Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Καλησπερααααααααα!Τουμπανιεθ πηρε κανεις μετα την επιστροφη??
βρηκα την τζεση στο facebook
απο φωτο στο facebook στο W
με τιποτα δεν την κοβεις για πουτανα
Καλησπερααααααααα!Τουμπανιεθ πηρε κανεις μετα την επιστροφη??
Δοκιμαστηκε απο κανεναν προσφατα? εχει τις ιδιες επιδοσεις οπως παλια?![]()
![]()
![]()
αυτη ειναι κ μαλιστα ειναι απο τις αγαπημενες μου
την θυμαμαι να την παρουσιαζει η ξανθια κοντομαλλουσα τσατσα στο κοροβαγκου πολλα χριστουγεννα πριν,σαν την χριστινα το χριστουγεννιατικο γλυφιτζουρι
![]()
![]()
![]()
![]()
Μινι μπουρδελοστουντιοτσαρκα σε βαρδαρη βιλκα και μυλο πριν καμια ωρα με επιτυχημενη καταθεση.
Καποτε η τσατσα η κυρα Σουλα με την κοιλαρα που δουλευε μονιμα νυχτα στο Αν.Γεωργιου 4 μου ειχε πει οτι αυτη ειναι Ρωσσιδα και οτι το ηξερε 100% απο τα χαρτια της...Σε πρόσφατη επίσκεψη στο SOL μια φίλη της Χριστίνας μου επιβεβαίωσε ότι όντως δουλεύει πλέον Κοροβάγκου 5. Με την διαφορά ότι η συγκεκριμένη Χριστίνα είναι Ουκρανίδα και όχι Πολωνέζα, όπως διαβάζω εδώ. Τα λοιπά χαρακτηριστικά ταιριάζουν (ψηλή, σιλικόνη, ωραίο πρόσωπο, ήταν ξανθιά παλιότερα - μελαχρινή τώρα, δούλευε στο SOL μέχρι πριν από ένα μήνα περίπου)
Που?Δουλεύει από της 8 μμ βράδυ και κάνα δύωρο μια Νάνση Ελληνίδα 21 ετών στο ύψος του CAMMELOT.Καλή επιλογή!!!!!
εχεις πμΒάλε λινκ να τη δούμε,το w έχει άπειρες φώτο στο φέις.
Καποτε η τσατσα η κυρα Σουλα με την κοιλαρα που δουλευε μονιμα νυχτα στο Αν.Γεωργιου 4 μου ειχε πει οτι αυτη ειναι Ρωσσιδα και οτι το ηξερε 100% απο τα χαρτια της...
Οταν τη βρηκα στο Σολ καποια στιγμη την ρωτησα.Δε της αρεσε η ερωτηση,εδειξε αιφνιδιασμενη και δυσανασχετησε...Εκει μ'εβαλε σε σκεψεις.
Καποια πουστια κανει με την καταγωγη της.Βεβαια μικρη σημασια εχει για εμας αλλα μιας και το λες κι εσυ ειπα να το συνεχισω...
Επισης πρεπει να να πω οτι αν προχθες ειπα οτι η Βερονικα και η Μαιρη ειναι υπερτιτημενες,γι'αυτην πρεπει να το πω 10 φορες παραπανω.Μια φορα τη γαμησα και ηταν το απολυτο τιποτα.Μια τυπικοτατη ξεπετα με προκαθορισμενες κινησεις με ακριβεια χιλιοστου.Πραγματικα απορω ακομα...
Ξερει κανεις να πει, αν η γνωστη ''Καντυ'' που δουλευει Villa Erotica μετραει για καμια καταθεση????![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαρηστω πολυ φιλε,να εισαι καλα ;).μετράει απο όλες τις απόψεις.Σε γενικές γραμμές ισχυει η συνέντευξη που εδωσε στο γνωστο σαιτ.
Μια φορά τουλαχιστον αξιζει να πας...
Oσων αφορα την καταγωγή της νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία απο πού ειναι...Ούτε φυσικά η Βερονικα με ενδιεφερε απο που είναι .Απλα πιστευω πως μετράει να δηλώνεις ρωσσίδα παρα μολδαβέζα,πολονέζα και οτιδηποτε άλλο. Εκτος και αν εχει καποιο πρόβλημα και δεν δηλώνει οτι είναι ρωσσίδα.Στο ουσιαστικό κομμάτι.Αν θεωρητικά ειναι πατάτα η Αντριάννα αυτη για μένα ειναι ο ορισμος της ξεπέτας.Για αυτο και εκανα την παράθεση συμφωνώ απόλυτα σε αυτα που λες, και δεν μπορω να καταλάβω τι κάνει σε μερικους και τους "μαγευει" . Εκτος και αν ειναι διαφορετικη με κάποιους σε σχέση με όλους τους αλλους....