Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η ντουζιερα ειναι χτιστη στη γωνια του δωματιου οπως μπαινεις δεξια???Η ζλατα ειναι μια μιλφ ρωσσιδα με βυζαρες.Παιζει να την δοκιμασα περσι σε μια πορνοκαταδρομικη στη Μινωος.Αν ειναι αυτη,ειναι δυνατο εργαλειο στο σεξ.Αλλα δεν θυμαμαι να εδωσα €20 για το απλο προγραμμα.Μηπως ειναι ειδικη τιμη για τους τακτικους πελατες???Επισης αν θυμαμαι καλα,το ιδρυμα δεν ειχε τσατσαΗ Ζλάτα. Ν17
Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας.
V.F.M, G.F.E. Απλό πρόγραμμα 20 ευρώ. Δίνει κώλο με 30 ευρώ. Έχω κάνει παρτουζες μαζί της (2 άτομα) με 50 ευρώ και άνεση χρόνου.
Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο στιβαρό ανατομικό διπλό κρεβάτι στην περιοχη. Διαθέτει ντουζιέρα στο χώρο του δωματίου.
Εχει παχύνει πολύ η ζλάτα ρε μάγκες,παλιά κάτι γινόταν,τωρα ούτε με σφαίρες.
Κατά την προσωπική σου γνώμη, από πλευράς εμφάνισης ποιες είναι οι τρεις κορυφαίες στην Μίνωος αυτό το καλοκαίρι;
Κατά την προσωπική σου γνώμη, από πλευράς εμφάνισης ποιες είναι οι τρεις κορυφαίες στην Μίνωος αυτό το καλοκαίρι;
Έχω ήδη αναφέρει ότι πριν από μέρες έπεσα από μηχανάκι που οδηγούσε φίλος και χτύπησα άσχημα.
Έχω ήδη αναφέρει ότι πριν από μέρες έπεσα από μηχανάκι που οδηγούσε φίλος και χτύπησα άσχημα στο πόδι. Δεν έχω το περιθώριο για να κάνω βόλτες!
Αν υπήρχαν στο φόρουμ φωτογραφίες από όλες τις κορασίδες της Μίνωος δεν θα σε ρωτούσα!

Έλειπα εκτός νομού Χανίων για επαγγελματικούς λόγους. Επί πλέον, πηδάω μέτριες εμφανισιακά γυναίκες χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω!
Φιλε συγνωμη που θα το θεσω ετσι ψυχρα και υπολογιστικα,αλλα εχω βρεθει απειρες φορες να συζηταω αυτο το (of topic)θεμα.Αμα ειναι να δουλευεις ολη μερα,για να τα ακουμπας στην καριολα,και να βρεθεις καμμια μερα να μπεις στο σπιτι και να την βρεις καβαλα με κανεναν...την χωριζεις,απο τον μισθο σου,ενα κλασμα θα πηγαινει στα παιδια για διατροφη,τα υπολοιπα θα σου μενουν(ενω τωρα τα σκας ολα)και θα τα βλεπεις τα παιδια περισσοτερο,καθ'οτι οι υποχρεωσεις θα 'ναι λιγοτερες.Συν οτι θα μπορεις να πηδας οποια θελεις χωρις περιορισμόΌταν ήμουν ελεύθερος μέχρι να μου δώσει η γκόμενά το μουνί της μου είχε στοιχίσει ο κούκος αηδόνι με τα ραντεβού και τις εξόδους. Μέχρι να την ξεκλειδώσω έτσι ώστε να φέρεται όπως ήθελα στο κρεβάτι είχε επέλθει πλήρη οικονομική αφαίμαξη. Τώρα που παντρεύτηκα χειρότερα. Και πληρώνω ένα σωρό οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν πηδάω.
Ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας, ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες!

Κατσε ρε φιλε,η αλλη εχει ριξει πολλες χιλιαδες στην εμφανιση της.Ειναι σαν τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα,κανουν πολλες χιλιαδες ευρω,τα νοικιαζεις για 100-200 ευρω τη μερα κανεις τη δουλεια σου και το ξαναφηνεις.Ετσι και οι κοπελες της Μινωος,πας με 30 ευρω,ριχνεις εναν και ξαναγυρνας στη ζωη σου.Καμία δεν αντιπροσωπεύει την αξία των 30 € που φεύγουν απ τις τσέπες μας.
Μη σας πιάνουν κορόϊδα.
Καμία δεν αντιπροσωπεύει την αξία των 30 € που φεύγουν απ τις τσέπες μας.
Μη σας πιάνουν κορόϊδα.
Οι Ρωσίδες το κάνουν αυτό. Από Ελληνίδες υπάρχει σημαντικό ποσοστό που παντρεύεται ακόμα από έρωτα.Αν η γυναίκα σου σε παντρεύτηκε από συμφέρον και όχι από έρωτα, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι Ελληνίδες, τότε σίγουρα θα δυστυχήσεις!
Σκεψου οτι καποιοι,γαμησανε μια φορα γκομενα,τους γκαστρωθηκε και την πληρωνουν μια ζωη!