Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

anastasisgeorgiou

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πετυχα   στο δρόμο την τσατσα την μελαχροινή την πόντια από Φρίξου με σκυλάκι

την λεω έ χεις και σκύλο,σκύλο έχουν μόνο οι καλοί άνθρωποι,έσυ είσαι καριόλα
με λεει γιατί

της τα ειχα   κρατημένα,όποτε πήγα βγαίνει η κοπέλα βγαίνει βγαίνει και τελικά είχε πρόγραμμα 1 ωρας
προχθές μας   λέει κάνει μπάνιο η κοπέλα
ε λεω μπάνιο  πόση ωρα να κάνει 5 λεπτά άντε 10 το πολύ,άντε 15

φτάσαμε μισάωρο και ακόμα ακουγότανε το ντουζ να τρέχει
αει στο διάολο την λέω τί μπάνιο είναι αυτό αρμένικη βίζιτα και έφυγα

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
εχει δοκιμασει κανενας μιρα προσφατα???εχει αλλαξει ακτι η' παραμενει ιδια η κατασταση??

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εχει δοκιμασει κανενας μιρα προσφατα???εχει αλλαξει ακτι η' παραμενει ιδια η κατασταση??
κοιτα ειναι ωραια γυναικα , και καλη ειναι αλλα εχει ενα στυλακι : ξερω τι κανω και το κανω καλα με κατι απο υποκριτικη που σε ψιλοχαλαει

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
με μενα ρε φιλε ηταν τον εχεις μεγαλο οχι στα 4,μισο κιλο κρεμα με τα που την εβαλα απο κατω πιο καλα τα πραγματα αλλα τετοιο μουνι θελω να το σκισω στα 4...μαλλον θα παω ιζαμπελα μου φαινεται

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
με μενα ρε φιλε ηταν τον εχεις μεγαλο οχι στα 4,μισο κιλο κρεμα με τα που την εβαλα απο κατω πιο καλα τα πραγματα αλλα τετοιο μουνι θελω να το σκισω στα 4...μαλλον θα παω ιζαμπελα μου φαινεται
και μενα τον ιδιο προλογο για το μεγεθος αλλα δεν ειχα τετοια προβληματα κανονικα ολα ...στην αλλη δεν πηγα διαβασε τον μπουχο ο προεδρος  :smitten: :smitten: :smitten:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Μαγκιτες καλημέρα..μήπως ξέρετε εκείνη η Μονικα από το Godiva που εχει εξαφανιστεί ...
εχω περάσει 3 φορες για την πάρτη της και2 φορες ηταν κλειστά και μια φορα ηταν μια ξεδοντιάρα ..ξεπλυμενη ξανθο ψηρα ... :headbang: :headbang: :headbang:.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μαγκιτες καλημέρα..μήπως ξέρετε εκείνη η Μονικα από το Godiva που εχει εξαφανιστεί ...
εχω περάσει 3 φορες για την πάρτη της και2 φορες ηταν κλειστά και μια φορα ηταν μια ξεδοντιάρα ..ξεπλυμενη ξανθο ψηρα ... :headbang: :headbang: :headbang:.
Τι στον μπουτσο κανει αυτη στο δωματιο και εχει πελατεια..λογικα αυτην πρεπει να την ζητας ιατρικες εξετασεις πριν μπεις μεσα.Οπως και σε ολες βεβαια ετσι ειναι το σωστο. :)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Τι στον μπουτσο κανει αυτη στο δωματιο και εχει πελατεια..λογικα αυτην πρεπει να την ζητας ιατρικες εξετασεις πριν μπεις μεσα.Οπως και σε ολες βεβαια ετσι ειναι το σωστο. :)

φιλε σιγουρα δεν είναι το μοντελοπιπινο ...αλλα είναι γυναικάρα ....
εμενα τουλάχιστον με εκανε να πω το δεσποτη παναγιωτη ..
δεν κανω προμο στην κυρια γιατι δεν το χρειαζεται αλλα μετα από πολλα πολλα χρονια στη γυρα την βαζω χαλαρα στο δικο μου τοπ 5
βεβαια η γνωμη σου είναι σεβαστη..αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εχεις αποψη ...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
φιλε σιγουρα δεν είναι το μοντελοπιπινο ...αλλα είναι γυναικάρα ....
εμενα τουλάχιστον με εκανε να πω το δεσποτη παναγιωτη ..
δεν κανω προμο στην κυρια γιατι δεν το χρειαζεται αλλα μετα από πολλα πολλα χρονια στη γυρα την βαζω χαλαρα στο δικο μου τοπ 5
βεβαια η γνωμη σου είναι σεβαστη..αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εχεις αποψη ...
Να μου λειπει τυπε...καλυτερα να παω να δωσω τα 30 σε κανενα που δεν εχει να φαει παρα να δοκιμασω τετοιου στυλ ιεροδουλες.Δλα και μεγαλες ειναι αλλα και αντιαισθητικες ασε που αυτες για να επιβιωσουν στο χωρο κανουν χιλια δυο στο δωματιο. :S Θα μου πεις μιρκοτερες και σιγουρα πιο ομορφες δεν κανουν τετοια.. ναι κανουν και καλο θα ηταν να της αποφευγουμε κι αυτες,τεσπα μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω παλι  :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Να μου λειπει τυπε...καλυτερα να παω να δωσω τα 30 σε κανενα που δεν εχει να φαει παρα να δοκιμασω τετοιου στυλ ιεροδουλες.Δλα και μεγαλες ειναι αλλα και αντιαισθητικες ασε που αυτες για να επιβιωσουν στο χωρο κανουν χιλια δυο στο δωματιο. :S Θα μου πεις μιρκοτερες και σιγουρα πιο ομορφες δεν κανουν τετοια.. ναι κανουν και καλο θα ηταν να της αποφευγουμε κι αυτες,τεσπα μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω παλι  :grin:

ουτε εγω θελω να ανοιξω μεγαλη κουβεντα ..αλλα πρωτον οσοι εχουμε περασει μαζι της δεν πιστευω ότι ειμαστε ηλιθιοι να ρισκάρουμε την υγεια μας ...
Σου λεω ότι ολοι εδώ μεσα παμε για να βγαλουμε γουστα η για  τα χιλια δυο που καποιες κανουν στο δωματιο ..δεν παμε για να πουμε α τι ομορφο κομοδινο εισαι ...αυτά από μενα και να περνας καλα με ότι διαλέγεις εσυ  και φυσικα ο κάθε ενας από μας

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ουτε εγω θελω να ανοιξω μεγαλη κουβεντα ..αλλα πρωτον οσοι εχουμε περασει μαζι της δεν πιστευω ότι ειμαστε ηλιθιοι να ρισκάρουμε την υγεια μας ...
Σου λεω ότι ολοι εδώ μεσα παμε για να βγαλουμε γουστα η για  τα χιλια δυο που καποιες κανουν στο δωματιο ..δεν παμε για να πουμε α τι ομορφο κομοδινο εισαι ...αυτά από μενα και να περνας καλα με ότι διαλέγεις εσυ  και φυσικα ο κάθε ενας από μας
Καλα μην βαζεις το χερι στην φωτια για τους αλλους...ξερεις ποσοι αμυαλοι κυκλοφορουν εκει εξω και στα @@ μου για αυτους να πανε να ψωφησουν αλλα ολοι οι αλλοι που θα τυχη να παμε με μια ιεροδουλη που πανε και αυτοι τι φταιμε μου λες. :S

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Καλα μην βαζεις το χερι στην φωτια για τους αλλους...ξερεις ποσοι αμυαλοι κυκλοφορουν εκει εξω και στα @@ μου για αυτους να πανε να ψωφησουν αλλα ολοι οι αλλοι που θα τυχη να παμε με μια ιεροδουλη που πανε και αυτοι τι φταιμε μου λες. :S

Τυπε,αμα δεν ξερεις καλυτερα μη μιλας!!!
Οι γκομενες καθε 15 μερες περνανε απο γιατρους,μετα τις ελεγχει το σχολικο και μετα πανε για δουλεια,οποτε ουτε ο γιατρος,ουτε η πουτανα αλλα ουτε και ο μαγαζατορας θελουν να μπλεξουν!!!

Για να τελειωνει αυτο το θεμα  ;)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

φιλε ..για μπουρδελα μιλάμε όχι για παρθεναγωγεία
και μια χαζη ερωτηση εσυ γιατι πας στα μπουρδελα ???
και σταματω τη συζητηση πριν με κυνηγησουν χαχαχαχ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τυπε,αμα δεν ξερεις καλυτερα μη μιλας!!!
Οι γκομενες καθε 15 μερες περνανε απο γιατρους,μετα τις ελεγχει το σχολικο και μετα πανε για δουλεια,οποτε ουτε ο γιατρος,ουτε η πουτανα αλλα ουτε και ο μαγαζατορας θελουν να μπλεξουν!!!

