str19mak69
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Τζεσαρα δυναμη
ποτε θα γυρισει........

Δεν είναι ακριβως όπως στις φωτο φιλε ,εχει λιγες καμπύλες ,μα είναι ένα κορμι ομορφο κι ερωτικο.Σε προδιαθετει για να το σκισεις.Ακομη δεν εχω μπει.χμμμμ αυτη η Εμμανουελα στις Βιλλες φαινεται δυνατο... πηγε κανεις να τη δει απο κοντα;
χμμμμ αυτη η Εμμανουελα στις Βιλλες φαινεται δυνατο... πηγε κανεις να τη δει απο κοντα;
Το κορμι καμια σχεση με τις φωτογραφιες(εγω θα την ελεγα τσουβαλα,η κοιλια της ειναι ποιο μεγαλη απο τη δικια μου :S )
Πιπα για ενα λεπτο και μουνι πηγαδι(βαρας και παλαμακια μεσα αμα θελεις)
Εμμανουέλα από βίλες...... με άλλο όνομα. ..... ;)
Εισαι μεγαλος παιχτης! Μια αλεξαντρα που ειναι τωρα αθηνα φολα μεγαλη την ειχαμε σαλονικα.Εμμανουέλα από βίλες...... με άλλο όνομα. ..... ;)
Azazel τι προκαταρκτικά σου έκανε η Εμμανουέλα? Αποκλείεται να μη σου άρεσαν. Μ' εμένα είχε θεϊκή συμμετοχή και φιλήματα, η γλωσσίτσα της πέρασε κυριολεκτικά από ΠΑΝΤΟΥ, δε μου έχει ξανασυμβεί.
Η Janet, τη δοκίμασα χθες, δεν έκανε τίποτα από προκαταρκτικά. Ήταν απαράδεκτη. Το ποσοστό των κοριτσιών που δεν κάνουν προκαταρκτικά τίνει να γίνει αμελητέο, σχεδόν όλες έστω κάτι θα κάνουν... Ήταν κάκιστη στο επικοινωνιακό/ερωτικό με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουμε πέρα από πίπα. Η πίπα της ήταν φανταστική, αλλά τι να το κάνεις όταν έχουν ήδη δημιουργηθεί απίστευτα αρνητικά συναισθήματα και άγχος. Τι έγινε ακριβώς: Μπαίνει στο δωμάτιο μου συστήνεται με χειραψία θαρρείς και θα της έπαιρνα συνέντευξη. Κουβέντα για άσχετα μέχρι να ξεντυθούμε. Μετά κατευθείαν παίρνει το προφυλακτικό και πάει να μου το φορέσει. Φυσικά της λέω μην ξεκινάς έτσι, λέει OK και κάθεται σαν παγοκολόνα και με κοιτούσε. :o Πήγα να δοκιμάσω χάδια/φιλάκια μπας και ξυπνίσει και πριν ξεκινήσω οτιδήποτε μου πετάει το θεϊκό "You can kiss here and here, but not here and here." Λέω από μέσα μου τι λέει το ΟΥΦΟ, αυτό είναι που είναι έμπειρη? Δεν είναι καν μοντέλα σε σώμα και πρόσωπο, πως θα μας σηκωθεί. Δεν το καταλαβαίνει και η ίδια? Ξέρει τι ανταγωνισμός υπάρχει? Της λέω είμαι κουρασμένος σήμερα, θέλω να το πάρουμε λίγο χαλαρά. Μου λέει ΟΚ, δεν με φίλησε πουθενά, δεν μου έσκασε ούτε ένα χαμόγελο (!), και ξαναπήρε το προφυλακτικό (!!!). Πάω να το πάρω από τα χέρια της και το έβαλε στο στόμα της!Εκεί εγκατέληψα την προσπάθεια συνενόησης. Την άφησα να μου πάρει πίπα, είναι όντως πολύ καλή και έμπειρη με ματιές και τα πάντα. Αλλά είχα ξενερώσει, δεν υπήρχε επιστροφή. Μετά την τελική ήττα που έφαγα, μιλήσαμε στο δωμάτιο πολύ ώρα σχετικά με το σεξ στα ελληνικά μπουρδέλα και άλλα. Της λέω στη Γερμανία οι άντρες δε ζητάνε τέτοια? Μου λέει όχι κατευθείαν πίπα σεξ και γειά. Καλά δεν περίμενα τπτ καλύτερο από αυτούς. Έχει δουλέψει επίσης στο Ντουμπάι και αναφέρει ότι εκεί οι άντρες ντρεπόντουσαν να τη φιλήσουν και της έλεγαν πχ σίγουρα μπορώ να σε φιλήσω και στο χέρι?
