Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Doctor T , ποια κοπελα θα προτεινες αυτην την περιοδο που να παρεχει full προγραμμα (ελευθ.στοματικο + πρωκτικο) για εδω στα χανια?
Δεν θα σου προτείνω γιατί ο καθένας μας βγάζει διαφορετική χημεία με τις κοπέλες.(στην εμφάνιση δεν δίνω μεγάλη σημασία.Θελω να είναι καλή στις υπηρεσίες που παρέχει).
Θα σου πω με ποιες από τις κοπέλες που είναι τώρα στην Μίνωος πέρασα καλά απο την πρώτη μου επίσκεψη πληρώνοντας το βασικό πρόγραμμα (30 ευρω) και μου έδωσαν υπηρεσίες που άλλες κοπέλες χρεώνουν έξτρα
Εύα (στάση 69, ελεύθερο στοματικό)
Αμαλια (ελεύθερο στοματικο, στάση 69, Ισπανικό(βυζομαλακία)
Ζλάτα (ελεύθερο στοματικο, στάση 69, Ισπανικό)
Βαλεντίνα (στάση 69, ποδολαγνεία)
Άννα (στάση 69, Ισπανικό,ποδολαγνεία)
Μπέλα (της λες τη θέλεις, δίνεις τα χρήματα που θέλει, και δεν σε αφήνει να φύγεις ανικανοποίητος. (Δεν κανει πρωκτικο).
Πρωκτικό αυτή τη στιγμή προσφέρουν η Στέλλα και η Ζλάτα.
Μπέλα, Αννίτα, Στέλλα, Βαλεντίνα, Νταγιάννα, χρεώνουν έξτρα ελεύθερο στοματικό, στάση 69 κ.α
Όλες οι κοπέλες ζητάνε 30 ευρώ βασικό πρόγραμμα αλλά δέχονται και τα 25 ευρώ. Στην πρώτη σου επίσκεψη μην ζητήσεις έκπτωση.
Αν έχεις καλή χημεία με τις κοπέλες θα εισπράξεις και γλωσσόφιλα από αρκετές!!!
Με βλέπω για Μπέλα η Ζλάτα για σήμερα!!
Μπέλα, αν σου περισσεύουν χρήματα.
Ζλάτα, οικονομική λύση, απόλυτη ικανοποίηση!
Εγώ στην αναμονή για νέες αφίξεις...
Ανα 10 μέρες στο 11 και 14.
Στο 10 αναμένεται τον άλλο μήνα η Πάολα
Στο 19 αν η Μόνικα δεν έχει περίοδο, από εβδομάδα νέα κοπέλα
Σήμερα και το επόμενο διήμερο θα εξυπηρετούν οι παρακάτω κοπέλες: Αμαλία Χρίστινα Μπέλα Άννα Βαλεντίνα Ελένη Αννίτα Εύα Νταγιάννα Ζλάτα Στέλλα.![]()