Επισκέπτης
Σαββατο μεσημερί ήτανε, τώρα τι να σου πω... μακάρι να μην ήτανε φωτοβολίδα. Τσατσά μαζί της ήτανε μια νταρντάνα με μελαχροινό κοντό κάρε ας πούμε μαλλί.
Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssss που ητανε αυτο το πιπινι το αστερι με τα 25????Σαββατο μεσημερί ήτανε, τώρα τι να σου πω... μακάρι να μην ήτανε φωτοβολίδα. Τσατσά μαζί της ήτανε μια νταρντάνα με μελαχροινό κοντό κάρε ας πούμε μαλλί.
Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssss που ητανε αυτο το πιπινι το αστερι με τα 25????
επιστγεφοντας στην Βιλλα μπηκα κια στο Φρ 13 , η τσατσα ειχε τελειωσει με το ταισμα των περιστεριων και μου παρουσιασε την κοπελα ...
Απο Δ αρχηζει 5 γραμματα, παλι ξεχασα ονομα :S δε με αναγνωριζω![]()
![]()
![]()
Ρουμανο Ιταλιδα ειναι λεει ομορφουλα και χαμογελαστη , δε την εκοψα να καταλαβαινει πολλα ουτε ειπε τιποτα αλλα της τον σφυριζα αμα λαχει να ουμε
με κοκκινα εσωρουχα βγηκε απο 30 ξεκιναει κωλο δεν εχει , 50 και 60 γυμνα και 69 , Θα δοκιμαζα αλλα ειχα κλειδωμενο στοχο
Οταν εχω ορεξη για κατι νεο και αγνωστο θα ειναι μια επιλογη
Τηλεφωνο δεν εχουν , βολευονται με τα πετουμενα οπως εχουμε ξαναπει , η γκομενα θα μεινει μεχρι 20 Μαιου σιγουρα και θα ειναι πρωινη
Δαναη την ειπε ?η μηπως δεν ειναι απο Δ μηπως Σιγμα , φτου!
![]()
xaxxa Re συ πρεσβειωπεια εχω ποδι που μολις βγεικε απο το γυψο εχω !!!Εχω και καποια ηλικια.............τι να καμω ο δολιος???? αχαχχαχαχΣαπφούς 20 Αχ αχ δεν με διαβάζεις προσεκτικά και θα σε μαλώσω!!!![]()
![]()
![]()
Από Ν...![]()
Την Νταίζη είδες, ωραίο μωρό.![]()
Ξεχασιάρη....![]()
![]()
![]()
η Νταιζυ του δοκιμαζου ?
αν ειναι αυτη ειστε πολυ μαλακεςγια χοντρη την ειχα απο τις περιγραφες που διαβαζα
Τωρα που το λες μπορει να ειπε και Νταιζυ .. αν περασει κανεις ας δει για σιγουρα χαμω το αλτσχαιμερ μου
μιας εβδομαδας βαρδιες θυμομουν και πως λενε τις αδερφες των κοριτσιων ... μπουχουουουου :'( :'( :'(
( οπως το ειχα ψιλιαστει απο αναφορες , ειδικα του Gameover θενξ game)
Οσοι δε ταιριαζετε δε ξερω αν αξιζει να ξαναρισκαρετε , ισως οχι ...
καλησπερα αλανια....επισκεψη καρφωτη στην εμμανουελα αλλα τζιφος....αποτυχημενη καταθεεση...ελπιζω να ταν λογω χημειας κ οχι να ξεφουσκωσε η φουσκα οπως σωστα ειπε καποιος σθναθλητης πριν λιγες μερες...θα ανεβει κριτικη....
Δεύτερη επίθεση κατά τις 19.30 στην Κάρμεν τη καυλιάρα Μαντζάρου 1Α. Ημουν ο τελευταίος πελάτης της για σήμερα, αλλά το μωρό απολαυστικόκαι τσαχπινογαργαλιάρικο
. Εξίσου καλό γαμήσι. 20.00 η ώρα θα έρχονταν η αλλαγή της. Θα δουλεύει πρωϊνα με είπε από βδομάδα η Κάρμεν.
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς για τη Σάρα από Μαντζάρου 14 (πρώην 10) αν βρίσκεται κάπου αλλού? Νομίζω έχει κανά 6 μηνο που έφυγε απο εκεί ή κάνω λάθος? Thanx για τις απαντήσεις
Αποπροσανατολίστηκα από τις βυζάρες GAME!![]()
![]()
![]()
Επίσκεψη λοιπόν σήμερα στην νεοφερμένη βυζαρού Ουγγαρέζα Έυα.Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στην σκιά της άθλιας συνάντησης που είχα προ μηνός μαζί της, και ο κύριος λόγος που την έκανα ήταν η αδυναμία του χαρακτήρα μου στην θέα της πολύ απίθανης βυζάρας που έχει.
![]()
Ά ρε GAME και γω παρόλο που έφαγα πατάτα είμαι έτοιμος να ξαναπάω. Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιες βυζάρες. Τλευταία φορά βγήκε τόσο ξυνισμένη και στο τσαφ κρατήθηκα πάλι