε χέρι ο νταβατζής της. Τώρα το γιατί να θέλουνε τα αφεντικά να μειώσουνε τις υπηρεσίες των κοριτσιών (αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο) πραγματικά δεν μπορω να το καταλάβω. Επίσης έχω την εντύπωση οτι κάτι τέτοιο έγραψε και ο azazel σε μία απο τις κριτικές του αλλά δεν μπόρεσα να την βρω μάλλον σβηστηκε ;

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
πραγματικα,τελευταια στις βιλλες ακομα και σε βαρια προγραμματα, ολες οσες ερχονται δεν εχουνε το ακαποτο στο προγραμμα τους...
για φιλια μη μιλησουμε λες και τα χειλη μας ειναι μπομπες...
με μια προχειρη συζητηση που εκανα με καποια απο τις κοπελες,η οποια κανει εξαιρετικο προγραμμα μεσα ,μου εκμυστηρευτηκε οτι οσο και να προσπαθουν να βρουνε οι κοπελες που εχουνε καλες υπηρεσιες δεν ερχονται(δηλαδη δεν θελουνε οι ιδιες)...
εχει φημη η θεσσαλονικη οτι ειναι φτωχια σαν πολη και ακουγεται αυτο...
δεν ξερω τι να πω...

Δυστυχώς νομίζω πως είναι αλήθεια.

είναι φτωχια τα τελευταια χρονια.
παλια ειχε 12 μαγαζια στο βαρδαρη και κοπελες εβγαζαν λεφτα.
τωρα εχει 32 μαγαζια οποτε ο τζιρος μοιράζεται στα 3.
στην Αθήνα δεν υπηρξε τριπλασιασμος των μαγαζιων τα τελευταια 5-10 χρονια οποτε ο αριθμος των πελατων παρεμεινε πιο ισοροπημενος. δεν φταινε οι πελατες για αυτό αλλα τα αφεντικα που ενώ ειχανε 1 μαγαζι στο βαρδαρη ανοιξανε 3 στον μυλο, λογικο οι κοπελες να εχουν τωρα το 1/3 των πελατων.

Διαφωνώ. Συγκρίνοντας με 4-5 χρόνια πριν, δεδομένου ότι έχει κλείσει πρακτικά όλος ο Βαρδάρης και η Αν. Γεωργίου, δε νομίζω πως έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τα μαγαζιά.
Απλά στην Αθήνα τα studios ξεκινάνε από 50€, ενώ εδώ από 30. Οπότε δεν κάνουν καν τον κόπο να έρθουν Θεσσαλονίκη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Για να δουμε αν ο jimi ειχε δικιο και χαλασε και αυτη περιμενοντας την Αλεξανδρα στο efis house

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom