topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.047
- Πόντοι
- 5.646
Είσαι μέσα!αυτή που ''τρακαρε'' ο Αζα????
Είσαι μέσα!αυτή που ''τρακαρε'' ο Αζα????
παλι βολτα εκανε ο μπουχοςΚατι μου λεει...σχεδον σιγουρος ειμαι! Πως η Παολα απο το villa prive που συνηθως δουλευει, ειναι η
Ναταλία απο το vis9. Την αλλαξαν εντελως για να μην την αναγνωρισω. Προσοχη στα ακαποτα μαζι της!
παλι βολτα εκανε ο μπουχος
μεσα εισαι μολις γυρισα απο εκει.εκλεισε την μερα της με μενα μια και ημουν ο τελευταιος για σημερα.πανω απο μιση ωρα εμεινε στο δωματιο και η Νταιανα τα εδωσε ολα οπως παντα.Free house πρωινή βάρδια...νομίζω Στο δεξιό...
Για τον πουτσο ειναι η γκομενα καθισα και εγω ο μαλακας και σ ακουσα και ειπα να τη δοκιμασω και την πατησα σαν πρωταρηςΚαινούργιο πιπίνι εξ' Ουκρανίας στην Ν. Ουρανού 20 (στο γωνιακό) με όνομα Τζασμίν (πρωινή βάρδια). Πραγματικό VFM ! Χρόνο όσο θέλεις, και την κάνεις ότι θέλεις ! GFE + PSE ! θα έγραφα περισσότερα, αλλα εχει αποδειχτεί οτι μετά τις βάζουν χέρι τα αφεντικά !
ολα σκατα και αποσκαταΓια τον πουτσο ειναι η γκομενα καθισα και εγω ο μαλακας και σ ακουσα και ειπα να τη δοκιμασω και την πατησα σαν πρωταρης
Παράθεση από: kosts (χθες στις 13:36)
Free house πρωινή βάρδια...νομίζω Στο δεξιό...
μεσα εισαι μολις γυρισα απο εκει.εκλεισε την μερα της με μενα μια και ημουν ο τελευταιος για σημερα.πανω απο μιση ωρα εμεινε στο δωματιο και η Νταιανα τα εδωσε ολα οπως παντα.
Τι αρχοντογυναικα ρε Fil!Eχει γίνει φακλανα!Aν και παλαιοτερα υπηρχαν πολλες αποψεις για αυτην οσες φορες πηγα μαζι της περασα πολυ καλα αρχοντογυναικα θα περασω σιγουρα!
Μικρη γλυκιά μου μπετονιερα που τρως σαν πουστης ολη μερα!Συγνωμη λειπω πολλα χρονια απο την πολη εχω να την δω απο εποχη Godiva και τοτε ειχε παραπανησια κιλα αλλα ηταν αυτο που λεμε γυναικα τουμπανο....Αλλα με τα λεγομενα σου μαλλον παραπεμπει πλεον σε μπετονιερα
Μικρη γλυκιά μου μπετονιερα που τρως σαν πουστης ολη μερα!
....για ελληνορωμαικη !!!!Τι αρχοντογυναικα ρε Fil!Eχει γίνει φακλανα!
Καλημέρα. Τι ώρες δουλεύει αυτή συνήθως;Στοχευμενη επισκεψη σε Μιρελα στο Νικ.ουρανου 28 εκτος οτι περασα πολλη καθως προσωπικα περναω σχεδον παντα πολλη καλα μαζι της σημερα ηταν ποιο μουναρος κι απ τους μουναρους
brady ειναι συνηθως αυτηΚαλημέρα. Τι ώρες δουλεύει αυτή συνήθως;
ΓΙα την νταιανα την Μολδαβη μιλαμε επεστρεψε???
καλως τον Freehouse...νομιζω οτι ειναι καλο να ενημερωνεις για ολες τις κοπελες ....δεν νομιζω να ειναι δυσκολοΚαλημερα , ναι κ θα δουλευει Δευτερα με Παρασκευη πρωι στο Studio 1