Μπράβο στην Έμμα αλλά να έχει διάρκεια, και δυστυχώς οι κοπέλες που τα δίνουν όλα δεν αντέχουν, μιλάω εκ πείρας και με την συγκεκριμένη με την οποία και πέρασα κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Δυστυχώς όμως αυτά τα κορίτσια δεν κάνουν καριέρα, τα δίνουν όλα, οι λίγοι τυχεροί επωφελούνται στη αρχή και μετά κουράζονται , λείπουν ένα δίμηνο, μετά ξανάρχονται, μετά λείπουν κάνα εξάμηνο και μετά εξαφανίζονται. Τα παραδείγματα πολλά, βλέπε Σιμόνα, Εμμανουέλλα Κύπρια, ακόμη και Ρεμπέκα κ.α..
Τί να σε πω GAME ο καιρός θα δείξει. Πάντως η κρυολουσία που είχα φάει με την Έμμα προ καιρού (βιασύνη αρκετή) με αποτρέπει για δεύτερη επίσκεψη. Μακάρι τα υπόλοιπα καρντάσια να περνάνε καλά μαζί της.
Η περίπτωση όμως της Κάρμεν είναι διαφορετική. Μιλάμε για σωστή επαγγελματία, βάζει τις διαχωριστικές γραμμές τις, και τις τονίζει με τρόπο, ενδιαφέρεται για το πώς θα περάσεις εσύ καλά και όχι εκείνη, βλέπει την δουλειά της ως επάγγελμα όχι όμως στιγνά και όπως είπες είναι και τσαχπινογαργαλιάρα.
Πέρασαν διό μέρες από τότε που την πρωτογάμησα και όποτε την φέρνω στο μυαλό μου ως δια μαγείας μου σηκώνεται. Τόσο καλά πέρασα μαζί της.
Και εγώ έπαθα την πλάκα μου με την Κάρμεν. Προχθές βρέθηκα μαζί της για πρώτη φορά αλλά και σήμερα πάλι έδωσε ρεσιτάλ με τα κουνήματα και την τσαχπινιά της στο κρεβάτι. Μπήκε στις στάνταρ καταθέσεις μου και αυτή.