Τελικα Ντανιελα στο ποστο της (
Α.Γεωργιου) δεν ηταν αντι για αυτην η Μαξιμ που ακουγοντας το ονομα της την εκανα σφαιρατος.
Εφυγα και κατευθηνθηκα προς
Α.Γεωργιου 50 μηπως πετυχω την Φλωρη που ακουσα οτι τελευταια την αποπλανουν σε αυτο το ιδρυμα, εκει βρηκα την ξανθια με το καρε μαλι, Αντριανα?? με τα τατουαζ της, ηρθε και κοντοσταθηκε διπλα μου λες και ηταν σερβιτορα να μου παρει παραγκελεια, την εκανα και απο εδω ακουγοντας τις ευχες τις τσατσας....

Στο
Φριξου 9 διπλανη εισοδος, αν και ελεγε στο προγραμμα την μπαστυ μελαχρινη με το πλουσιο στηθος Αφροδιτη, οποτε λεω να παω να της τον εδωσω, μπενω μεσα βγενει η Λαρα/Μαντυ

, επρεπε να το καταλαβω
βλεποντας απο εξω το καμπριολε αστρακι, μεσα στο σπιτι ειχανε ταμπελες που ελεγε αν καταλαβα καλα οτι το μπροστινο καταστημα ηταν κλειστο, αλλα αντιθετα το βρηκα ανοιχτο, οπου εκει μεσα ηταν η Μιχαελα.κομ, τελικα δεν της ζητησα το νοικι και εφυγα.!!!

Πηγα
Κοροβαγκου οπου πετυχα την Βικτωρια μεσα σε μαυρο συνολακι και ισιωμενο μαλι να μου κλεινει πονηρα το ματι, ενεδωσα και μπηκα μεσα....χαζα χαζα ολοι φωναζετε για το 40αρι της βιλας, μαζι και εγω, και εκτος της Μαντυς οι αλλες 2 δεν κλεινανε μπουτι πριν λιγο....
tip... εξω απο το
Αχελωου το αμαξι της Βικης της ξανθια με το καρε μαλι με την μεγαλη περηφερεια, αρα μεσα χτυπουσε οχταωρο αυτη....