Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Xθεσινη μεσημεριανη τσαρκα. Αρκετος κοσμος στους οικους για τετοιες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι σε προγραμματα οποτε οσα δεν αναφερονται ειτε ηταν σε προγραμμα η κοπελα η ηταν κλειστα. ΠΑΜΕ...

Ερημιτη 2 => Τσιγγανα, ψιλοχοντρη με κανοναρες. Νομιζω οτι εδω θα βρει τον στοχο του ο ΝΟΤΝΟΤ.  ;)

Las Vegas 1 => H Tζενη, βγηκε τελειως γυμνη στο σαλονι.  :-* :-*

Las Vegas 2 => Η Χριστινα η αλβανιδα (χωρις να ειμαι σιγουρος), βγηκε με απιστευτο τσαμπουκα και προσβολες στο σαλονι. Αν ειναι δυνατον να περασει καποιος ετσι στο δωματιο.

Las Vegas 3 => Η Μαρια η μολδαβη σε προγραμμα.

Μινωταύρου 3 => Μετρια, ξανθια μιλφ, κακοτροπη και κακοδιαθετη. Την ειχα παρει παλιοτερα και την ειχα χυσει παντου αλλα δεν θυμαμαι ονομα  :think:

Μινωταυρος ξυλινος => Μαρινα, αλλη μια κακοτροπη και βαρεμενη gilf που ποτε  δεν εχω περασει καλα.

Νικηφόρου Ουρανού 24 => Η Αννα η ουγγαρεζα ειπε η τσατσα, σε προγραμμα.

26 => Ειρηνη

28 => Μια ακομα μιλφ με βυζαρες. Δεν βγηκε εξω στο σαλονι για να την δω  καλα, απλα τραβηξε την κουρτινα και περιμενε εκει.

Free house (δεξια) => Η Μονικα ειπε η τσατσω σε προγραμμα και αυτη.

Τριδυμο 1 => Ρωσομιλφ με πορνοκοκκινο, φετιχιστικο μαλλι, οκ προσωπο, καλο στηθος και μετριο σωμα. Αν δεν εβγαινε με παντοφλες μαλλον θα περνουσα

Τριδυμο 2 => Το μικρο πιπινοχριστινακι σε προγραμμα.

Τριδυμο 3 => Η πορνοτσεχα Αννα. Σημερα που την ειδα καλα μου αρεσε πολυ. Προστυχη σλαβοφατσα, καλο στητο 2αρι στηθος και σωματακι αναλογο με ωραιο κωλι.

Φριξου 14Α => Ψηλη, ξανθια μιλφ με αριστοκρατικο στυλ. Βγηκε σπασμενη και

νευριασμενη στο σαλονι αλλιως θα περνουσα ανετα για αρρωστη κατασταση.

Φριξου 14Β => Δεν μπηκα αλλα στα σκαλοπατια εξω καθοταν ενα μελαχρινο τσουβαλι.

Φρίξου 15 => Η Λινα ειπε η τσατσα, αλλα ηταν σε προγραμμα

Φρίξου 13Α => Η ξανθια, καυλαρα Βικτωρια. Εχω πολυ καιρο να περασω με το μωρο και θα της  το δωσω τις επομενες μερες.

Αριστερα απο το 13Α το καινουργιο => Η γυφτοτζουλια με καλη διαθεση.

Highlight
Πανω στην τσαρκα πετυχαμε αλλους δυο συναγωνιστες και τσαρκαραμε μαζι για λιγο. Με ρωταει ο ενας σε ποσο θα τελειωσει η Μαρια η Μολδαβη. Του λεω σε κανα 40λεπτο οποτε ρωταει "Ποιος γαμαει τοση ωρα?" και πεταγεται ο αλλος συναγωνιστης "Ο Σπαλιαρας"  :2funny: :2funny:

ΥΓ 1 Χαιρετισματα στον Βερολινεζο και τον Μεξικανο απο την τσαρκα προχθες το βραδυ  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Xθεσινη μεσημεριανη τσαρκα. Αρκετος κοσμος στους οικους για τετοιες θερμοκρασιες και οι περισσοτεροι σε προγραμματα οποτε οσα δεν αναφερονται ειτε ηταν σε προγραμμα η κοπελα η ηταν κλειστα. ΠΑΜΕ...

Ερημιτη 2 => Τσιγγανα, ψιλοχοντρη με κανοναρες. Νομιζω οτι εδω θα βρει τον στοχο του ο ΝΟΤΝΟΤ.  ;)

Las Vegas 1 => H Tζενη, βγηκε τελειως γυμνη στο σαλονι.  :-* :-*

Las Vegas 2 => Η Χριστινα η αλβανιδα (χωρις να ειμαι σιγουρος), βγηκε με απιστευτο τσαμπουκα και προσβολες στο σαλονι. Αν ειναι δυνατον να περασει καποιος ετσι στο δωματιο.

Las Vegas 3 => Η Μαρια η μολδαβη σε προγραμμα.

Μινωταύρου 3 => Μετρια, ξανθια μιλφ, κακοτροπη και κακοδιαθετη. Την ειχα παρει παλιοτερα και την ειχα χυσει παντου αλλα δεν θυμαμαι ονομα  :think:

Μινωταυρος ξυλινος => Μαρινα, αλλη μια κακοτροπη και βαρεμενη gilf που ποτε  δεν εχω περασει καλα.

Νικηφόρου Ουρανού 24 => Η Αννα η ουγγαρεζα ειπε η τσατσα, σε προγραμμα.

26 => Ειρηνη

28 => Μια ακομα μιλφ με βυζαρες. Δεν βγηκε εξω στο σαλονι για να την δω  καλα, απλα τραβηξε την κουρτινα και περιμενε εκει.

Free house (δεξια) => Η Μονικα ειπε η τσατσω σε προγραμμα και αυτη.

Τριδυμο 1 => Ρωσομιλφ με πορνοκοκκινο, φετιχιστικο μαλλι, οκ προσωπο, καλο στηθος και μετριο σωμα. Αν δεν εβγαινε με παντοφλες μαλλον θα περνουσα

Τριδυμο 2 => Το μικρο πιπινοχριστινακι σε προγραμμα.

Τριδυμο 3 => Η πορνοτσεχα Αννα. Σημερα που την ειδα καλα μου αρεσε πολυ. Προστυχη σλαβοφατσα, καλο στητο 2αρι στηθος και σωματακι αναλογο με ωραιο κωλι.

Φριξου 14Α => Ψηλη, ξανθια μιλφ με αριστοκρατικο στυλ. Βγηκε σπασμενη και

νευριασμενη στο σαλονι αλλιως θα περνουσα ανετα για αρρωστη κατασταση.

Φριξου 14Β => Δεν μπηκα αλλα στα σκαλοπατια εξω καθοταν ενα μελαχρινο τσουβαλι.

Φρίξου 15 => Η Λινα ειπε η τσατσα, αλλα ηταν σε προγραμμα

Φρίξου 13Α => Η ξανθια, καυλαρα Βικτωρια. Εχω πολυ καιρο να περασω με το μωρο και θα της  το δωσω τις επομενες μερες.

Αριστερα απο το 13Α το καινουργιο => Η γυφτοτζουλια με καλη διαθεση.

Highlight
Πανω στην τσαρκα πετυχαμε αλλους δυο συναγωνιστες και τσαρκαραμε μαζι για λιγο. Με ρωταει ο ενας σε ποσο θα τελειωσει η Μαρια η Μολδαβη. Του λεω σε κανα 40λεπτο οποτε ρωταει "Ποιος γαμαει τοση ωρα?" και πεταγεται ο αλλος συναγωνιστης "Ο Σπαλιαρας"  :2funny: :2funny:

ΥΓ 1 Χαιρετισματα στον Βερολινεζο και τον Μεξικανο απο την τσαρκα προχθες το βραδυ  :rockon:
:rockon:
Συντομα θα τσαρκαρω κι εγω! Μας γκαβλωσες παναθεμα σε! :boobies: :grin:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Πήγα εχθές καρφωτός για να δω τη Λινα τη milf που ανέφερε ο φίλος στο studio free house. Δε πάμε καλα :idiot: με άνοιξε η ίδια με τα βυζια φορά παρτίδα και φορούσε σαγιονάρες, από πρόσωπο αστά να πάνε μόνο Άννα Βισση δεν είναι αυτή, που ανέφερε ο συναθλητής. Πήγα με λαχτάρα και γύρισα με σπασμένα φτερά

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
ειμαι περιεργος να δω πως εχει γινει η τουμπανιεθ μετα απο τοσο καιρο!!

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
787
Πόντοι
311
Γνωρίζει κανείς "παλιός''συναγωνιστής τι απέγινε η Μαίρη από το παλιό μπλε σπιτάκι?

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
η τζενη σταματησε :walkingpenis:,μολις τωρα γυρισα
μου το πε η τσατσα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Βολτα πριν λιγο σε επιλεγμενα σπιτακια!!! :grin:

Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος με το τζιλφ,δεν μαζεψε ακομα τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη?! :vomit: :grin:..Περιμενα να δω το καλουτσικο μιλφακι που ελεγε ο blast αλλα τζιφος! :-*
Πετρου Ερημιτη 2: Γυφτοπουλα με μεγαλες βυζαρες. ( :tits:) ,αυτη ειχε κ περασμα απο το las vegas με το ονομα Μαρια αν δεν κανω λαθος!  :grin: Τσατσα: "καινουργια κοπελα! Πρωτη μερα δουλευει...μπορει να ειναι λιγο χοντρουλα αλλα μεσα ειναι φανταστικη!"  :kneel: Ας παει το Μαυρο μελος να γνωρισει το αλλο του μισο! :2funny: :2funny:
Φριξου 13Α: Βικτωρια. Η ξανθια βουλγαρα που ειναι καλη μεσα! :boobies:
Φριξου (ΡΟΖ καινουργιο): Τζουλια. Η γυφτορουμανα μου φορουσε τα κολλητα της..ολος ο κωλος απο εξω κ ξυπολητη! :rockon: Πρωτη φορα μπαινω σε studio τουνελ(15m. Περπατουσα για να φτασω στο σαλονι) :grin:. Το δωματιακι της κοπελας το καλυπτει παραβαν( :kneel:). Ρε μλκες ελεος δεν εχετε αφησει αποθηκη κινεζων ουτε για δειγμα,ολα στουντιο τα κανατε! :birdman:

Το μονο θετικο μπορω να πω ειναι πως στου Πετρου Ερημιτη 2 στον καναπε βρηκα ενα 2€ κ εβγαλα το πρωινο μου(2 κουλουρακια και ενα κωλοφρεντο σε πλαστικο) :tooth: :tooth: :tooth:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Χτες πηγα να δω την Χριστινα την καινουρια στις βιλες, αν δεν μου αρεσε θα ξαναπηγαινα στην Αμαριλις για 2ο γυρο, μιας και βαση προγραμματος αυτες εβαλα στοχο.
Η Χριστινα ειναι ενα προμιλφ θα ελεγα, καλουτσικο σωμα με ποιασηματα στην μεση, απο προσωπο ειναι μετριο προς αγριο, υπο αλλες συνθηκες δεν θα εμπαινα, αλλα ειπα να δοκιμασω γιατι καπου γραφτηκαν καλα σχολια. Το απλο 40€, τα γλυφομουνια και ακαποτα εχουν φυγει απο 60€ και πανω, στα 50€ οι μαλακες κλασικα δινουν το χαλαρο...  :jerking:
40αρι και ξερο ψωμι. η Χριστινα δεν μιλαει ελληνικα, αγγλικα ελαχιστα, συννενοηση βγενει, απο σωμα εχει καλουτσικο, βυζακι μικρο γεμιζει την χουφτα, δηλωνει ουκρανεζα και πριν απο εδω λεει δουλευε Χαλκιδικη.?? και λεει μολις ηρθε Ελλαδα, αν καταλαβα καλα δεν εχει ξαναδουλεψει, γενικα μια απειρια την βγαζει, ειναι λιγο κουμπωμενη, αλλα ειναι δεκτικη σε ολα και προπαντων χαμογελαστη, δεν συγγρινετε με την Σοφια σε κανενα επιπεδο, αλλα νωμιζω στο μελλον θα ξεδιπλωθει ο χαρακτηρας της. Γενικα περασα καλα μαζι της, μου εβγαλε το κατι οτι γαμιομαστε χωρις ανταλαγματα...θα ξαναπαω.!!  :grin:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.113
Πόντοι
47.917

-απορω τι βρισκετε σε αυτην τη γιαγια Μονικα? :o :o :o :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα επειδη ακουω καλα πραγματα μια μερα θα δεσω τα ματια μου θα μπω στο  σπιτι καταθετωντας το παραβολο ακουγοντας και μονο απο τη τσα2 το ονομα της και μετα θα περιμενω στο κρεββατι ωστε να μην τρομαξω απο το σαλοναρισμα της-ειναι παλιο κολπο που το ειχα εφαρμοσει και με ειρηνη ρουμανα και επιασε :grin: περασα τελεια τοτε--αλλα αν πιασει και με μονικα τοτε ανεβαινω λεβελ και παω για Τανια στα τριδυμα :rockon:

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Την Τανια αγαπητοι συναγωνιστες τη γαμουσα καπου στο βαρδαρη προμηθεως την εποχη της δραχμης γυρω στο 2000 με 5000δρχ .Εχυνα μεσα στις ατελειωτες βυζαρες της.ΤΩΡΑ με τιποτε αλλωστε εχει κοριτσακια σαν τα δροσερα γαργαρα νερα.Εβελινα,Καρλα,Μαρια η μολδαβη,Ελενα κλπ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Το σάιτ ενημερώνεται κάθε Δευτέρα. Μπες αύριο και δες ποιες μέρες θα δουλέψει και σε ποια μαγαζιά. Καλού κακού κάνε κι ένα τηλεφώνημα πριν πας.
Τρίτη βράδυ και ακόμα δεν έχουνε ενημερώσει την σελίδα της βικτώριας , τηλέφωνο να πάρω αλλά σε ποιό, στο bad girls μάλλον που ήτανε να δουλέψει ? α και κάτι ακόμα αυτή η βικτώρια δουλεύει μόνο πρωι γενικά ? γιατί πρωι είμαι λίγο δύσκολα εκτός κυριακής.

Πρίν λίγο νομίζω ενημερώθηκε το αυριανό πρόγραμμα του bad girls και δεν είναι μέσα  η βικτώρια τελικά.

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.453
Πόντοι
206
Τρίτη βράδυ και ακόμα δεν έχουνε ενημερώσει την σελίδα της βικτώριας , τηλέφωνο να πάρω αλλά σε ποιό, στο bad girls μάλλον που ήτανε να δουλέψει ? α και κάτι ακόμα αυτή η βικτώρια δουλεύει μόνο πρωι γενικά ? γιατί πρωι είμαι λίγο δύσκολα εκτός κυριακής.

Πρίν λίγο νομίζω ενημερώθηκε το αυριανό πρόγραμμα του bad girls και δεν είναι μέσα  η βικτώρια τελικά.

Μπορεί να πήγε διακοπές ή να έχει τα γυναικολογικά της. Κάνε ένα τηλεφώνημα στο bad girls μήπως ξέρουν να σου πουν κάτι συγκεκριμένο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587

απο βδομαδα φιλος...ετοιμαζεται να ανοιξει  δικο της και εχει τρεξιματα..

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Χτες πηγα να δω την Χριστινα την καινουρια στις βιλες, αν δεν μου αρεσε θα ξαναπηγαινα στην Αμαριλις για 2ο γυρο, μιας και βαση προγραμματος αυτες εβαλα στοχο.
Η Χριστινα ειναι ενα προμιλφ θα ελεγα, καλουτσικο σωμα με ποιασηματα στην μεση, απο προσωπο ειναι μετριο προς αγριο, υπο αλλες συνθηκες δεν θα εμπαινα, αλλα ειπα να δοκιμασω γιατι καπου γραφτηκαν καλα σχολια. Το απλο 40€, τα γλυφομουνια και ακαποτα εχουν φυγει απο 60€ και πανω, στα 50€ οι μαλακες κλασικα δινουν το χαλαρο...  :jerking:
40αρι και ξερο ψωμι. η Χριστινα δεν μιλαει ελληνικα, αγγλικα ελαχιστα, συννενοηση βγενει, απο σωμα εχει καλουτσικο, βυζακι μικρο γεμιζει την χουφτα, δηλωνει ουκρανεζα και πριν απο εδω λεει δουλευε Χαλκιδικη.?? και λεει μολις ηρθε Ελλαδα, αν καταλαβα καλα δεν εχει ξαναδουλεψει, γενικα μια απειρια την βγαζει, ειναι λιγο κουμπωμενη, αλλα ειναι δεκτικη σε ολα και προπαντων χαμογελαστη, δεν συγγρινετε με την Σοφια σε κανενα επιπεδο, αλλα νωμιζω στο μελλον θα ξεδιπλωθει ο χαρακτηρας της. Γενικα περασα καλα μαζι της, μου εβγαλε το κατι οτι γαμιομαστε χωρις ανταλαγματα...θα ξαναπαω.!!  :grin:

Για πες για Αμαρυλις γιατι εμφανισιακα κι εμενα μονο αυτη μαρεσει πλεον, αλλα ενα βραδυ που πηγα ειχε τοσο κοσμο που νομιζα πηδουσαν δωρεαν. Φοβερο πραγμα να μην εχουμε 2-3 ομορφες πουτανες σε ολοκληρη θεσσαλονικη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom