Καλησπέρα συναδελφοι.Πήγα σήμερα τσάρκα για να διαπιστώσω τι μέρος του λόγου είναι και η καινούργια Χαρά που αναφέρθηκε,αλλά μάταια.Ηταν κλειστό.Ίσως που νωριτερα είχε λαικί,δεν ξέρω.Είδα και τη μόνικα,αλλά δεν πέρασα.Το μόνο αξιοσημείωτο,ότι εμοιαζε παρα πολύ σε μία γνωστή μου.Ξερει κανείς από που είναι?Δε λέει παρα πολλά σε εμφάνιση,αλλά αν κάνει καλή περιποίηση,οκ για ένα γαμήσι.πείτε κανείς.πήγα και σε μια έμη 18 ή 19 μέτρια και αυτή και απέναντι της το σοφάκι είχε βάλει στα τέρματα τη μουσική να ακούγεται σε όλη τη γειτονιά και είχε λυσσάξει η Έμη.Τι πίνει άραγε η Σοφία,πάντα στον κόσμο της.Είχε και μία καινούργια άφιξη,1η της ή 2η της μέρα την Κορίνα,τσέχα,όπου πέρασα.Ξανθιά και καλή εμφάνιση.Στο δωμάτιο χάδια και όχι μυγιάγγιχτη,για μια φορά καλή είναι.όταν πήγε να φύγει της λέω πόσο ύψος είσαι και μου λέει ίνα ογκντοντα.Ήρθε δίπλα μου χωρίς τα τακούνια και ήταν ψιλοτερή μου(είμαι 1,82-1,84).Πανύψηλο άλογο λοιπον,ποτέ μου δεν είχα βρει ψηλότερή μου πουτάνα(αν εξαιρέσουμε κατι τραβέλια στη μίνωος,αλλά μιλάω για γυναίκα).
Λοιπόν είπα για κορίνα,πείτε κάποιος αναφορά από Χαρα σε εμφάνιση και υπηρεσίες και για τις υπηρεσίων των υπόλοιπων που είπα.