Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Πηγα το Σάββατο,με είπε η τσατσα ότι ήτανε να ρθει τότε.Ειπε μέχρι να κλείσει ο μήνας λογικά θα χει έρθει
Αρα αυτη τν εβδομαδα μαλλον γυρναει. Ευχαριστω φιλε

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Το μισο φορουμ την εχει δει με το σκυλακι της χαριλαου μερια.

φορουσε κοκινες φορμες το κολαρακι της διαγραφονταν ομορφα  το σιλκυ τεριε εκανε χαρουλες και αυτη με το χαλογελο της τζοκοντα διεσχιζε την μαρτιου

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Περασα απο το Red ligth σημερα η γνωστη candy ολα τα $$$.
φεβγωντας μου λεει απο τωρα θα με βρισκεις σε κενουριο σιτε τις θεσσαλονικης στο yourladies.gr
μπηκα στο σιτε κε την βρικα...

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
φεβγωντας μου λεει απο τωρα θα με βρισκεις σε κενουριο σιτε τις θεσσαλονικης στο yourladies.gr
εγω την ειχα γαμησει με κοντο ξανθο μαλλι τελευταια φορα πως ειναι τωρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815

Δηλαδη μαν θα κατσει να δουλεψει ή ηρθε να μαζεψει τον ενφια και να φυγει.???

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Δηλαδη μαν θα κατσει να δουλεψει ή ηρθε να μαζεψει τον ενφια και να φυγει.???
Κοντά σας για λίγες μόνο μέρες στο Red light district!
27 και 30 Οκτώβρη! μαλλον για τον ενφια..

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Αρα αυτη τν εβδομαδα μαλλον γυρναει. Ευχαριστω φιλε
πηρα τηλεφωνο τωρα γιατι ψηνομουν να κατεβω μια βολτα δεν προλαβα και τις εμφανισεις της καντυ πηρα τηλ θα ηταν η μονικα σε μια ωρα για νατασσα που ρωτησα, εδω αναφερουν οι συναδελφοι οτι την ειδαν, η τσατσα ομως δεν εχει ιδεα μιας που με ειπε οτι ηταν να δουλεψει απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν γυρισε ακομα και να ξαναπαρω τηλεφωνο και κατι τετοια.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
πηρα τηλεφωνο τωρα γιατι ψηνομουν να κατεβω μια βολτα δεν προλαβα και τις εμφανισεις της καντυ πηρα τηλ θα ηταν η μονικα σε μια ωρα για νατασσα που ρωτησα, εδω αναφερουν οι συναδελφοι οτι την ειδαν, η τσατσα ομως δεν εχει ιδεα μιας που με ειπε οτι ηταν να δουλεψει απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν γυρισε ακομα και να ξαναπαρω τηλεφωνο και κατι τετοια.

γεια σου ρε Cecell. Ουτε διδυμα αδερφια να ειμασταν. Επερνα τηλεφωνο και εγω αλλα δεν απαντουσανε. Μαλλον ανοιγουν πιο αργα η βλεπουν το νουμερο μου και λενε ωχ παλι αυτος θελει να ρωτησει για την νατασσα. χαχαχα. Το περιμενω το μαναρι πως και πως!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
γεια σου ρε Cecell. Ουτε διδυμα αδερφια να ειμασταν. Επερνα τηλεφωνο και εγω αλλα δεν απαντουσανε. Μαλλον ανοιγουν πιο αργα η βλεπουν το νουμερο μου και λενε ωχ παλι αυτος θελει να ρωτησει για την νατασσα. χαχαχα. Το περιμενω το μαναρι πως και πως!

Δεν είσαι και ο μόνος που περιμένει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom