juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Φιλική συμβουλή ενός παλιού....Μην γράφετε σεντόνια δεν τα διαβάζει κανείς

Νομίζω όλοι καλά παιδιά είμαστε εδώ μέσα η έστω η πλειονότητα, κάνω λάθος?μα εγώ τι φταίω ?Είμαι καλό παιδί... Απλά ρωτάω να μάθω
Μαυρισα πριν ένα χρόνο την Ουκρανή Βικτώρια την ξανθιά, γιατί δεν είναι στη λίστα σου ???
Ωωωπ σε τσακωσα![]()
![]()
Μιραμπέλα : ψήλη με καλό σώμα, σαν την Σελίν Ντιόν στη φάτσα, δηλαδή με μυτόγκα. Ότι χειρότερο έχει εμφανιστεί ποτέ.
Βίλλες : ΕΜΠΑΡΓΚΟ
βολτα πριν απο λιγο με τα πομακια αζαζελ μπουφοσ.τιποτα το αξιοαγαμητο.αν εχει κεφια ο προεδροσ θα κανει αναφορα.Υ.Γ.ΠΡΟΕΔΡΕ τησ γαριδεσ τησ καθαριζουμε..............................
Τί θα γίνει; Κ γώ ίδια ώρα βγήκα με συναγωνιστή και δεν σας πετύχαμε πάλι.
Η Αθηνά η ελληνίδα είναι ακόμα μινωταύρου 16 πρωινη , ξέρει κανείς ?
Δεν την έχω δει την αθηνά και δεν ξέρω αν θα περάσω μαζί της απλά απο τις κριτικές που είδα μια στο μινωταύρου 14 και μια στο 16 με πιο πρόσφατη του 16 υπέθεσα οτι μπορεί να δουλεύει ακόμα στο 16.Μετά ψάχνουμε εμεις για καινούριες και ωραίες κοπέλες :S
από τι ξέρω η Αθηνα εδώ και λίγο καιρό δεν δουλεύει και είναι υπεύθυνη των δύο μαγαζιών.Δεν την έχω δει την αθηνά και δεν ξέρω αν θα περάσω μαζί της απλά απο τις κριτικές που είδα μια στο μινωταύρου 14 και μια στο 16 με πιο πρόσφατη του 16 υπέθεσα οτι μπορεί να δουλεύει ακόμα στο 16.
Α ωραία οπότε αν γίνει αυτό που λες και πεχτεί αναπλήρωση λογικα θα είναι βραδυνή βάρδια που με βολεύει και περισσότερο. Ευχαριστω για την πληροφορία.από τι ξέρω η Αθηνα εδώ και λίγο καιρό δεν δουλεύει και είναι υπεύθυνη των δύο μαγαζιών.
Όμως επειδή η Ντέα Εφυγε εκτάκτως για Ρουμανία μπορεί να κάνει μία βάρδια αναπλήρωσης
Κάτσε ρε φίλε μην το δένεις κόμπο...Α ωραία οπότε αν γίνει αυτό που λες και πεχτεί αναπλήρωση λογικα θα είναι βραδυνή βάρδια που με βολεύει και περισσότερο. Ευχαριστω για την πληροφορία.
Δεν την έχω δει την αθηνά και δεν ξέρω αν θα περάσω μαζί της απλά απο τις κριτικές που είδα μια στο μινωταύρου 14 και μια στο 16 με πιο πρόσφατη του 16 υπέθεσα οτι μπορεί να δουλεύει ακόμα στο 16.
κανε εσυ ολες τις ηξερες!βολτα πριν απο λιγο με τα πομακια αζαζελ μπουφοσ.τιποτα το αξιοαγαμητο.αν εχει κεφια ο προεδροσ θα κανει αναφορα.Υ.Γ.ΠΡΟΕΔΡΕ τησ γαριδεσ τησ καθαριζουμε..............................
Αδυνατισε το μωρο παντως!Φαντάσου μια αγελάδα με μεγαλα κρεμαστα βυζια![]()
Αδυνατισε το μωρο παντως!![]()