Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μ α κ ρ υ α και το εννοω
Σώστε τα χρήματα σας. Ξοδέψτε τα αλλού, και όχι στην "Άτζελα" (έτσι γράφει από έξω) στο Νο3. Ούτε στο full πρόγραμμα καταφέρνει να το σώσει.
Θα ακολουθήσει κριτική σύντομα...
Συνοψίζοντας, σε αυτο το θρέντ στήνουμε μια κλήρωση μέσω της κλήρωσης τζοκερ οπαπ.. αφου ποντάρουμε εναν αριθμο απ το 1 εως 20 των αριθμών τζοκερ αποφασίζουμε ημερομηνία κλήρωσης για να βγάλουμε νικητη.. Οποιος αριθμος βγει και έχει πονταριστει απο καποιον του αποστέλλονται οι κωδικοι των 10 ευρω σε μορφή viva e money.. τους φορτωνει στο e wallet του και απο κει στη κάρτα του..
Κλεινει ραντεβού με πουτάνα της αρεσκείας του, παει γαμάει και επειτα ανεβάζει κριτική του ραντεβού αναγράφωντας στον τίτλο της κριτικής το FreeFuckBouBet..
Η φάση έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, δηλ κάνουμε τη φάση μας έτσι να γουστάρουμε!
Η συμμετοχή ειναι 10 ευρώ και το έπαθλο το άθροισμα των συμμετοχών.. οι νεοσυμμετέχοντες στέλνουν το κουπόνι e money πριν τη κλήρωση..
Τα πάντα γινονται με 100% ανωνυμία - 100% διαφάνεια, αφου τον νικητή τον βγάζει το τζοκερ.
Το viva wallet ειναι το μεσω συνναλαγής που χρησιμοποιούμε καθοτι μέσω του viva e money διατηρουμε την ανωνυμία μας..
Ειμαστε ανοιχτοι σε προτάσεις/ιδεες για να γινει η φάση καλύτερη.. Οσοι γουστάρετε τζόγο και πουτάνες.. Ελάτε να κάνουμε τη φάση μας!
Οποιος γουσταρει απλά πονταρει αριθμο απ το 1-20 για το next ffbb.. οταν μαζευτούμε τουλάχιστον 10 μέλη αποφασίζουμε ημερομηνία κλήρωσης.. Stay Tuned!!!
Σώστε τα χρήματα σας. Ξοδέψτε τα αλλού, και όχι στην "Άτζελα" (έτσι γράφει από έξω) στο Νο3. Ούτε στο full πρόγραμμα καταφέρνει να το σώσει.
Θα ακολουθήσει κριτική σύντομα...
Έγραψα κριτική αλλά δεν μου την σήκωσαν , το γιατί δεν το ξέρω .
Η τσατσά με καλωσόρισε, και μου παρουσίασε την κοπέλα. Ξανθιά, όχι αδύνατη, με πλήρες πρόγραμμα στα 40 ευρώ, και ακαποτο τσιμπουκι, 69 και όλες τις στάσεις με 30.
ποιος ομως μπορει να πει ποια ειναι η καλυτερη απο υπρεσιες αυτη τη στιγμη στην μινωος;;;
δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκουν ολοι της αλεξιας..ενα αδυνατο κοριτσακι με μια μογγολικη φατσα ειναι λες και εχει φαει καμια τηγανια ..απο υπηρεσιες τιποτα το διαφορετικο απο αλλες ,η το καλυτερο..βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος αλλα μη γινετε τοσος ντορος για το τιποτα...ελεος...
Από GioCha 01-10-2017. Μίνωος 3 (πάροδος).
Άρχισαν οι εκπτώσεις; Στην δική μου επίσκεψη μου ζήτησε έξτρα για όλα!
Το "εμπόρευμα" δεν τραβάει και προσπαθεί να το "σπρώξει".
Αφού βλέπεις γενικώς ότι ΔΕΝ τραβάει τι τρεχεται εχεται χρήματα για πεταμαι διαβάστε τις αναρτήσεις στο παρακάτω link δεν είναι τυχαίο .