Για να τελειωνει αυτο το θεμα  ;)
:2funny: ναι μαλακα μ εκανες και γελασα.. για αυτο στο παρελθον υπηρχε θεμα με ειτζ και τωρα οι ιδιοκτητες εχουν δικαστηρια..ειναι που η κοπελιτσα παιρνουσε απο γιατρους  :jerking: ποσο μαλακες γινεστε μερικοι λες και πρωτη φορα βγαινετε στην γυρα. :uglystupid:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
φιλε ..για μπουρδελα μιλάμε όχι για παρθεναγωγεία
και μια χαζη ερωτηση εσυ γιατι πας στα μπουρδελα ???
και σταματω τη συζητηση πριν με κυνηγησουν χαχαχαχ
Αστοχο εντελως αφτο που ειπες,θα σε ελεγα τωρα οτι σκεφτεσαι σαν 15 χρονο αλλα φαινεσαι ενταξει ατομο και δεν το συνεχιζω. ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
:2funny: ναι μαλακα μ εκανες και γελασα.. για αυτο στο παρελθον υπηρχε θεμα με ειτζ και τωρα οι ιδιοκτητες εχουν δικαστηρια..ειναι που η κοπελιτσα παιρνουσε απο γιατρους  :jerking: ποσο μαλακες γινεστε μερικοι λες και πρωτη φορα βγαινετε στην γυρα. :uglystupid:

Κοιταξε,σ'αυτο εχεις δικιο,εγινε ΜΙΑ και μοναδικη φορα,το μαγαζι εκλεισε και η πουτανα πηρε τα βουνα,οποτε δε χρειαζεται να 'ανακυκλωνεις' την ειδηση και να τρομαζεις κοσμο για κατι που εγινε πριν 1-2 χρονια  ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κοιταξε,σ'αυτο εχεις δικιο,εγινε ΜΙΑ και μοναδικη φορα,το μαγαζι εκλεισε και η πουτανα πηρε τα βουνα,οποτε δε χρειαζεται να 'ανακυκλωνεις' την ειδηση και να τρομαζεις κοσμο για κατι που εγινε πριν 1-2 χρονια  ;)
Ρε αζα παιδια δεν ειμαστε ουτε τιποτε μλκ εγινε και το μαθαμε κατοπην εορτης.Και σου λεω εγω ποιος με διασφαλιζη εμενα προσωπικα οτι δεν υπαρχει αλλη κοπελα που να εχει..μηπως τους τρελενουν στον ελεγχο μετα απο το σκηνικο..οχι παιζει να μην ασχοληθηκε και κανενας.Οσο για το αλλο που λες ο τρομαγμενος παει και υποψιαζμενος και προσεχει τουλαχιστον ..αλλο ειναι να πας ανεμελος στο μπουρδελακι και να κανεις οτι κανεις με την κοπελα και αλλο να ξερεις τι παιζει. ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Ρε αζα παιδια δεν ειμαστε ουτε τιποτε μλκ εγινε και το μαθαμε κατοπην εορτης.Και σου λεω εγω ποιος με διασφαλιζη εμενα προσωπικα οτι δεν υπαρχει αλλη κοπελα που να εχει..μηπως τους τρελενουν στον ελεγχο μετα απο το σκηνικο..οχι παιζει να μην ασχοληθηκε και κανενας.Οσο για το αλλο που λες ο τρομαγμενος παει και υποψιαζμενος και προσεχει τουλαχιστον ..αλλο ειναι να πας ανεμελος στο μπουρδελακι και να κανεις οτι κανεις με την κοπελα και αλλο να ξερεις τι παιζει. ;)

Οπως τα λες ειναι,αλλα λεω εγω τωρα...

Υπαρχει τοσο αμυαλος κοσμος που θα παει στο μπουρδελακι να γαμησει την πουτανα χωρις καποτα???

Η απαντηση ειναι...

Οποια και να ειναι η απαντηση εμας τι μας νοιαζει,που παμε και τις γαμαμε με προφυλακτικο???  :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οπως τα λες ειναι,αλλα λεω εγω τωρα...

Υπαρχει τοσο αμυαλος κοσμος που θα παει στο μπουρδελακι να γαμησει την πουτανα χωρις καποτα???

Η απαντηση ειναι...

Οποια και να ειναι η απαντηση εμας τι μας νοιαζει,που παμε και τις γαμαμε με προφυλακτικο???  :think:
Ολα ξεκινανε απο το θεμα δημοσια υγεια! και σε αυτο ολοι μας πρεπει να ειμαστε ευαισθητοποιημενοι.Εξαλου υπαρχουν και αλλα σμν που κολας χωρις προφυλαξεις μιας και ολες σχεδον οι κοπελες κανουν προγραμματα.Απλα εμεις συζηταμε το χειροτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom