alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 716
Καο η ρεα με την μπελα για να μην ειμαι αδικος δεν ειναι σαν το βαρυ πυροβολικο,μαρια κλπ,αλλα αξιζουν 1000% και δεν λυπασαι τα χρηματα σ οταν πας μαζι τους!!!
Αρχικά να πω ευχαριστώ στον GioCha για την απάντηση,(αν και έχω ΄΄χορηγήσει΄΄ αρκετά χρήματα στην Μίνωος δεν τα πάω καλά στα παζάρια)λίγα πράγματα για μένα,όπως όλοι φαντάζομαι έχω και εγώ τα στανταράκια μου,κλασικά την Αλέξια μετά την Βίκυ και όταν θέλω κάτι πιο ΄΄ώριμο΄΄ την Χριστίνα.Γενικά έχω πάει σχεδόν με όλες τις κοπέλες,ευχαριστημένος εχω μείνει και από την Έυα,οι κοπέλες στο 14 (κατά την γνώμη μου) είναι συνήθως πιο ''επαγγελματίες''.Τώρα που ανακάλυψα το σάιτ θα προσπαθήσω να είμαι όσο το επιτρέπει ο χρόνος μου (εργάζομαι πολλές ώρες)πιο ενεργός ώστε να βοηθάω τους συναγωνιστές!
Συγγνώμη αν κούρασα με καλημέρα σε όλους
Ξέρουμε μέχρι ποτε θα ειναι η Λολιτα στο Έρως 14;
[move][size=25pt]Νέα ψηφοφορία [/size][/move]
Πατήστε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=262919.msg7716703#msg7716703]εδώ[/url] για να μεταφερθείτε στο θέμα Μπουρδέλα στα Χανιά.Ψηφοφορίες! και να υποβάλετε την ψήφο σας.
Ξέρουμε μέχρι ποτε θα ειναι η Λολιτα στο Έρως 14;
[size=30pt] T E A S E R [/size]
Yo, yo, yo, They wanna know. Who's that girl?
Περιμένω από τα λαγωνικά να την ανακαλύψουν.
Προσωπικά δεν γνωρίζω, θα έρθει προς τα μέρη μας η κοπέλα;
Ζακλίν , δούλεψε Λ. Βουλιαγμένης 144 & Γ. Μπουζιάνη 2 (Sensuality) το ΠΣΚ.Και σήμερα Κυριακή μέχρι υις 11μμ.[move][size=30pt] T E A S E R [/size][/move]
Yo, yo, yo, They wanna know. Who's that girl?
Μπααααα! Δε νομίζω!!Yo, yo, yo, They wanna know. Who's that girl?
Προσωπικά δεν γνωρίζω, θα έρθει προς τα μέρη μας η κοπέλα;
Πιστεύω πως δε θα αργησει να έρθει.
Προσωπικά πιστεύω πως η Σκάρλετ και η Μαρία (απο Βριλησσού παλιά και Μαρία ψηλή αργότερα) είναι τα ωραιότερα και πιο καλά κορίτσια των 11 και 14.
Τώρα πιστεύω ότι η Μαρία δουλεύει Καλαμάτα.
Ο Doctor T (Γιατρός) νομίζω πως τη περιγράφει στο Βόλο (Κουταρέλια).
Αν εργάζεται η Μαρία Καλαμάτα όπως πιστεύω μπορεί μετά να έρθει Χανιά.
Κάπως έτσι μάντεψα για τη Μαργκω και ήρθε στο 11.
Τώρα την ημερομηνία?? Αν.... εγώ λέω σύντομα.
Ζακλίν , δούλεψε Λ. Βουλιαγμένης 144 & Γ. Μπουζιάνη 2 (Sensuality) το ΠΣΚ.Και σήμερα Κυριακή μέχρι υις 11μμ.

Γραμμένους μας εχουν στη κυριολεξία.Από αύριο Καλαμάτα. Μαζί με την Λίλλη. Αφήνει χώρο για επίσκεψη Μαρίας στα Χάνια πιο σύντομα από το αναμενόμενο.
Περιμένω να ενημερώσει η Glikoula μέχρι την Τετάρτη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαζί σου φίλε. Το γαμώτο δεν είναι το τριαντάρι αλλά το δούλεμα και η αντιμετώπιση ότι είμαι ο μ@λ@κας της υπόθεσης.Ε! όχι κύριοι δεν είναι έτσι.Αρα καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα..εγω λοιπον θα το κανω και πραξη αν δεν ξαναερθει μια αξιολογη κοπελα θα απεχω και απο τα 2 καταστηματα..γτ το θεωρω κοροϊδια να εχει το μαγαζι κοπελες που φυσανε και να μην ερχονται ποτε ή σπανιως!!!δλδ καλαματα κ σπαρτη ειναι πιο αλανια ή πληρωνουν περισσοτερα???οποτε αποχη μεχρι να επανελθει ο σεβασμος απενατι στον πελατη!!
Γιατρέ , η Ζακλίν που γράφω εγώ και που έχεις φωτογραφία και αναδημοσίευσα και εγώ μια άλλη δική της φωτογραφία δουλεύει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή δηλ, μέχρι 27- 8 στο Στούντιο Sensuality .Από αύριο Καλαμάτα. Μαζί με την Λίλλη. Αφήνει χώρο για επίσκεψη Μαρίας στα Χάνια πιο σύντομα από το αναμενόμενο.
Περιμένω να ενημερώσει η Glikoula μέχρι την Τετάρτη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα πως γίνεται να δουλεύει συγχρόνως και Καλαμάτα και Αθήνα εγώ δε ξέρω.
Αν όμως ισχύει τότε η Ζακλίν είναι αυτή της Αθήνας. Για να δούμε!!! ΟΟΟΕΕΕΟΟΟ!!