![]()
![]()
Έλεγε 3 μέρες μόνο δουλεύω εδώ και δεν ξέρω πως είναι και τι θέλει ο κόσμος, και ότι δεν είδε πολλούς ακόμα να της ζητάνε τέτοια. Ζητήστε ρε μάγκες, μην ντρέπεστε. Αυτή νομίζει ότι έτσι είναι το νορμάλ, έτσι τη μάθανε στη Γερμανία οι απολίτιστοι.
Μονο απο Βίλλες πέρασες τώρα πρωί??δέν πήγες και γύρω να δείς εκεί στα κοντά ε??Ημουν πριν απο λιγο στην περιοχη σε ενα συνεργιο και για να περασει λιγο η ωρα μου εκανα μια βολτιτσα-τσαρκα, μπαινοντας στο βιλλα εροτικα πετυχα την κοπελα στο σαλονι,εμοιαζε αρκετα με την Καντυ που δουλευε παλιοτερα σε αυτο το στουντιο πριν χωριστει στα δυο..δυστυχως δεν ρωτησα αν ειναι σιγουρα αυτη γιατι εφυγα και στο δρομο μετα σκεφτομουνα οτι μαλλον θα ηταν αυτη γιατι σιγουρα μονο στις βιλλες θα δουλευε αυτη στην επιστροφη της.
Ε ναι εκει γυρω πηγα, γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο...απλα το αναφερω γιατι καποτε αυτη ηταν πολυ καλη..θυμαμαι πριν απο 3-4 χρονια δεν εκλεινε μπουτι...για τοσο καλη μιλαμε ;)Μονο απο Βίλλες πέρασες τώρα πρωί??δέν πήγες και γύρω να δείς εκεί στα κοντά ε??
OK!!Ε ναι εκει γυρω πηγα, γιατι δεν ειχα και πολυ χρονο...απλα το αναφερω γιατι καποτε αυτη ηταν πολυ καλη..θυμαμαι πριν απο 3-4 χρονια δεν εκλεινε μπουτι...για τοσο καλη μιλαμε ;)
Ουτε εγω ημουν φαν,δεν ειναι του γουστου μου αλλα την ειχα δοκιμασει απο περιεργεια και ειχα περασει καλα. ;)OK!!Ναί την ξέρω την Κάντυ,είχα περάσει 2 φορές μαζί της καλή σάν υπηρεσία ήταν δέν λέω,αλλά υπήρχαν και καλύτερες τότε για εμένα.... οπότε προτιμουσα εκείνες,τους παλιούς καλούς καιρούς όταν τα μπουρδέλα μας ήταν αξιόλογα ακόμα.
Καλή ήταν,τώρα δεν ξέρω αν δουλευεί εδώ η αν εξακολουθεί να είναι το ίδιο καλή όσο ήταν και παλαιότεραΟυτε εγω ημουν φαν,δεν ειναι του γουστου μου αλλα την ειχα δοκιμασει απο περιεργεια και ειχα περασει καλα. ;)
καλη πρωταπριλια μανΗμουν πριν απο λιγο στην περιοχη σε ενα συνεργιο και για να περασει λιγο η ωρα μου εκανα μια βολτιτσα-τσαρκα, μπαινοντας στο βιλλα εροτικα πετυχα την κοπελα στο σαλονι,εμοιαζε αρκετα με την Καντυ που δουλευε παλιοτερα σε αυτο το στουντιο πριν χωριστει στα δυο..δυστυχως δεν ρωτησα αν ειναι σιγουρα αυτη γιατι εφυγα και στο δρομο μετα σκεφτομουνα οτι μαλλον θα ηταν αυτη γιατι σιγουρα μονο στις βιλλες θα δουλευε αυτη στην επιστροφη της.
και τιποτα καινουργιο.μια απο τα ιδια στα σπιτακια εδω κ κανα 5μηνο η ιδια σαπιλα κ ξεφτιλα που δεν αξιζουν ουτε για 5ευρω .Βραδυνή Τσαρκα μαζί με Vikings τι θα γίνει ρε μαλάκα θα βρούμε τον καινούργιο Μπουχο να γράφει καμία Τσαρκα!
Ανδρ.24: Λιζα. Ή ξανθιά Μιλφαρα με το ψιλοσπασμενο πρόσωπο ,αλλά οι βυζαρες βυζαρες τι να λέμε!είναι ή πρώην Σαμανθα που δούλευε κάτι βράδια στο Πέτρου Ερημίτη 2!
Villa prive: Σελένα. Από την Ουγγαρία το μωρό βγήκε με τις βυζαρες τόπλες ,μπαμπατσικο το μωρό αλλά δεν λέει τίποτα μεσα !
Bad girls: Λαρα....
Red diamond: Γαλήνη. Βγήκε το μωρό με τα Μποτικα της και τις!
Νικ.8: Αθήνα. Σε πρόγραμμα ήταν το μωρό με τις βυζαρες ως το πάτωμα!
Νικ.20( vis9): Αλικη. Και αυτή με ταφορά παρτίδα. Της ξέφυγε της τσατσάς στο σαλοναρισμα το όνομα Αντριάννα!
Φρίξου 13: Νικόλ.Τζιλφοκαταστασεις!
Φρίξου 13α: Βικτωρία. Ωραίο ξανθό προμιλφακι με τα πεταχτα,η μόνη που με Γκαβλωσε λίγο για να μπω αλλά δεν! Τον viking τον έλεγε η τρελοτσατσα η Ρωσσοποντια " πάλι εδώ είσαι μωρό μου" και του τόνιζε τα χείλια της!
Φρίξου 15: Μόνικα. Αυτή η ΚΩΛΑΡΑ οπότε την βλέπω με κολαζει,βρε λες?
Φρίξου 14: Χριστίνα. Ή γνωστη Ρουμάνα βυζαρου!
Τρίδυμο Νο2: Εβελίνα. Από το ταξί που την έφερε την είδα!
Τρίδυμο Νο3: Φλωριτα. Ή τσατσά έλεγε "φρεσκοτατο το μωρό ότι θέλετε το κάνετε με τα χέρια σας"!
Godiva: Τζούλια. Μαυρομαλα νεανικό κοριτσάκι που δεν λέει και πολλά μεσα !
Νικ.26: Αλινα. Με τις γοβουλες το μωρό,είχε τα κέφια του στο σαλοναρισμα!
Νικ.28: Έμμα.Στα κόκκινα ηταν ντυμένο το μιλφακι!
Μινώταυρου 14: Ελένη. Το ουκρανικό μωρό με το μαύρο καρέ μαλλακι . Ήρθε για χειραψία και στους 2 μας και την έλεγα " άντε διάλεξε καλε ποιος θέλει να περάσει και χαζογελουσε" . Καλή ήταν στο Ανδρ. 19 πάντως!
Πέτρου Ερημίτη 2: Τζάστιν.Μόνο αυτο !
Las vegas: Χριστίνα. Σε πρόγραμμα μάλλον η Μινιόν ήταν!
Las vegas: Καρίνα. Με την χοντροκωλαρα της!
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Ή ξανθιά Μιλφαρα με την αφρατη κωλαρα!
Villa erotika: Βέρα. Μαυρομαλα μιλφ για άγρια Γούστα !
Red light: Ζαννετ. Μέτρια παρουσία με πολλά ταττου ,γυφτιζει πολύ το μωρό αλλά του viking του άρεσε επειδή ήταν πιασμένο το μαλλί της!και χειραψία σε όλους το μωρό στο σαλοναρισμα!
Καθώς φευγαμε είδαμε και την Κάρλα από τα τρίδυμα πιασμένοι χερι- χέρι με τον γκομενο της!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα ΞαναΜελε!![]()
![]()
![]()
+1και τιποτα καινουργιο.μια απο τα ιδια στα σπιτακια εδω κ κανα 5μηνο η ιδια σαπιλα κ ξεφτιλα που δεν αξιζουν ουτε για 5ευρω .