jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
ειναι ακομα σαν ρολο κοτοπουλο;το comeback στο godiva ολοκληρωθηκε ειναι και παλι στο ποστο της....
ειναι ακομα σαν ρολο κοτοπουλο;το comeback στο godiva ολοκληρωθηκε ειναι και παλι στο ποστο της....
ειναι ακομα σαν ρολο κοτοπουλο;
Xθεσινη μεσημεριανη τσαρκα. Αρκετος κοσμος στους οικους για τετοιες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι σε προγραμματα οποτε οσα δεν αναφερονται ειτε ηταν σε προγραμμα η κοπελα η ηταν κλειστα. ΠΑΜΕ...
Ερημιτη 2 => Τσιγγανα, ψιλοχοντρη με κανοναρες. Νομιζω οτι εδω θα βρει τον στοχο του ο ΝΟΤΝΟΤ. ;)
Las Vegas 1 => H Tζενη, βγηκε τελειως γυμνη στο σαλονι. :-* :-*
Las Vegas 2 => Η Χριστινα η αλβανιδα (χωρις να ειμαι σιγουρος), βγηκε με απιστευτο τσαμπουκα και προσβολες στο σαλονι. Αν ειναι δυνατον να περασει καποιος ετσι στο δωματιο.
Las Vegas 3 => Η Μαρια η μολδαβη σε προγραμμα.
Μινωταύρου 3 => Μετρια, ξανθια μιλφ, κακοτροπη και κακοδιαθετη. Την ειχα παρει παλιοτερα και την ειχα χυσει παντου αλλα δεν θυμαμαι ονομα
Μινωταυρος ξυλινος => Μαρινα, αλλη μια κακοτροπη και βαρεμενη gilf που ποτε δεν εχω περασει καλα.
Νικηφόρου Ουρανού 24 => Η Αννα η ουγγαρεζα ειπε η τσατσα, σε προγραμμα.
26 => Ειρηνη
28 => Μια ακομα μιλφ με βυζαρες. Δεν βγηκε εξω στο σαλονι για να την δω καλα, απλα τραβηξε την κουρτινα και περιμενε εκει.
Free house (δεξια) => Η Μονικα ειπε η τσατσω σε προγραμμα και αυτη.
Τριδυμο 1 => Ρωσομιλφ με πορνοκοκκινο, φετιχιστικο μαλλι, οκ προσωπο, καλο στηθος και μετριο σωμα. Αν δεν εβγαινε με παντοφλες μαλλον θα περνουσα
Τριδυμο 2 => Το μικρο πιπινοχριστινακι σε προγραμμα.
Τριδυμο 3 => Η πορνοτσεχα Αννα. Σημερα που την ειδα καλα μου αρεσε πολυ. Προστυχη σλαβοφατσα, καλο στητο 2αρι στηθος και σωματακι αναλογο με ωραιο κωλι.
Φριξου 14Α => Ψηλη, ξανθια μιλφ με αριστοκρατικο στυλ. Βγηκε σπασμενη και
νευριασμενη στο σαλονι αλλιως θα περνουσα ανετα για αρρωστη κατασταση.
Φριξου 14Β => Δεν μπηκα αλλα στα σκαλοπατια εξω καθοταν ενα μελαχρινο τσουβαλι.
Φρίξου 15 => Η Λινα ειπε η τσατσα, αλλα ηταν σε προγραμμα
Φρίξου 13Α => Η ξανθια, καυλαρα Βικτωρια. Εχω πολυ καιρο να περασω με το μωρο και θα της το δωσω τις επομενες μερες.
Αριστερα απο το 13Α το καινουργιο => Η γυφτοτζουλια με καλη διαθεση.
Highlight
Πανω στην τσαρκα πετυχαμε αλλους δυο συναγωνιστες και τσαρκαραμε μαζι για λιγο. Με ρωταει ο ενας σε ποσο θα τελειωσει η Μαρια η Μολδαβη. Του λεω σε κανα 40λεπτο οποτε ρωταει "Ποιος γαμαει τοση ωρα?" και πεταγεται ο αλλος συναγωνιστης "Ο Σπαλιαρας"![]()
ΥΓ 1 Χαιρετισματα στον Βερολινεζο και τον Μεξικανο απο την τσαρκα προχθες το βραδυ![]()
η τζενη σταματησε,μολις τωρα γυρισα
μου το πε η τσατσα
H πρωην τουμπανιεθ θες να πεις γιατι μονο τουμπανιεθ δεν ηταν οταν ειχε επιστρεψειειμαι περιεργος να δω πως εχει γινει η τουμπανιεθ μετα απο τοσο καιρο!!
χαχαχαχα ακριβως!!απλα για να δωσω στιγμα!!H πρωην τουμπανιεθ θες να πεις γιατι μονο τουμπανιεθ δεν ηταν οταν ειχε επιστρεψει
Τρίτη βράδυ και ακόμα δεν έχουνε ενημερώσει την σελίδα της βικτώριας , τηλέφωνο να πάρω αλλά σε ποιό, στο bad girls μάλλον που ήτανε να δουλέψει ? α και κάτι ακόμα αυτή η βικτώρια δουλεύει μόνο πρωι γενικά ? γιατί πρωι είμαι λίγο δύσκολα εκτός κυριακής.Το σάιτ ενημερώνεται κάθε Δευτέρα. Μπες αύριο και δες ποιες μέρες θα δουλέψει και σε ποια μαγαζιά. Καλού κακού κάνε κι ένα τηλεφώνημα πριν πας.
Τρίτη βράδυ και ακόμα δεν έχουνε ενημερώσει την σελίδα της βικτώριας , τηλέφωνο να πάρω αλλά σε ποιό, στο bad girls μάλλον που ήτανε να δουλέψει ? α και κάτι ακόμα αυτή η βικτώρια δουλεύει μόνο πρωι γενικά ? γιατί πρωι είμαι λίγο δύσκολα εκτός κυριακής.
Πρίν λίγο νομίζω ενημερώθηκε το αυριανό πρόγραμμα του bad girls και δεν είναι μέσα η βικτώρια τελικά.
απο βδομαδα φιλος...ετοιμαζεται να ανοιξει δικο της και εχει τρεξιματα..Τρίτη βράδυ και ακόμα δεν έχουνε ενημερώσει την σελίδα της βικτώριας , τηλέφωνο να πάρω αλλά σε ποιό, στο bad girls μάλλον που ήτανε να δουλέψει ? α και κάτι ακόμα αυτή η βικτώρια δουλεύει μόνο πρωι γενικά ? γιατί πρωι είμαι λίγο δύσκολα εκτός κυριακής.
Πρίν λίγο νομίζω ενημερώθηκε το αυριανό πρόγραμμα του bad girls και δεν είναι μέσα η βικτώρια τελικά.
Χτες πηγα να δω την Χριστινα την καινουρια στις βιλες, αν δεν μου αρεσε θα ξαναπηγαινα στην Αμαριλις για 2ο γυρο, μιας και βαση προγραμματος αυτες εβαλα στοχο.
Η Χριστινα ειναι ενα προμιλφ θα ελεγα, καλουτσικο σωμα με ποιασηματα στην μεση, απο προσωπο ειναι μετριο προς αγριο, υπο αλλες συνθηκες δεν θα εμπαινα, αλλα ειπα να δοκιμασω γιατι καπου γραφτηκαν καλα σχολια. Το απλο 40€, τα γλυφομουνια και ακαποτα εχουν φυγει απο 60€ και πανω, στα 50€ οι μαλακες κλασικα δινουν το χαλαρο...![]()
40αρι και ξερο ψωμι. η Χριστινα δεν μιλαει ελληνικα, αγγλικα ελαχιστα, συννενοηση βγενει, απο σωμα εχει καλουτσικο, βυζακι μικρο γεμιζει την χουφτα, δηλωνει ουκρανεζα και πριν απο εδω λεει δουλευε Χαλκιδικη.?? και λεει μολις ηρθε Ελλαδα, αν καταλαβα καλα δεν εχει ξαναδουλεψει, γενικα μια απειρια την βγαζει, ειναι λιγο κουμπωμενη, αλλα ειναι δεκτικη σε ολα και προπαντων χαμογελαστη, δεν συγγρινετε με την Σοφια σε κανενα επιπεδο, αλλα νωμιζω στο μελλον θα ξεδιπλωθει ο χαρακτηρας της. Γενικα περασα καλα μαζι της, μου εβγαλε το κατι οτι γαμιομαστε χωρις ανταλαγματα...θα ξαναπαω.!!![]()