Από τη πλευρά μου δεν παίζει κανένα μπέρδεμα .Αλλά δεν τα είπα καθαρά από τα νεύρα μου και τα κατάλαβε λάθος και ο ΑΚόρεστος αλλά το νοήμα ολων και των δικών μου και του Ακόρεστου είναι τα λεφτά στα Χανιά είναι πολλά .......

Πριν 2-3 βδομαδες την ειχα δει μινωος...Ρε παιδιά η Αντριάννα είναι τελικά στη Μινωος η όχι? και αν ναι απογευμα πρωι βράδυ πότε . Παλι σήμερα μια από τα ίδια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαζί σου συμφωνησα και εγραψα και άλλα επιχειρηματα υπερ της αποψης σουΑπό τη πλευρά μου δεν παίζει κανένα μπέρδεμα .Αλλά δεν τα είπα καθαρά από τα νεύρα μου και τα κατάλαβε λάθος και ο ΑΚόρεστος αλλά το νοήμα ολων και των δικών μου και του Ακόρεστου είναι τα λεφτά στα Χανιά είναι πολλά .......![]()
![]()
![]()
??? με μπερδεύεις με άλλον σόρυ αλλα έπεσες έξωΔεν χρειάζεται φίλε κατάλαβα είσαι ο εν λόγω κύριος με τα δεκα λεπτα επιπλεον...
ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ και τηλ σε σπιτι απο Μινωος βλέπω να ανεβαίνουν οι δουλειές τους και να σωθούμε οι απανταχού παντρεμένοιΜήπως κανείς ξέρει σε πιο κωλόμπαρο δουλέυει η Αντριάνα .![]()
![]()
Γιατί κατά τα άλλα πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν είμαστε τώρα για τέτοιες μαλακίες. Εγώ παντός έχω την εντύπωση ότι το γύρισε σε call girl όπως και μερικές ακόμα από την Μίνωος δουλέυουν και σε σπίτι στην Μίνωος και με τηλέφωνο.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...Δυστυχώς...επανερχομαι στο θεμα των τιμων στα χανια....η ιζαμπελα αν την θυμαστε τωρα δουλευει στην φυλης με φουλ προγραμμα στα 20 και.....στο μεταξι ιασωνος απλομε 10....τα σχολια δικα σας....δεν λεω να παει και εδω 10 βεβαια....αλλα οχι και τριπλασια τιμη.....
...
20-25 το πολυ επρεπε ειναι η τιμη οχι και 30 δεν αξιζει![]()