Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Κατι μου λεει...σχεδον σιγουρος ειμαι! Πως η Παολα απο το villa prive που συνηθως δουλευει, ειναι η
Ναταλία απο το vis9. Την αλλαξαν εντελως για να μην την αναγνωρισω. Προσοχη στα ακαποτα μαζι της! :grin:
παλι βολτα εκανε ο μπουχος :tn04: :tn04: :takethis: :takethis:

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
Free house πρωινή βάρδια...νομίζω Στο δεξιό...
μεσα εισαι μολις γυρισα απο εκει.εκλεισε την μερα της με μενα μια και ημουν ο τελευταιος για σημερα.πανω απο μιση ωρα εμεινε στο δωματιο και η Νταιανα τα εδωσε ολα οπως παντα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Καινούργιο πιπίνι εξ' Ουκρανίας στην Ν. Ουρανού 20 (στο γωνιακό) με όνομα Τζασμίν (πρωινή βάρδια). Πραγματικό VFM ! Χρόνο όσο θέλεις, και την κάνεις ότι θέλεις ! GFE + PSE ! θα έγραφα περισσότερα, αλλα εχει αποδειχτεί οτι μετά τις βάζουν χέρι τα αφεντικά !
Για τον πουτσο ειναι η γκομενα καθισα και εγω ο μαλακας και σ ακουσα και ειπα να τη δοκιμασω και την πατησα σαν πρωταρης

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Παράθεση από: kosts  (χθες στις 13:36)
Free house πρωινή βάρδια...νομίζω Στο δεξιό...
μεσα εισαι μολις γυρισα απο εκει.εκλεισε την μερα της με μενα μια και ημουν ο τελευταιος για σημερα.πανω απο μιση ωρα εμεινε στο δωματιο και η Νταιανα τα εδωσε ολα οπως παντα.

ΓΙα την νταιανα την Μολδαβη μιλαμε επεστρεψε???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
nai  μαλλον για την νταιανα την μολδαβορωσσιδα που στο freehouse που αμβισβητει την παντοκρατωρια της τσαρινας νατασσα--φαινεται το βασιλειο των rus θα μονομαχησει με την αυτοκρατορια νατασιεβ

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Aν και παλαιοτερα υπηρχαν πολλες αποψεις για αυτην οσες φορες πηγα μαζι της περασα πολυ καλα αρχοντογυναικα θα περασω σιγουρα!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Aν και παλαιοτερα υπηρχαν πολλες αποψεις για αυτην οσες φορες πηγα μαζι της περασα πολυ καλα αρχοντογυναικα θα περασω σιγουρα!
Τι αρχοντογυναικα ρε Fil!Eχει γίνει φακλανα!

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Συγνωμη λειπω πολλα χρονια απο την πολη εχω να την δω απο εποχη Godiva και τοτε ειχε παραπανησια κιλα αλλα ηταν αυτο που λεμε γυναικα τουμπανο....Αλλα με τα λεγομενα σου μαλλον παραπεμπει πλεον σε μπετονιερα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Συγνωμη λειπω πολλα χρονια απο την πολη εχω να την δω απο εποχη Godiva και τοτε ειχε παραπανησια κιλα αλλα ηταν αυτο που λεμε γυναικα τουμπανο....Αλλα με τα λεγομενα σου μαλλον παραπεμπει πλεον σε μπετονιερα
Μικρη γλυκιά μου μπετονιερα που τρως σαν πουστης ολη μερα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Στοχευμενη επισκεψη σε Μιρελα στο Νικ.ουρανου 28 εκτος οτι περασα πολλη καθως προσωπικα περναω σχεδον παντα πολλη καλα μαζι της σημερα ηταν ποιο μουναρος κι απ τους μουναρους

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Στοχευμενη επισκεψη σε Μιρελα στο Νικ.ουρανου 28 εκτος οτι περασα πολλη καθως προσωπικα περναω σχεδον παντα πολλη καλα μαζι της σημερα ηταν ποιο μουναρος κι απ τους μουναρους
Καλημέρα. Τι ώρες δουλεύει αυτή συνήθως;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Καλημερα , ναι κ θα δουλευει Δευτερα με Παρασκευη πρωι στο Studio 1
καλως τον Freehouse...νομιζω οτι ειναι καλο να ενημερωνεις για ολες τις κοπελες ....δεν νομιζω να ειναι δυσκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom