Μολις γυρισα απο πιτσιρικα Αντριανα και παλι απο Αν.Γεωργιου 30...για να επισκεφθω εγω την ιδια κοπελα 2η απανωτη φορα καταλαβενετε...Πολυ δυνατη και παλι αλλα μαλλον πετυχα λαθος ωρα μιας και οταν μπηκα ειχε ηδη εναν να περιμενει και ενω ηταν σε μενα μπηκαν και αλλοι 2 στα δωματια οποτε λιγο προς το τελος μου γκρινιαξε για την ωρα αλλα με καλο τροπο αν και τελικα εκανε την υπομονη της.Λεπτομερειες στην κριτικη...
Λοιπόν την πήδηξα κι΄ εγώ, εντάξει γλωσόφιλα έκανε πολύ δυνατά μάλιστα και δεν ήταν και τόσο καχεκτική όπως την περιέγραψες, δεν σου κρύβω πως από τα γραφόμενα σου την επισκεύθειν, συμμετοχή πάρα πολύ καλή, την έστρωσα και στο κομοδίνο όπως την έστρωσες κι έσύ αλλά…θέμα με τον χρόνο έχει, στο 12λεπτο μου την κοπάνησε κομψά χωρίς να έχω τελειώσει, δεν λέω και εγώ εις γνώσιν μου πήγα ενώ ήμουν κομμάτια από την κούραση και δεν ήμουν για να γαμάω, για αυτό και δεν την κατηγορώ, όμως στο 12λεπτο την έκανε
Διπλα ακριβως η Μερτσυ και στο 24 η Μιρελα.
στο Βιλα Ερωτικα η Γαληνη μεγα μπαζο καμια σχεση με τις φωτογραφιες μου φαινεται,χαλια φατσα,στραβοχυμενος κωλος και τα βυζια δε μου φανηκαν και τοσο εντυπωσιακα μεσα σπο το σουτιεν.
Διπλα στο Red light η Μιχαελα πρωην Αντριανα που συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας τα βυζια της ειναι φυσικα
Δίπλα από τις μέλλισες και πριν από τη μερτσυ είδα πριν από κανα δίωρο ένα ουγγαρεζάκι

από αυτά που δεν χαρίζω όταν βλέπω,

ιζαμπελλα την έλεγαν, δυνατό πιπίνι σε εμφάνιση και χαμογελαστή, δεν ήθελα να την κάψω όμως καθότι ήμουν από πολλές ώρες δουλειάς και την άφησα για άλλη φορά, ήταν μέσα σε ένα κοκκινο λάτεξ,

πολύ καύλα η μικρή
Και στην Κατεχακη μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη αλλα η κοπελα μου θυμισε πολυ εντονα κατι...τρωγοντας το μυαλο μου κατεληξα οτι μου θυμισε τη γνωστη Μαιρουλα αλλα αν ηταν αυτη καποιος θα την ειχε ανακαλυψει λογικα.Φωνη και φατσα ομως ταιριαζει πολυ αν και το μαλλι ηταν πολυ σγουρο.Αν περασει κανεις ας κοιταξει και εκει γιατι αυτη την κοπελα καπου την ξερω εγω
Χαχαχα, γέρασες μου φαίνεται κι΄ άρχισες να ξεχνάς

το ευτύχημα είναι ότι γαμάς ακόμη.

Λοιπόν την κοπέλα και την πήδηξες, και την πήδηξα κι΄ εγώ, και κριτική της έχεις γράψει και κριτική της έχω γράψει κι΄ εγώ, ποια είναι ?????

εδώ σε θέλω,

σκονάκια απαγορεύονται , οι υπόλοιποι μη μιλάτε