Επισκέπτης
Την ξερω πολυ καλα την λαρα, πλακα του κανω.Θενξ μαν για την απαντηση
Ξεπετα φαση ειναι τζαμαικαν,προσεχε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος!!!
Την ξερω πολυ καλα την λαρα, πλακα του κανω.Θενξ μαν για την απαντηση
Ξεπετα φαση ειναι τζαμαικαν,προσεχε οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος!!!
Καλησπέρα σε όλους..μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν υφίσταται Αλίνα (ναι..η γνωστή ρουμανα) σε κάποιο σπίτι; Κι επίσης έχει κάποιος να προτείνει κάτι παρεμφερές-καμπυλωτό; Ψάχνομαι για κατάθεση και το μυαλό πάει στα ίδια και τα ίδια..
το θυμαμαι σαν χθες ρε!!!ειχα την νικολ αγκαλια και παει και τις αστραφτει μια της αλλης και η αλλη φευγωντας πρεπει να κρατηθηκε πολυ να μην δακρυσει!!Ελπίζω να μη με τρολλάρεις, γιατί κι εγώ ακριβώς δίπλα καθόμουν. Έχει χρόνια βέβαια που έγινε αυτό το σκηνικό.
Παίζει να τις έχει φάει πάνω από μια φορά.ή απλά ήμασταν στην ίδια παρέα
![]()
και εγω δεν εχω φαει εφη..και ουτε θελω...μπλιαααχ!!!οσο για λαρα θελει τροπο το κοριτσακι για να σας βγαλει γουστα οποτε αν πατε πρωτη φορα μην περιμενετε πολλα..βαλ τε την στα 4 να το ευχαριστηθειτε κι ολας!!!Εδω δεν εχεις φαει εφη ρε μαλεα, πρεπει να εισαι ο μοναδικος. χαχαχα
Εγω είχα περάσει καλά με Λαρα ,αλλά σε πρόγραμμα 60ρι , όμως διαβάζοντας άλλες κριτικές κατάλαβα οτι δεν είναι το ιδιο καλή σε απλο.Καλως των. Η λαρα αξιζει να δοκιμασω![]()
Σορρυ , τωρα διαβασα τη συνεχεια.Την ξερω πολυ καλα την λαρα, πλακα του κανω.![]()
Φαίνεται με το απλό "ξεχνάει" τα ταλέντα της!Εγω είχα περάσει καλά με Λαρα ,αλλά σε πρόγραμμα 60ρι , όμως διαβάζοντας άλλες κριτικές κατάλαβα οτι δεν είναι το ιδιο καλή σε απλο.
Φαίνεται με το απλό "ξεχνάει" τα ταλέντα της!![]()
Aγαπητοι συναγωνιστες, θα ειμαι Θεσσαλονικη την επομενη βδομαδα και ετοιμαζω πορνοχαρτη καταθεσεων.
Εχω μπερδευτει με τις Χριστινες που υπαρχουν πλεον στην μπουρδελοκατασταση. Αυτες οι δυο που γραψατε στα ρεπορταζ ειναι δυο διαφορετικες Χριστινες?
Επισης παιζει καποια απο τις δυο να ειναι η Χριστινα που ξεκινησε στο Μιρελοσπιτο πριν αρκετους μηνες? Αν ειναι αυτη, γκωλον δινει?![]()
Δεν ξερεις τι χανεις, κλασεις ανωτερη απο κατι μιρελες,λαρες.και εγω δεν εχω φαει εφη..και ουτε θελω...μπλιαααχ!!!οσο για λαρα θελει τροπο το κοριτσακι για να σας βγαλει γουστα οποτε αν πατε πρωτη φορα μην περιμενετε πολλα..βαλ τε την στα 4 να το ευχαριστηθειτε κι ολας!!!
Μεγα λαθος αυτο... και δεν φταει μονο η κοπελα αλλα και αυτη που τα εχουν και πεφτουν με τα μουτρα σε ενα αβγαλτο κοριτσακι δινοντας υπερβολικα ποσα σε προγραματα.Και οπως ειναι λογικο μετα η μικρη και απειρη οπως ειπες κι εσυ απαξιοι κατα καποιο τροπο το τριανταρι και φροντιζει με την παρουσια της να επιδιωκει μονο τα προγραμματα και ετσι η πλειοψηφια των πελατων της να εχει να κανει με μια ξεπετα.Αρα εμενα που ειμαι του τριανταευρου παντα (απλο)ο συναδελφος,συναγωνιστης, πειτε τον οπως θελετε που τα εχει με στερει μια αξιοπρεπεη καταθεση σε μια κοπελα που γουσταρω εμφανισιακα μονο και μονο γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να πληρωσω παραπανω η δεν γουσταρω για δικους μου λογους να κανω προγραμμα.Βεβαια με αυτα που γραφω δεν περιμενω αυτος που τα εχει να συγκινηθει, το πολυ πολυ να με πει δικα μου οτι θελω τα κανω, δεν διαφωνω σε αυτο.Αλλα κλεινοντας να ξερετε οτι σε μια αγορα που ειναι ελευθερη για ολους και του χαμηλου στρωματος και του υψηλου, αυτος που χαλαει παντα της τιμες ειναι αυτος που βαζει παντα περισσοτερα απο αυτα που πρεπει να δοθουν για της υπηρεσιες της κοπελας, ειδικα οταν μιλαμε για συνευρεσης που δεν ξεπερνανε τα δεκα/ δεκαπεντε λεπτα.Αυτα και ελπιζω απο δευτερα να σας φορολογισει τα μισα ο συριζα, εσας τους πλουσιους.Και με εμένα μια από τα ίδια... Στο απλό λίγα πράγματα. Στο 5λεπτο μου πέταξε, απλό πήρες πρέπει να τελειώνεις..
Αλλά είναι ίσως το πιο φρέσκο κορίτσι κι έχει το πιο μπεμπέ κωλαράκι που υπάρχει. Κόλαση είναι το άτιμο.
Προφανώς την έχουν συνηθίσει στα 60άρια και γι' αυτό συμπεριφέρεται έτσι. Δεν βοηθάει κι η ηλικία της για να επιδείξει τον αντίστοιχο επαγγελματισμό.
Κοινώς αν έχετε ένα 30άρι στη τσέπη το καλύτερο θα είναι να προσπεράσετε.
Μπερδεψες τα θρεντ τυπε.
το θυμαμαι σαν χθες ρε!!!ειχα την νικολ αγκαλια και παει και τις αστραφτει μια της αλλης και η αλλη φευγωντας πρεπει να κρατηθηκε πολυ να μην δακρυσει!!
Για να μην απανταει μαλλον δεν μπερδευτηκε, φαινεται του αρεσει να γελαει πολυ και γυρναει απο θρεντ σε θρεντ για να το δειξει αυτο.Μπερδεψες τα θρεντ τυπε.![]()