Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Από οτι έχω καταλάβει στο παρελθόν έχεις επισκεφθεί το studio 1. Έχεις πάει με την Ήβα;Φεύγει η Σκάρλετ? Κρίμα. Την Δευτέρα θα είμαι Χανιά κ έλεγα αν την ξαναδώ. Πάμε γι άλλα λοιπόν.
Ναι την έχω δει απο κοντά την ¨Ηβα 3-4 φορές. Καλή είναι μόνο που βάζει πολύ τζελ .¨Από οτι έχω καταλάβει στο παρελθόν έχεις επισκεφθεί το studio 1. Έχεις πάει με την Ήβα;
Οπότε έχεις χρόνο και αν θέλεις γράψε αξιολόγηση στο παρακάτω θέμα. Έχω σκοπό την ερχόμενη εβδομάδα να την επισκέφτω.Ναι την έχω δει απο κοντά την ¨Ηβα 3-4 φορές. Καλή είναι μόνο που βάζει πολύ τζελ.
Αν πάρεις πρόγραμμα με στάση 69, δεν βάζει...Καλή είναι μόνο που βάζει πολύ τζελ.
Κάνει κάνα 10ευρω παραπάνω κ άμα έχεις κ δύο φοιτητές πίσω σου τα σκέφτεσαι όλα,Αν πάρεις πρόγραμμα με στάση 69, δεν βάζει...
Πάμε για το 10ο F.F.B.B. (FreeFuckBouBet)
Ημερομηνία και ποντάρισμα μόλις μαζευτούμε!!
Πολύ οργανωμένη σελίδα και αυτό με βάζει σε υποψίες για πιθανή κλοπή προσωπικών δεδομένων κατά την διαδικασία εγγραφής και αποδοχής αιτήματος για πιθανό ραντεβού, καθώς επίσης και για πιθανές χρεώσεις στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που διαθέτεις.Την sexyelena.com στο ρεθυμνο την έχει δοκιμάσει κανεις?
με υποδέχτηκε η Μπέλλα που ίδρωσε την φανέλα
Κωλάρα
βυζάρες
και ταλέντο στα χείλη
Άξια! 
3/12 Κυριακη η επομενη κληρωση.. οποιος θελει πονταρει απο τώρα η απλα δηλωνει συμμετοχη και πονταρει τελος του μηνα.